Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Pohřební služba Vsetín, pořádání obřadů, prodej smutečních rakví, květin, urny, tisk oznámení
Pohřební služba Vsetín, pořádání obřadů, prodej smutečních rakví, květin, urny, tisk oznámení na počkání, zajištění hudby, kněz a řečník k obřadu, převozy zesnulých.
Pohřební služba Vsetín Orgoník s.r.o.
Kovošrot, ekologická likvidace autovraků, vozidel Vsetín
Přejímku, zpracování i ekologickou likvidaci autovraků zajistí společnost Kovošrot Kubík s.r.o. ve Vsetíně. Vydání dokladu o převzetí vozu k likvidaci.
Sluneční ohřev vody fotovoltaikou - vlastní energie pro vlastní potřebu
Ohřev vody s.r.o. ze Zlína využívá patentované technologie ohřevu vody fotovoltaickými panely. Firma Vám zajistí komplexní řešení slunečního ohřevu vody, zpracuje Vám návrh a zrealizuje celý projekt.
Týmový koučink NLP - koučování teamů pro management
Hedvika Juráková se věnuje koučování teamů pro management. Jde o týmový koučink NLP, kdy se rozvíjí potenciál každého jednotlivce s cílem zlepšit výkon celého týmu.
Skladové prostory pro stroje, strojní zařízení a skladování materiálu - pronájem
Společnost MONTEMA spol. s r.o. Otrokovice má k dispozici volné skladové prostory pro stroje, strojní zařízení či pro skladování materiálu. Pronájem skladového prostoru dohodou.
Fotovoltaika s dotací výzva 3 2021 - fotovoltaické systémy pro firmy, program úspory energie
Společnost Ohřev vody s.r.o. Zlín pomůže vyřídit dotace na fotovoltaické systémy pro firmy, i v r.2021 je aktivní výzva 3 v programu úspory energie. Fotovoltaika s dotací je stále dostupná.
Spolehlivá úklidová firma - rychlý úklid v domácnosti, bytě, kanceláři i společenských prostorách domu
Předvánoční i povánoční úklid s firmou Uklidím To Vám ušetří čas i starosti. Vyřeštíme úklid v domácnosti, bytě i kanceláři. Volejte, pokud jste z okolí Zlína, Otrokovic, Slušovic aj. obcí na Zlínsku.
Výkup železa, kovu, autobaterií, likvidace autovraků Vsetín
Ekologickou likvidací autovraků, výkupem barevných kovů, železa (litina, nerez i ocel) a autobaterií se zabývá společnost Kovošrot Kubík s.r.o. ve Vsetíně.
Kompletní celní služby pro vaše pohodlné obchody
EURO CUSTOM s. r. o. je specialista na celní služby ve Zlínském kraji, nabízí služby celní deklarace pro Vaše pohodlné obchody. Zpracování INTRASTAT - statistiky obchodu se zbožím v rámci EU.
EURO CUSTOM s.r.o. www.celnideklaracezlin.cz
Realizace bydlení, mobilní dům v přírodě-poradenství ohledně financování
Touhu po bydlení v přírodě můžete snadno realizovat se společností Jezírko Servis. Základem projektu je mobilní dům a zahrada. Působíme převážně v regionu Zlínský, Jihomoravský kraj.
Kvalitní dětská obuv celoroční, papuče, přezůvky, gumáky, sandálky - prodej, eshop Barefoot
Prodejna Bosé děti - Barefoot Zlín má bohatý výběr obuvi z aktuální kolekce i modely ve výprodeji. Celoroční dětská obuv, papuče, přezůvky, sandálky, gumáky - vše v eshopu i na prodejně.
Zařízení pro zpracování plastových odpadů - pračka pro praní plastů HDPE, PP, drtící linka na odpad
Společnost TOMA odpady s.r.o. Otrokovice v rámci služeb zajišťuje čištění, praní odpadních plastů HDPE, PP a dalším provozem je drtící linka na odpad. Působíme na Moravě, nejen v regionu Zlínský kraj.
Úklidová agentura zajistí úklid, údržbu průmyslových objektů, výškové mytí povrchů, hygienický servis
Společnost ATAK - bezpečnostní služba, s.r.o. Zlín funguje i jako úklidová agentura. Přijímá objednávky na úklid průmyslových objektů. Provede čištění koberců, oken i výškové mytí povrchů.
