Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Terapie BioRev Kolagen 100% ovlivňuje procesy stárnutí a vitalitu pleti
V Ambulanci estetické medicíny AMEM Zlín můžete vrátit čas a zlepšit vitalitu pleti - podstoupením terapie BioRev Kolagen 100% ovlivníte procesy stárnutí, docílíme zvýšení množství kolagenu v kůži.
DTP studio - grafické práce, tiskoviny, letáky, katalogy, firemní tiskopisy
Reklamní agentura H-DESIGN Uherské Hradiště poskytuje v lokalitě Zlínský kraj komplexní grafické práce včetně návrhů, předtiskové přípravy. DTP studio připraví tiskoviny - letáky, tiskopisy, katalogy.
Sítotisk na plast, fólie, polykarbonát, hliník, plastické etikety, samolepky
Společnost V PRINT je spolehlivý partner pro sítotisk v lokalitě Zlín a okolí. Potisknou prakticky vše - přímý tisk na plast, fólie, polykarbonát, hliník. Zaměřují se na plastické etikety, samolepky
Úklid kanceláří, průmyslových objektů, čištění koberců - úklidovka
Úklidovka FRENK - František Mařák Uherské Hradiště provádí čištění koberců, úklid kanceláří i průmyslových objektů v lokalitě Zlínský kraj.
Levné zlato, zlaté šperky - bazar, prodej, výkup
V 1.zlínské zastavárně - Foxis s.r.o. můžete pořídit levné zlaté šperky. V našem bazaru je zlato na prodej za nižší cenu než ve zlatnictví. Můžete nám také přinést zlato do výkupu.
Plasma Covering, Mikrojehličkování - rejuvenace pokožky, oživení, omlazení, výživa kyselinou hyaluronovou
Kosmetické studio Zdenka Skřivánková Zlín je certifikovaný salon pro ošetření pleti metodou Plasma Covering i Mikrojehličkování. Vhodné pro všechny typy pleti.
Kompletní péče o pleť v Kosmeticko-regeneračním institutu Zlín
Zaměstnanci v Kosmeticko-regeneračním institutu Zlín se profesionálně postarají o Vaši pleť o obličej i tělo. Dopřejte si tu nejlepší péči a ošetření kvalitní kosmetikou.
Výkup železa, barevných kovů, kovošrotu - recyklace kovového odpadu
Společnost Metalšrot Tlumačov je Vaším partnerem pro výkup kovošrotu, železa a barevných kovů v lokalitě Zlínský, Olomoucký kraj, kde má několik provozů. Provádíme recyklace kovového odpadu.
Prodlužování vlasů, prodej vlasů, příčesků a příslušenství
Společnost Magic hair s.r.o. provozuje vlasová studia - Uherské Hradiště a Praha. Specializujeme se na prodlužování vlasů a prodej vlasů k prodloužení, příčesků a příslušenství.
Velkoplošný tisk - potisk kovů, plastů, papíru, plátna, dřeva, lamina
Firma V PRINT z regionu Zlín se zabývá velkoplošným tiskem. Využívá technologii digitálního tisku a sítotisku pro potisk kovů, plastů, plátna, vlajkoviny, papíru, dřeva, lamina.
Ekologická likvidace autovraků - zajistíme odvoz autovraku zdarma
Společnost Metalšrot Tlumačov provádí ekologické likvidace autovraků. Činnost zajišťuje pro zájemce z regionu Zlínský, Olomoucký kraj. Odvoz autovraku realizujeme zdarma.
Ultrazvuková kavitace, lipolýza - bezbolestná liposukce ultrazvukem
Salon NOVA LINIE Uherské Hradiště má k dispozici přístroj pro bezbolestnou lipolýzu. Ultrazvuková kavitace je neinvazivní liposukce, ultrazvukem se odstraní tukové buňky v podkoží.
