Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Zastoupení v řízení, celní deklarace, Intrastat
Společnost CELSPED s.r.o. posyktuje v Rožnově pod Radhoštěm celní deklaraci a zastoupení v řízení. Svou nabídku rozšířila také o agendu Instrastat.
Skenování, laminování, kopírování dokumentů
Copy centrum firmy Lenka Šopíková Uherské Hradiště poskytuje tyto služby - velkoformátový tisk, kopírování, skenování dokumentů, laminování do formátu A3.
Celní služby - poradenství, zpracování evidence
Celní služby, poradenství i zpracování evidence realizuje ve Zlínském kraji společnost CELSPED s.r.o., která se specializuje na oblasti v Evropské unii i mimo ni.
Potisk triček, keramiky, tisk na plátno, fotoobrazy, reklamní předměty - eshop, výroba, návrh
Maco studio z regionu Zlín se zabývá digitálním tiskem, grafickým designem i potiskem triček, keramiky. V našem eshopu můžete objednat reklamní předměty, řešíme návrh i výrobu, vyrábíme i fotoobrazy.
Psí wellness, lázně pro psy - střihání, koupání psů i zábaly a masáže
WELLPES psí lázně Luhačovice poskytnou každému pejskovi kompletní péči na té nejvyšší úrovni. V rámci wellness provádíme zábaly, perličkové lázně, relaxační koupele i masáže a také stříhání psů.
Zastavárna ve Zlíně - výhodný výkup, zástava zlata, úrok již od 2%
Zastavárna - Bazar PAWNExpress s.r.o. je ve Zlíně ve 42.budově Svitu. Vykupujeme zlato, šperky i jiné předměty ze zlata. Ceny výkupu držíme na maximu. Možná je i zástava zlata s úrokem již od 2%.
Demolice, bourání, výškových staveb, mostů-bourací práce včetně recyklace a odvozu suti
Firma RYBÁRIK s.r.o. provádí bourací práce včetně recyklace, odvozu suti v regionu Uherské Hradiště, Hodonín, Břeclav. Bourání zajistíme u běžných i výškových staveb, mostů i demolice konstrukcí.
Zpracování, celní deklarace
Firma EURO CUSTOM s.r.o. poskytuje celní služby a zpracování dokladů v oblasti celní deklarace. Zpracování INTRASTAT - statistiky obchodu se zbožím v rámci EU.
EURO CUSTOM s.r.o. www.celnideklaracezlin.cz
Grafický design pro firmy - full servis, digitální certifikovaný nátisk
Společnost DAVEX - CZ Zlín se zaměřuje také na grafický design pro firmy - poskytujeme full servis. Díky službě digitální certifikovaný nátisk u nás nehrozí zbytečné výdaje.
Tříděný odpad i bioodpad odvezeme a zpracujeme
Technické služby TS Valašské Meziříčí se postarají o svoz komunálního odpadu, ale i tříděný odpad či bioodpad. Služby mohou využít města, průmyslové podniky, živnostníci, obchodní řetězce i nemocnice.
Ekologická likvidace automobilů - odtahy autovraků zdarma
Autovrakoviště Goleš Uherský Brod řeší ekologické likvidace automobilů, autovraků. Naši klientelu tvoří především zákazníci z regionu Zlín, Uherské Hradiště, Luhačovice, Vsetín.
Miniškolička, minijesličky - pravidelné hlídání dětí (i s plenkami) s pestrým programem po celý den
Pravidelné hlídání i těch nejmenších dětí Vám zajistí Kiki klub se svou mini školičkou a jesličkami v centru Zlína. Pro Vaše děti máme nachystaný celodenní pestrý program.
Celní deklarace - zastoupení v řízení, Intrastat
Celní deklarace, zastoupení v řízení, Intrastat, to vše realizuje společnost Celsped s.r.o., která je spolehlivou firmou ze Vsetína, poskytující svým klientům kvalitní celní služby.
