Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Tisk letáků, katalogů, ofsetový, velkoplošný digitální tisk
Tiskárna KODIAK print s.r.o. v Holešově a ve Zlíně přijímá zakázky na tisk letáků, katalogů i jiných polygrafických výrobků. Zaměřujeme se na ofsetový a digitální tisk i velkoplošný.
KODIAK print s.r.o. Komplexní polygrafické služby Holešov
Plánování digitálního obsahu s AVST channel - levné řešení, systém pro reklamní agentury
Reklamní agentury mohou využít levné řešení pro tvorbu televizní reklamy - jde o systém AVST channel pro plánování digitálního obsahu od firmy SATTURN Holešov z regionu Zlínský kraj.
Úklidové služby-pravidelný úklid domů, bytů, kanceláří
Firma Úklidové služby Balázs Staré Město se stará o pravidelný úklid domů, bytů, kanceláří v regionu Zlínský kraj i Brno.
BAVA servis s.r.o. Úklidové služby, úklid UH, Zlínský kraj
Kosmetické studio - šetrné ošetření pleti přírodní kosmetikou Alissa Beauty
Veronika Kovářová provádí šetrné ošetření pleti, v našem kosmetickém studiu pracujeme s přírodní kosmetikou Alissa Beauty. Péči poskytujeme klientkám z Otrokovic, okolí Zlína, Kroměříže, Uh. Hradiště.
DDD servis-deratizace, desinsekce, hubení hlodavců, hmyzu
Firma Vladimír Balázs poskytuje v regionu Zlínský kraj DDD servis - deratizace, desinsekce, dezinfekce. Zajistíme hubení hlodavců, hmyzu i asanace.
BAVA servis s.r.o. Úklidové služby, úklid UH, Zlínský kraj
Kovošrot Vsetín - výkup kovu, elektroodpadu, autobaterií, likvidace autovraků
Firma Kovošrot Kubík s.r.o. se sídlem v Areálu bývalé Zbrojovky Vsetín vykupuje a zpracovává všechny druhy železných i neželezných kovů a druhotných surovin.
Polepy oken jsou cesta ke snížení nákladů na energie - protisluneční, tepelně-izolační, bezpečnostní, designové fólie
Miroslav Lamoš provádí polepy oken v lokalitě Zlínský kraj i dalších regionech ČR. Snadnou cestou můžete snížit náklady na energie využitím protisluneční, tepelně-izolační, bezpečnostní fólie.
Kompletní koordinace svatby na zámku nebo v Praze - svatební salon co zapůjčí i ušije šaty na zakázku
Svatební salon Dream Dress Kroměříž poskytuje služby svatební agentury. Koordinace svatby, šijeme svatební šaty na zakázku, nebo zapůjčíme. Působíme po celé ČR, nejen v regionu Zlínský kraj.
Přístrojová lymfodrenáž, vibrogym, vibrosauna, měření inbody
Ve Studiu Estetika Zlín můžete využít různé metody pro formování postavy - přístrojová lymfodrenáž, vibrogym, vibrosauna. Pro tělesnou analýzu provádíme měření InBody.
Studio Estetika Zlín - Hana Tylová KK beauty studio - Kristýna Koláříková
Permanentní make-up - Breezy Brows, Powder Brows u obočí, oční linky, rty
Kosmetický salon Zdenka ve Zlíně provádí permanentní make-up metodou Breezy Brows a Powder Brows u obočí, dále oční linky a rty.
Grafické služby pro firmy a prodej přes eshop - reklamní kšiltovky, trička, originální plakáty s tématikou rallye
Společnost Rallye design s.r.o. Zlín poskytuje grafické služby pro firmy. Na zakázku navrhneme a dodáme reklamní kšiltovky, trička, plakáty a další tiskoviny.
Moderní technologie tisku, předtisková příprava, nové ofsetové stroje
Moderní technologie tisku jsou samozřejmostí ve firmě Kodiak print Holešov, která má i provozovnu ve Zlíně. Nové ofsetové a knihařské stroje jsou zárukou kvalitních služeb.
KODIAK print s.r.o. Komplexní polygrafické služby Holešov
Reklamní tisk, propagační tisk a grafické návrhy pro Vaši firmu od Garamond
Garamond ze Vsetína je společnost, která se zaměřuje na služby v oboru reklamy a tisku. Navrhne a vytiskne pro Vás vizitky, firemní formuláře a další propagační předměty.