Kvalitní potisk tašek - reklamní igelitové tašky jako originální propagace
Společnost DAVEX-CZ Zlín se zabývá i potiskem tašek z LDPE, HDPE. Zajistíme kvalitní potisk na reklamní igelitové tašky, využijte této originální propagace.
Recyklace, výkup plastů z výroby-plastové odpady zpracuje Melbax plastic
Firma Melbax plastic Hulín realizuje výkup a provádí recyklace plastů. Zpracuje plastové odpady z výroby do podoby prášku. Působíme převážně v regionu Zlín, Kroměříž.
Velkoplošný digitální tisk na bannery - textilní banner v hliníkovém rámu
Tiskárna CATDESIGN CZ Uherské Hradiště se zabývá velkoplošným tiskem na různé materiály, zaměruje se na tisk na textil do vypínacích hliníkových rámů - digitální tisk na textilní bannery.
Vánoční permanentka se slevou, dárkový certifikát na kosmetické služby, ošetření dle výběru
Ambulance estetické medicíny AMEM Zlín má připraven skvělý vánoční dárek pro své zákazníky - nyní Vánoční permanentka se slevou 50% a dárkový certifikát na kosmetické služby, ošetření dle výběru.
Dornova, Breussova metoda-speciální zdravotní masáže
Pro úlevu bolavých svalů a kloubů si dopřejte speciální zdravotní masáže ve Studiu Věra Otrokovice u Zlína - Dornova metoda manuální terapie či Breussova metoda pro masáž páteře.
Hotel pro psy - celoroční ubytování, výcvik psů s majitelem i bez přítomnosti majitele
Michal Švajda provozuje na Žabárně u Fryštáku Hotel pro psy. Ubytování poskytuje celoročně a současně provádí výcvik psů pro zájemce z okolí Zlína, Vsetína, Valašského Meziříčí, Olomouce apod.
Lymfodrenáž, lymfatická masáž pro detoxikaci těla, baňkování
Ve Studiu Věra Otrokovice u Zlína můžete pro detoxikaci těla podstoupit lymfodrenáž - lymfatická masáž, nebo baňkování k uvolnění svalů. U nás lze zakoupit i dárková poukázka.
Den otevřených dveří v AMEM-nákup produktů a ošetření za symbolické ceny
Ambulance estetické medicíny-AMEM pořádá den otevřených dveří v Bystřici pod Hostýnem, Kroměříži, Valašském Meziříčí. Vyzkoušejte vybraná ošetření za symbolické ceny, nebo nakupte produkty.
Návrh, výroba reklamní předměty, textil - trička, propisky, energy drinky s originální grafikou
Originální reklamní předměty a reklamní textil, od firmy RUFUS design-Marek Macháček Zlín, ocení Vaši obchodní partneři i zaměstnanci. Navrhneme grafiku pro reklamní propisky, trička, energy drinky.
Dárkové balíčky ze Slovácka - dárky sezónní, celoroční, produkty od regionálních výrobců
EMIT-CZ sociální podnik, s.r.o. Kroměříž si dovoluje poslat upoutávku na inspirativní dárkové balíčky, které jsme pro vás připravili převážně z produktů ze Slovácka. Jde o dárky sezónní i celoroční.
Trička s potiskem, s firemním logem nebo jako dárek - potisk textilu na přání
EMIT-CZ sociální podnik Kroměříž dodá třička s potiskem s firemním logem i jako dárek pro Vaše známé. Potisk textilu je na přání, jednobarevné logo i plnobarevný motiv.
Výkonné horizontální solárium pro krásné opálení po celý rok
Udržte si krásné opálení po celý rok - ve Studiu NOVA LINIE Uherské Hradiště je k dispozici výkonné horizontální solárium JOKER.
Stříhání psů, koček na veterině  - úprava srsti, drápků zvířat
Veterinární ambulance MVDr. Šárka Keňová se zabývá úpravou srsti zvířat. Provádíme stříhání psů všech plemen i stříhání koček. Domluvte si termín v ambulanci Zlín či Otrokovice.