Tenis a squash patří k oblíbeným raketovým sportům, které si můžete užívat profesionálně i jako aktivitu pro pohyb a volný čas. Můžete si tak vybrat nejen ze širokého sortimentu produktů pro tyto účely jako sportovní potřeby, obuv a oblečení, ale také služby jako tenisová hřiště, squash centra včetně služeb trenérů a instruktorů.

Squash, squashové kurty, centrum - certifikované profikurty
Sportcentrum SBA SQUASH, s.r.o. pro Vás připravilo 3 certifikované squashové profikurty, které nejen prověří Vaši fyzickou zdatnost, ale také Vám i Vašim přátelům poskytnou skvělou zábavu.
SBA Squash, s.r.o.
Výhodné permanentky - klubová posilovna, fitcentrum pro milovníky fitness
Sportcentrum SBA Squash v Ostravě Zábřehu všem milovníkům fitness nabízí výhodné permanentky do klubové posilovny.
SBA Squash, s.r.o.
Squashová škola pro děti s kvalifikovanými a zkušenými trenéry
Kvalifikovaní a zkušení trenéři ze squashové školy SBA Squash v Ostravě-Zábřehu budou dohlížet na Vaše děti při tréninku squashe, který svou jednoduchostí a hravostí nadchne i sportovní antitalenty.
SBA Squash, s.r.o.
Akce na permanentku do posilovny, na squash, badminton, spinning
Přijďte si zasportovat do sportovního centra SBA Squash v Ostravě - Zábřehu, které pro Vás připravilo akci na permanentku do posilovny, na squash, badminton i spinning.
SBA Squash, s.r.o.
Permanentka na squash, spinning, do posilovny - příspěvek od zdravotní pojišťovny
Možnost zakoupení výhodných permanentek na squash, spinning nebo do posilovny máte ve sportovním centru SBA Squash v Ostravě - Zábřehu, které poskytuje velké množství sportovního vyžití.
SBA Squash, s.r.o.
Přijďte si zahrát tenis, nohejbal, volejbal nebo florbal na multifunkční venkovní hřiště
Tenis, volejbal, nohejbal či florbal na čerstvém vzduchu si můžete zahrát na venkovním multifunkčním hřišti, které provozuje spolek CDU SPORT – VOLNÝ ČAS z.s. Ostrava.
CDU SPORT Ostrava
Sportovní centrum - squash, badminton, spinning i fitness a masáže pro relaxaci těla
Naberte nové síly ve sportovním centru SBA SQUASH v Ostravě - přijďte si zasportovat či nechte hýčkat své tělo, ze širokého sortimentu služeb si vybere opravdu každý.
SBA Squash, s.r.o.
Badminton - dva profesionální badmintonové kurty, kvalitní zázemí
Sportovní centrum SBA Squash v Ostravě Zábřehu Vám nabízí možnost zahrát si badminton na dvou profesionálních kurtech. Na tak kvalitním zázemí se vám bude hrát perfektně.
SBA Squash, s.r.o.
Sportovní a relaxační areál, tenis, badminton, beachvolejbal Ostrava
Sportovně-relaxační areál Ridera Sport, a.s. všem sportovním nadšencům, dětem i jejich rodičům nabízí široký sortiment služeb, při kterých si mohou aktivně i pasivně odpočinout od každodenních starostí. Škála sportovních, relaxačních a zábavních aktivit zahrnuje - tenis - badminton - beachvolejbal - spinning - fitness - minigolf, ...
Tenis Ostrava, antukové tenisové kurty, tenisová škola a trenér
Sportovně - relaxační areál RideraSport, a.s. v Ostravě všem tenisovým nadšencům nabízí možnost aktivního odpočinku na prvotřídních kurtech, v příjemném prostředí a kvalitním zázemí. K dispozici je pro Vás připraveno 8 venkovních antukových kurtů, které Vám umožní nejen hru na vysoké úrovni, ale zároveň ochrání Vaše klouby a kolena. V zimním ...
Fitness, squash, badminton, power plate, spinning Ostrava
Naše sportovní centrum nabízí tyto služby: - squash - badminton - spinning - fitness - power plate - solárium - kosmetické a kadeřnické služby - nehtová modeláž. Nemáte sportovní potřeby? Nevadí, my Vám je půjčíme!
SBA Squash, s.r.o.
Akce, sleva na squash, spinning, badminton Ostrava
SBA SQUASH, s.r.o. má pro Vás letní slevy na badminton, squash a spinning. Akce platí od 1.6.2012 do 9.9.2012. Badminton: - 7.00-15.00 ....1 hodina 100,- Kč - 15.00-23.00...1 hodina 160,- Kč - víkend + svátky....120,- Kč. Squash: - 7.00-16.00....1 h.j. (30min) 75,- Kč - 16.00 – 20.00...1 h.j. (30min) 120-,Kč - 20.00 – ...
SBA Squash, s.r.o.
Squash centrum, squashové kurty Orlová
Squash centrum Orlová nabízí: - 2 klimatizované squashové kurty typu ASB Babinsky. Možnost půjčení sportovního squashového vybavení. Otevřeno v pracovních dnech: už od 12 hodin! Zvýhodněná 60 minutová hra! Příjemné posezení v nekuřácké a klimatizované kavárně - velkoplošná obrazovka - sportovní přenosy. Malý dětský koutek. U Squash ...