Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Šaty do tanečních, na kolonu, maturitní ples-krátké, dlouhé
Krátké i dlouhé modely šatů do tanečních, na kolonu i maturitní ples můžete zapůjčit ve Studiu DáMa Uherský Brod. Zveme zájemce z Uherského Hradiště i Zlína.
ERP řešení na míru, systémy pro plánování výroby - proALPHA
Společnost SPC solutions, spol. s r.o. se specializuje na kvalifikované řešení v oblasti informační technologie a nabízí vám ERP řešení na míru, systémy pro plánování výroby - proALPHA.
Komplexní informace, služby pro pozůstalé-pohřební služba Přibylák
Pohřební služba Bohumír Přibylák Zlín poskytuje komplexní služby a potřebné informace pro pozůstalé pro vyřízení pohřbu či kremace.
Reklamní studio - výroba reklamy, grafické návrhy
Reklamní studio, které se specializuje na výrobu reklamy a grafických návrhů v okolí Zlína a Vsetína je firma Trendfoto Radek Mládenka.
Pohřebnictví Zlín-pohřby, hřbitovní zboží, pomníkové doplňky
Veškeré služby spojené s pohřby zajistí Pohřební služba Bohumír Přibylák Zlín, která v oboru pohřebnictví působí více než 20 let. Prodáváme i hřbitovní zboží a pomníkové doplňky.
Drobné opravy a ochrana povrchu fasád, střech, čištění zámkové dlažby
Čištění stavebních povrchů a zámkové dlažby provádí firma Čištění fasád Zlín. U fasády i střechy provedeme drobné opravy a naneseme ochranné nátěry.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Půjčovna Uherský Brod-svatební šaty a obleky, obstaráme účesy i líčení
Svatební šaty a obleky pro pány zapůjčí Půjčovna a Svatební studio DáMa Uherský Brod a postaráme se Vám i o líčení a krásný účes.
Okamžité vyhlazení vrásek s dlouhodobým efektem hydrogelem Remake, Haequeo
Plastika - estetika Zlín s.r.o. provádí vyhlazení vrásek hydrogelem Remake nebo transparentním gelem Haequeo. Výsledek je okamžitý, dlouhodobý estetický efekt až 2roky.
Reflexní terapie, masáž plosky nohy, ABS masáž šíje
Dopřejte si reflexní masáž plosky nohy nebo ABS masáž šíje v Masážním studiu Ráj Kroměříž. Nabízíme masáže v pohodlí domova - klienty máme i v okrese Zlín, Přerov, Prostějov.
Dlouhé, luxusní, společenské, šaty na svatbu i šaty na ples, do tanečních
Ve svatebním studium DáMa Uherský Brod jsou k zapůjčení společenské šaty na svatbu, ples i do tanečních. Najdete u nás krátké i dlouhé modely, jednoduché i luxusní róby.
Luxusní svatební šaty Maggie Sottero-prodej v Salonu DáMa
Nádherné luxusní svatební šaty Maggie Sottero můžete zapůjčit ve Svatebním salonu DáMa Uherský Brod, zde jsou tyto značkové šaty i na prodej.
Profesionální ofsetový tisk propagačních materiálů - letáky, firemní tiskoviny, katalogy
Profesionální ofsetový tisk propagačních materiálů, jako jsou letáky, firemní tiskoviny či katalogy a různé brožury, zajišťuje reklamní studio Trendfoto ve Zlínském kraji.
Prodej svatebních, společenských šatů-půjčovna a svatební studio DáMa
Problém s výběrem společenských nebo svatebních šatů Vám pomůže vyřešit Půjčovna a svatební studio DáMa Uherský Brod, která je zde pro klientky z okolí Uherského Hradiště.
Úklidový servis pro firmy, domácnosti-pravidelný, jednorázový
Firma Úklidovka Zlín poskytne úklidový servis pro firmy i domácnosti v regionu Zlínský kraj. Provádíme jednorázový i pravidelný úklid.
Projekty pro získání dotace z opžp osa 4 - revitalizace vodních toků
Pro zlepšování stavu přírody např. revitalizací vodních toků je možné využít dotace z OPŽP prioritní osa 4. Projekty pro získání dotace pro Vás připraví firma ARVITA P - okres Zlín.
ARVITA P spol. s r.o. Projekty pro obnovu krajiny Zlín
Nové svatební šaty, nejnovější modely Maggie Sottero k zapůjčení i na prodej
Ve Svatebním studiu DáMa Uherský Brod máme k zapůjčení nejnovější modely svatebních šatů Maggie Sottero. Nové svatební šaty je možné půjčit, některé modely jsou na prodej.
Účinné vyhlazování vrásek-injekční metodou kyseliny hyaluronové
Účinné vyhlazování vrásek lze docílit injekční metodou kyseliny hyaluronové. Tuto metodu vyhlazení vrásek provádí klinika Plastika - estetika Zlín.
Digitální velkoplošný, velkoformátový tisk-reklamní bannery, plachty
Společnost IS reklama Zlín se zaměřuje na digitální velkoplošný, velkoformátový tisk. Dodáme reklamní bannery, plachty, jakoukoliv řezanou reklamu.
Úklidové stroje, vybavení na kulturní akce, párty-půjčovna
Firma TUFÍR zapůjčí vybavení na kulturní akce, soukromé párty i úklidové stroje pro závěrečný úklid. Půjčovna je k dispozici klientům z regionu Uherské Hradiště, Zlín.
Signmaking-světelná, řezaná reklama, polepy výlohy, na auto
V oboru Signmaking působí firma IS reklama Zlín. Větší část produkce tvoří světelná, řezaná reklama, realizujeme i polepy na auto či na výlohy.
Vyšetření nohou, podiatrický screening, optická podografie-u dospělých i dětí od 3 let
Centrum péče o nohy a tělo Kroměříž provádí vyšetření nohou u dospělých i dětí od 3 let. Optická podografie, podiatrický screding nám pomáhá diagnostikovat příčiny problémů.
10% sleva na svatební šaty Uherský Brod-na rezervace při 1.návštěvě
Ve Svatebním salónu DáMa Uherský Brod můžete získat 10% slevu na svatební šaty, pokud si je zarezervujete při první návštěvě. Zapůjčíme i potřebné doplňky.
Leptání do kovů, gravírování mosazi a nerezi, pamětní desky EU, kovové 3D nápisy
Ve společnosti Grafická dílna RENO Kroměříž nabízíme gravírování mosazi a nerezi, vyrábíme 3D logotypy, kovové nápisy, cedule, pamětní desky EU metodou leptání do kovů.
Nejvýhodnější výkup zlata, okamžitá hotovostní půjčka, zástava zlata
Zástava zlata je řešením špatné finanční situace. Nejvýhodnější výkup zlata nabízí Zastavárna a bazar Kroměříž. Okamžitá hotovostní půjčka Váš problém vyřeší.
Fotografování svateb, vyvážené snímky s emotivním nábojem - profesionální fotograf
Fotografování svateb v okolí Zlína zajišťuje profesionální fotograf Renata Mládenková, Ateliér Trendfoto. Tyto svatební fotografie jsou zárukou vyvážených snímků s emotivním nábojem.