Šetrná trvalá pro slabé, krátké řasy - Lash Lifting s efektem na 4 týdny
Kosmetické studio Veronika Kovářová Otrokovice se zaměřuje mimo běžné kosmetické ošetření i na Lash Lifting - šetrná trvalá na slabé, krátké řasy, kdy dodáme řasám i výživu.
Sledování efektivity výrobních procesů, CEZ, OEE – klíčový ukazatel efektivity výroby
Specialistou v oblasti sledování efektivity výrobních procesů je společnost IMC Zlín, která dodává specializované systémy a programové vybavení sběru dat pro vyhodnocení efektivity výrobních procesů.
IMC Zlín, a.s.
Ekologická likvidace vozidel, výkup autovraků, odvoz vraku zdarma - vše podle platné legislativy
Autovrakoviště Třebětice Roman Kamenec zajistí výkup autovraků, odvoz vraku zdarma a provedení ekologické likvidace vozidla. Působíme v regionu Zlínský kraj, Přerov.
Autovrakoviště TŘEBĚTICE Roman Kamenec
Rychlý produkční digitální tisk do formátu až 33x120cm - multifunkční tiskárna
Michaela Pochylá nabízí ve své reklamní agentuře rychlý produkční digitální tisk do formátu až 33x120cm. K dispozici máme multifunkční tiskárnu. Realizujeme zakázky v lokalitě Zlínský kraj.
Masážní stroj Rolletic-pro zpevnění těla, zadečku, bříška
Masážní stroj Rolletic je účinný pro zpevnění problematických partií těla - zadečku, bříška a boků. Přijďte si zformovat postavu do Studia Estetika Zlín.
Studio Estetika Zlín - Hana Tylová KK beauty studio - Kristýna Koláříková
Poradenská a zprostředkovatelská činnost, pohledávky, finanční služby, detektivní služby, burza pohledávek
PROkontakt s.r.o. Zlín se zabývá poradenstvím v oblasti řešení a správy pohledávek v i po lhůtě splatnosti včetně burzy pohledávek, poskytováním finančních služeb a detektivními službami.
PROkontakt, s.r.o. řešení a správa pohledávek Zlín
Automatizovaný sběr dat z výrobních technologií a návrh řešení pro zvýšení efektivity, kvality výroby
Služby v oblasti informačních a automatizačních systémů poskytuje společnost IMC Zlín, a.s., specializuje se na automatizovaný sběr dat z výrobních technologií pro zvýšení efektivity a kvality výroby.
IMC Zlín, a.s.
Elektronická, digitální úřední deska pro města, obce - moderní informační systém pro veřejnou správu
Společnost SATTURN HOLEŠOV spol. s r.o. vyvinula aplikaci digitální úřední deska. Využívají ji města a obce pro zveřejnování informací, je to moderní informační systém pro veřejnou správu.
Potištěné samolepicí pásky - pro zabezpečení, reklamu a identitu baleného zboží
Firma Steroll s.r.o. ze Zína je specialistou na výrobu lepících pásek a obalových materiálu. Vyrábíme potištěné lepící pásky pro image Vaší firmy, reklamu, zabezpečení a lepší identitu baleného zboží.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Kosmetické ošetření pleti kosmetikou Thalac, Mavex, Genosys, ayurvedská Mikromasáž OFF
Dopřejte si kosmetické ošetření pleti v Salonu Zdenka Skřivánková Zlín. Pracuji s kosmetikou Thalac, Mavex, Genosys. Novinkou v salonu je ayurvedská Mikromasáž OFF. Dárkové poukazy v prodeji!
Výkup a sběr elektroodpadů, zpracování spotřebičů a elektroniky Vsetín
Výkup, sběr a zpracování elektroodpadů, vyřazených spotřebičů, elektroniky a produktů s obsahem drahých kovů, to vše jsou činnosti společnosti Kovošrot Kubík s.r.o. ve Vsetíně.
Čištění koberců, čalounění přímo u zákazníka a úklid domácnosti
Paní Hana Janštová ze Zlína své aktivity zaměruje na čištění koberců, čalounění přímo u zákazníka a úklid domácností v lokalitě Zlínský kraj.