Chcete udělat něco pro vaše zdraví a krásnou postavu? Takovou příležitost vám dávají fit centra a posilovny, v kterých najdete řadu služeb a nástrojů, jako jsou různé posilovací stroje a nářadí, běhací pásy a také lekce cvičení s trenérem jako aerobic, bodystyling, spinning, kalanetika, TRX, zumba a další

Výhodné permanentky - klubová posilovna, fitcentrum pro milovníky fitness
Sportcentrum SBA Squash v Ostravě Zábřehu všem milovníkům fitness nabízí výhodné permanentky do klubové posilovny.
SBA Squash, s.r.o.
Lekce spinningu pro tvarování postavy - permanentky za výhodnou cenu
Sportovní centrum SBA SQUASH, s.r.o. v Ostravě Zábřehu pro Vás připravilo výhodné permanentky na lekce spinningu, jenž Vám pomohou zpevnit a vytvarovat Vaši postavu a zároveň zlepšit fyzickou kondici.
SBA Squash, s.r.o.
Akce na permanentku do posilovny, na squash, badminton, spinning
Přijďte si zasportovat do sportovního centra SBA Squash v Ostravě - Zábřehu, které pro Vás připravilo akci na permanentku do posilovny, na squash, badminton i spinning.
SBA Squash, s.r.o.
Permanentka na squash, spinning, do posilovny - příspěvek od zdravotní pojišťovny
Možnost zakoupení výhodných permanentek na squash, spinning nebo do posilovny máte ve sportovním centru SBA Squash v Ostravě - Zábřehu, které poskytuje velké množství sportovního vyžití.
SBA Squash, s.r.o.
Sportovní centrum - badminton, squash, solná jeskyně pro odreagování
Sportovní centrum CDU SPORT v Ostravě-Výškovicích nabízí spoustu sportovního vyžití jako je badminton, squash i další sporty a také solnou jeskyni pro odreagování.
CDU SPORT Ostrava
Sportovní a relaxační areál, tenis, badminton, beachvolejbal Ostrava
Sportovně-relaxační areál Ridera Sport, a.s. všem sportovním nadšencům, dětem i jejich rodičům nabízí široký sortiment služeb, při kterých si mohou aktivně i pasivně odpočinout od každodenních starostí. Škála sportovních, relaxačních a zábavních aktivit zahrnuje - tenis - badminton - beachvolejbal - spinning - fitness - minigolf, ...
Power plate s trenérkou, sportovní centrum Havránek, Ostrava – Zábřeh
V našem sportovním centru můžete absolvovat cvičení na Power Plate s proškolenými trenérkami Markétou a Nikol. Aby cvičení probíhalo zdravě, se správným držením těla a maximálním využitím, bude se vám celých 30 min. věnovat lektor.
SBA Squash, s.r.o.
Fitness, squash, badminton, power plate, spinning Ostrava
Naše sportovní centrum nabízí tyto služby: - squash - badminton - spinning - fitness - power plate - solárium - kosmetické a kadeřnické služby - nehtová modeláž. Nemáte sportovní potřeby? Nevadí, my Vám je půjčíme!
SBA Squash, s.r.o.