Plátěné, textilní tašky s potiskem - kvalitní česká výroba
Společnost EMIT-CZ sociální podnik, s.r.o. Kroměříž vyrábí plátěné, textilní tašky s potiskem. Kvalitní česká výroba je stále žádaná, potištěné tašky jsme schopni dodat i v malém nákladu.
Permanentní, 3D řasy - objemová technika lepení řasa na řasu
Kosmetické studio Amálka Kroměříž nabízí novinku v aplikaci řas - objemová technika lepení řasa na řasu - permanentní, 3D řasy. Dosáhnete skvělého vzhledu a přirozeného efektu.
Spolehlivý sběr, svoz a odstraňování směsného komunálního odpadu ve Valašském Meziříčí
Technické služby TS Valašské Meziříčí s.r.o. poskytují spolehlivý svoz, sběr a odstraňování směsného komunálního odpadu.
Hlídání dětí o prázdninách - letní školka, prázdninová školička a jesličky pro děti ve Zlíně
Nemáte kam dát přes prázdniny své děti? Právě pro Vás je tu Kiki klub ve Zlíně, letní prázdninová školka, kde zajistí hlídání malých dětí ve školičce s pestrým programem v samotném centru města.
Kosmetické ošetření pleti, proměna vizáže od vizážistky
Svěřte se do rukou MUDr. Ireny Hajné ve Studiu krásy Uherské Hradiště a dopřejte si chvilku pro sebe. Provádíme různé druhy kosmetického ošetření i profesionální proměnu vizáže od vizážistky.
Špičkové celkové ošetření pleti, neinvazivní lifting obličeje Dermolissage
Dopřejte své pleti špičkové celkové ošetření. Ve zdravotnického zařízení AMEM Zlín provádíme neinvazivní lifting obličeje Dermolissage, s omlazujícím efektem již za 20 minut.
Originální a hezké reklamní, dárkové předměty - výroba, prodej
EMIT-CZ sociální podnik Kroměříž vytvoří originální a hezké reklamní i dárkové předměty pro propagační oddělení firem a města i obce, nejen ze Slovácka.
Přístroj Plexr pro ošetření bez narkózy, jizev - neablativní plastická chirurgie, blefaroplastika
Ambulence estetické medicíny Zlín využívá nejnovější plazmové technologie. Přístroj Plexr umožňuje ošetření bez narkózy a jizev, pro klienta je neablativní plastická chirurgie bezpečnější !
Výtvarné návrhy, tisk plakátů, letáků, vizitek, katalogů
Komplexní řezaná reklama - výtvarné návrhy a tisk plakátů, letáků, katalogů či vizitek od firmy KODIAK print Holešov. Dodávky v regionu Zlínský kraj.
KODIAK print s.r.o. Komplexní polygrafické služby Holešov
Celní deklarace, zastoupení v řízení, Intrastat
Společnost CELSPED s.r.o. se ve Valašském Meziříčí zabývá poskytováním celních služeb pro subjekty, které obchodují nejen se zeměmi mimo Evropskou unii, ale také v EU.
Přistavení kontejnerů Valašské Meziříčí – odvoz stavebního odpadu a sutí
Překáží vám nepotřebný stavební odpad a nevíte kam s ním? Pak vám s tímto pomůžou technické služby ve Valašském Meziříčí, které vám poskytnou přistavení a odvoz kontejnerů. Zajistíme vám jednorázové, ale také pravidelné přistavení kontejnerů s obsluhou. Odvoz naplněných kontejnerů provádíme moderními vozdily splňující ekonomické normy. ...
Vyhlazení vrásek pro omlazení pleti-miniinvazivní lifting Mezonitě
Služby estetické miniinvazivní chirurgie si dopřejte v AMEM Zlín. Pro omlazení pleti provádíme vyhlazení vrásek metodou Mezonitě, jde o miniinvazivní lifting.