Hlídání seniorů, pomoc pro seniory - nákupy, domácí práce, společnost, komunikace
Miroslava Vlčková z Tečovic poskytuje pomoc a společnost pro seniory z okolí Zlína, Otrokovic, Tlumačova či Fryštáku. Zajistí nákupy, domácí práce, úklid i hlídání seniorů a přátelskou komunikaci.
Kompletní úklidové služby na Zlínsku - mytí oken, čištění koberců, sedaček, strojní mytí podlah
Společnost ZLÍNJUST spol. s r.o. Zlín se zaměřuje na kompletní úklidové služby pro domácnosti i firmy ve Zlínském kraji. Řešíme mytí oken, čištění koberců a sedaček, strojní mytí podlah, vysávání.
Boj proti hlodavcům, hmyzu a plísním v budovách a provozech
Profesionální pomoc proti škůdcům a plísním od společnosti ASANA Control s.r.o. ze Zlína včetně poradenství a vypracování dokumentace HACCP.
ASANA Control, s.r.o. Deratizace, dezinsekce Asana Zlín
Odvoz fekálií, čištění odpadních septiků a žump Kroměříž, pravidelný vývoz žumpy, likvidace odpadů
Odvoz fekálií, čištění odpadních septiků a žump Kroměříž, pravidelný vývoz žumpy, ekologická likvidace odpadů, vývoz tukových lapolů z jídelen a restaurací.
Balící potištěné pásky jako zabezpečovací prvek i jako forma levné reklamy a propagace firmy
Společnost Mitoma rolls s.r.o. ze Zlína je specialistou na výrobu pásek s potiskem podle přání klienta. Pásky mohou složit jako zabezpečovací prvek i jako forma levné reklamy a propagace firmy.
Mokrá pedikúra, manikúra - klasická bez lakování i gel lak, Shellac
V Nehtovém studiu Nails Karina ví jakou péči potřebují Vaše ruce i nohy. Na pobočce v Kroměříži i Otrokovicích provádíme manikúru i pedikúru bez lakování i včetně gel laku, Shellacu.
Předplacení pohřbu, úhrada na splátky-levný, ekonomický pohřeb
Pohřební služba Pospa Uherský Brod zajistí i levný, ekonomický potřeb či zpopelnění bez obřadu. Využijte možnost předplacení pohřbu a úhradu na splátky.
Pohřební služba POSPA Jana Pospíšilová
Eventová agentura, pořádání firemních akcí, festivalů - zapůjčení mobilních barů, párty stanů pro firemní akce
Eventová agentura Backstage Agency Zlín má zkušenosti s pořádáním firemních akcí. Postaráme se o eventy od A do Z, nebo si u nás můžete sjednat zapůjčení mobilních barů, párty stanů pro firemní akce.
Nehtové studio, manikúra, modeláž nehtů - slevy na gelové, akrylové nehty
Nehtové studio Nails Karina Otrokovice poskytuje slevy na vybrané služby. Provádíme modeláž nehtů, gelové, akrylové nehty i manikúru a pedikúru. Zveme klientky ze Zlína a okolí.
Reklamní, grafické studio a tiskárna - polepy aut, budov a digitální tisk vizitek, kalendářů, letáků, etiket
Tiskárna a grafické studio Fryšták, Maco studio s.r.o., se zabývá polepy aut, budov a digitálním a velkoplošným tiskem. Také vlastní produktový ateliér, video a foto studio v blízkosti Zlína.
Půjčovna párty vybavení pro soukromé akce - zapůjčení pivní pípy, pivních setů, svatebních stolů, židlí
Eventová agentura Backstage Agency Zlín funguje jako půjčovna party vybavení pro soukromé akce i firemní akce a města. Máte možnost zapůjčení pivní pípy, pivních setů, svatebních stolů, židlí.
Výroba razítek na počkání - samobarvící razítka COLOP, klasická a kulatá v eshopu
Společnost Maco studio s.r.o. zajistí výrobu razítek na počkání - novinka ve Fryštáku! V eshopu lze snadno zadat objednávku. Na prodej samobarvící razítka zn. COLOP, klasická, kulatá i oválná razítka.