Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Valentýnský pobyt pro dva-dárek pro partnera k valentýnu Zlín
Neváhejte a potěšte svého partnera či partnerku dárkem k Valentýnu - ve studiu Therap-Centrum zdraví a relaxace Zlín nabízíme Valentýnský pobyt pro dva. Skvělý dárek pro partnera na Valentýna - aktuálně sleva 40%. Akce má prodlouženou platnost, je platná od 14.2. – 14.3. Valentýnský poukaz se slevou 40% - CENA:600Kč, cca 2hod: - 2x ...
Pobyty na hubnutí a redukci váhy, intenzivní regenerační program pro ženy
Nastartujte proces hubnutí a podpořte redukci váhy. Studio Regenerace a kosmetiky v Kroměříži pořádá pobyty na hubnutí - intenzivní regenerační programy pro ženy, které vám pomohou k vysněné váze.
Přístrojová, suchá pedikúra-bezbolestné ošetření nohou, ztvrdlé kůže
Studio Estetika Zlín nabízí také službu přístrojová, suchá pedikúra. Jde o bezbolestné ošetření nohou, provádí se odstranění ztvrdlé kůže, prasklinek i úprava nehtů.
Studio Estetika Zlín - Hana Tylová KK beauty studio - Kristýna Koláříková
Nákup, prodej nemovitostí-reality, kde rezervační poplatek vrací, pokud k obchodu nedojde
Společnost G2 Reality s.r.o. pro Vás zprostředkuje nákup nemovitostí v lokalitě Zlín, Uherské Hradiště, Kroměříž. Pokud k prodeji realit nedojde, rezervační poplatek se vrací.
Výhodný, rychlý výkup bytů, rodinných domů, nemovitostí i v ekexuci-platba v hotovosti
Díky společnosti G2 Reality s.r.o. Zlín můžete získat peníze v hotovosti za Vaši nemovitost - i v exekuci. Nabízíme Vám výhodný, rychlý výkup bytů, rodinných domů až za 120% odhadní ceny.
Výkup použitých tonerů Dell, Samsung, Lexmark, Xerox, Brother, HP
Firma RK-EMPTIES zajistí výkup použitých tonerů Dell, Samsung, Lexmark, Xerox, Brother, HP. Působíme nejen v regionu Zlín, Kroměříž, ale po celé ČR.
Výhodný nákup bytu, prodej byty po rekonstrukci, přestavbě
Firma G2 Rekonstrukce Zlín nabízí na prodej byty po rekonstrukci, přestavbě. S námi je nákup bytů výhodný, provedeme úpravy staršího bytu dle Vašich požadavků.
Kompletní celní služby, celní deklarace, intrastat  - zpracování a poradenství od odborníku
Společnost CELSPED s.r.o. poskytuje kompletní celní služby zákazníkům včetně celního poradenství a služby ohledně statistického hlášení INTRASTAT v okolí Zlína i Vsetína.
Realitní služby ve Zlínském kraji - férová realitní kancelář
Společnost G2 Reality s.r.o. Zlín poskytuje realitní služby v regionu Zlínský kraj, pomůžeme Vám s prodejem i nákupem nemovitosti. Jsme férová realitní kancelář.
Výroba práškových plastů recyklací plastových odpadů
Firma Melbax plastic z regionu Kroměříž se zaměřuje na výrobu práškových plastů. Práškové plasty získané recyklací plastových odpadů z výroby jsou určeny k prodeji v ČR i do zahraničí.
Výkup online, likvidace inkoustových kazet HP, Canon
Snadný způsob jak se zbavit starých inkoustových kazet je výkup online a likvidace u firmy RK-EMPTIES. Vykupujeme kazety HP, Canon, Epson a další typy - působíme po celé ČR.
Výroba samolepící etikety, řezaná fóliová reklama - velkoplošný digitální tisk
Firma Richard Jecho Zlín se zaměřuje na velkoplošný digitální tisk. Jsme vybaveni pro výrobu řezané fóliové reklamy, samolepících etiket libovolných tvarů.
Svatební studio - prodej, půjčovna svatebních, společenských šatů velikosti 34-60, xxl velikosti
KaL studio Zlín je svatební studio, společenský salón. Funfujeme jako půjčovna svatebních a společenských šatů, vybrané modely jsou na prodej. Najdete u nás šaty velikosti 34-60, tedy i xxl velikosti.
Půjčovna pánských svatebních obleků LARE Collection - dokonalé sladění ženicha s nevěstou
Pánské svatební obleky značky LARE Collection budou dokonale ladit s nevěstou. Přijďte si vybrat pánský oblek pro ženicha - půjčovna a svatební salon Eva v Rožnově vám poskytne široký výběr obleků.
Poradenství jak získat dotace z OPŽP, prioritní Osa 4-projekty v oblasti ochrana a péče o přírodu a krajinu
Společnost ARVITA P z regionu Zlín poskytne poradenství jak získat dotace z OPŽP na ekologické projekty v oblasti Prioritní Osa 4 - Ochrana a péče o přírodu a krajinu.
ARVITA P spol. s r.o. Projekty pro obnovu krajiny Zlín
Sběrný dvůr Ostrožská Nová Ves, velkoobjemový odpad, zpětný odběr elektrospotřebičů
Sběrný dvůr Ostrožská Nová Ves, odběr velkoobjemového a nebezpečného odpadu, zpětný odběr elektrospotřebičů, kontejnery na tříděný odpad plast, papír, sklo.
Svoz, sběr bioodpadů ve Valašském Meziříčí mohou využít průmyslové podniky, živnostníci i obchody
Technické služby TS Valašské Meziříčí s.r.o. zajistí občanům svoz a sběr bioodpadů - využít jej mohou nejen průmyslové podniky, ale také živnostníci obchody a nemocnice.
Ekologická likvidace olejů - výkup odpadních olejů
Ohledně výkupu odpadních olejů se obraťte na společnost Rovina Energy a.s. z regionu Zlínský kraj, která zajistí svoz od dodavatelů z Moravy i Čech a provede ekologickou likvidaci olejů.
Pohřební služby - převoz zesnulých ze zahraničí i do zahraničí, pohřby, kremace
Pohřební ústav Arkadia Zlín poskytuje kompletní pohřební služby - vyřídí pohřby i kremace. Zajistí i převoz zesnulých nejen v ČR, ale také do zahraničí či ze zahraničí.
Pronájem nebytových prostor, hala 300 m2 - vhodné jako skladové, výrobní prostory
Společnost KLAS, opravárensko výrobní družstvo Kroměříž poskytne pronájem nebytových prostor. K dispozici je hala 300 m2, která může mít využití jako skladové, výrobní prostory.
Fungující internet bez výpadků - rychlý, stabilní internet po celé ČR
Neomezujte se a využijte rychlý, stabilní internet od firmy AVONET Zlín, získáte fungující internet bez výpadků. Firma je poskytovatelem internetových služeb po celé ČR, nejen v lokalitě Zlínský kraj.
Výprodej svatebních a společenských šatů za akční ceny
Ve Svatebním salonu Eva v Rožnově (Vsetín) nyní probíhá výprodej svatebních a společenských šatů za akční ceny - šaty je možné také zaslat poštou. Vyberte si šaty jako pro princeznu !
Svatební šaty, šaty pro družičky i pánské obleky - půjčovna, prodej
Půjčujeme a prodáváme svatební šaty, šaty pro družičky o pánské obleky nejrůznějších barev a stylů. U nás si vybere svatební šaty i ta nejnáročnější nevěsta.
Úklid výrobních prostor, zdravotnických zařízení, firemních objektů
Úklidová firma Bednář UH provede v regionu Uherské Hradiště úklid výrobních prostor, firemních objektů, zdravotnických zařízení nebo výrobní haly.
Údržba budov ve výškách-čištění fasádních obkladů, hliníkové fasády, omítky
Hlavním zaměřením firmy Čištění fasád Zlín je údržba a opravy staveb ve výškách. Provádíme čištění fasád všech typů - omítky, hliníkové fasády i fasádních obkladů.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín