Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Mytí oken ve výškách, sezónní sečení trávy, údržba zeleně
Sezónní sečení trávy a údržba zeleně i mytí oken ve výškách, to jsou práce, které za Vás v regionu Uherské Hradiště profesionálně odvede firma Bednář UH.
Textilní vybavení provozovny, prodejny-předměty s reklamním potiskem
Interiér prodejny, provozovny firmy vždy potřebuje vybavení reklamními předměty. Textilní vybavení s reklamním potiskem ve vysoké kvalitě dodá firma SubliProfi s.r.o. z regionu Zlín.
Drcení, třídění stavební suti a zemní práce traktorbagrem JCB 4CX
V recyklačním dvoře firmy Zelina provedeme drcení a třídění Vámi dovezené stavební suti. Provádíme i zemní práce traktorbagrem JCB 4CX v okrese Kroměříž, Zlín.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Čistící, desinfekční prostředky-prodej za výhodné ceny
Firma BEDNÁŘ UH Uherské Hradiště poskytuje nejen úklidový servis, ale nabízí i prodej čistících a desinfekčních prostředků za výhodné ceny.
Digitální potisk textilu-výroba interiérových dekorací metodou sublimace
Společnost SubliProfi s.r.o. nabízí výrobu interiérových dekorací. Provádíme digitální potisk textilu metodou sublimace. Výroba a provoz je v Otrokovicích nedaleko Zlína.
Prodej, půjčovna svatební šaty, dekorace - svatební salon, agentura s nadstandardním servisem
Svatební salon a agentura Karolina K. Holešov poskytuje nadstandardní servis. Jsme půjčovna svatebních šatů, šaty a svatební dekorace jsou u nás i na prodej. Působíme v regionu Zlín, Zlínský kraj.
Rekultivace, sanace starých skládek tuhého komunálního odpadu
Firma ZEPAR je vybavena pro rekultivace, sanace starých skládek tuhého komunálního odpadu. Služby poskytuje v regionu Zlín, Kroměříž pro podnikatele, obce i města a další organizace.
Akční sleva na všechny modely svatebních šatů
Pokud vás čeká vybírání svatebních šatů pro váš vysněný den, tak navštivte Svatební salon Eva, kde si vyberte dokonalé svatební šaty podle vašich představ - akční slevy čekají jen na vás.
Zpracování žádostí, projekty pro dotace z EU-administrace dotačních titulů
Splnit požadavky na projekty pro dotace z EU není jednoduché, proto je vhodné požádat o zpracování žádostí o dotace z EU a administraci dotačních titulů firmu se zkušenostmi - SEADD Uherské Hradiště.
Montáž solárních systémů pro využití sluneční energie a úsporu nákladů za vytápění
Montáž solárních systémů pro vás zajistí společnost Inpra s.r.o. se sídlem ve Zlíně. Díky solárním panelům využijete sluneční energii a dosáhnete vysoké úspory nákladů za vytápění.
Masáž lávovými kameny pro posílení imunitního systému, uvolnění svalů
Dopřejte si masáž lávovými kameny pro posílení imunitního systému, uvolnění svalů i harmonizaci celého těla ve Studiu Věra Otrokovice. Klientelu máme z celého regionu Zlín.
Nepřehlédnutelné společenské a maturitní šaty - půjčovna, prodej
Chcete mít nepřehlédnutelné šaty na ples, maturitní večírek nebo na jinou společenskou událost? Ve svatební salonu Eva si kromě svatebních doplňků také vyberete z mnoha společenských šatů.
Zlaté šperky s Valentýnským zdobením pro ženu i muže v online klenotnictví
Výběr šperků s Valentýnským zdobením naleznete v online klenotnictví Kroměříž. Jde o zlaté šperky pro ženu i muže.
Velkoplošný tisk metodou sublimace-reklamní poutače, bannery, plachty
Firma SubliProfi s.r.o. potiskne reklamní poutače, bannery, plachty metodou sublimace. Velkoplošný tisk touto technologií je velmi kvalitní. Obraťte se na nás v regionu Zlín i Praha.
Potisk látek metodou sublimace-sublimační tisk v reklamě i podnikání
V reklamě i podnikání je žádaný potisk látek a tkanin. Kvalitní výrobky získáte, pokud tiskneme metodou sublimace. Sublimační tisk v regionu Zlín, Praha provádí firma SubliProfi s.r.o. .
Prodej rodinné montované domy za cenu bytu, stavební parcely v lokalitě Holešov-Dobrotice
Vužijte možnost mít v lokalitě Holešov-Dobrotice dům s pozemkem za cenu bytu. Rodinné montované domy a stavební parcely zde prodá firma RD-domy, výhradní dodavatel firmy RD Rýmařov pro Zlínský kraj.
Vyřízení, zajištění, sjednání pohřbu předem
V pohřebním ústavu Konkordia Kroměříž již sjednání pohřbu předem neprovádíme.
Pohřební služba KONKORDIA s.r.o. pohřební ústav
Strojní čištění koberců, sedaček, čalounění od profesionální firmy
Nechejte si provést strojní čištění koberců, sedaček, čalounění od profesionální úklidové firmy Korda Servis Uherské Hradiště, která odvede práci rychleji a se skvělým výsledkem.
Svatební salon - výprodej svatebních šatů
Pokud již brzy nastane váš svatební den a ještě jste si nestihli vybrat svatební šaty, tak je zde pro vás Svatební salon Eva, ve kterém nyní probíhá výprodej svatebních šatů.
Květová terapie, květové esence na míru, pro děti-řešení na životní i zdravotní problémy
Květová terapie poskytuje řešení na životní i zdravotní problémy, je vhodná i pro děti. V regionu Zlín, Zlínský kraj působí Zuzana Hanáková, připraví Vám kombinaci květové esence na míru.
Pronájem, půjčovna a prodej párty stanů a vybavení - pro rodinnou i firemní akci
Máte-li zájem o pronájem párty stanů na rodinnou oslavu nebo firemní akci, obraťte se na Libora Mikůše z Krhové u Valašského Meziříčí. Půjčujeme a prodáváme různé druhy párty stanů a další vybavení.
Vánoční focení, rodinné foto i glamour od profesionálního fotografa – originální dárek nejen na Vánoce
Renata Mládenková nabízí profesionální fotografování v ateliéru, které můžete darovat jako originální dárek nejen na Vánoce. Vytvoříme Vám krásné fotografie rodin, dětí, párů a jiných portrétů.
Krém nebo ošetření od exkluzivní francouzské značky PAYOT – jedinečný dárek k Vánocům pro každou ženu
Přijďte navštívit kosmetický a masážní salón Jana Cíchová ve Zlíně, kde Vám nabízím ošetření či krém exkluzivní značky PAYOT, která se používá v luxusních kosmetických a SPA salonech po celém světě.
Pohřební služba Přibylák obstará zajištění pohřbu-pohřebnictví Zlín
Zajištění pohřbu obstará Pohřební služba Bohumír Přibylák s.r.o. Zlín. Naše pohřebnictví zajistí kompletní služby pro pohřeb do země i kremace.
Vývoj mobilních aplikací - instalace, údržba pro výrobní firmy na míru
Vývoj mobilních aplikací pro výrobní firmy na míru realizuje společnost SPC Solutions s.r.o., která zajišťuje také jejich kódování, instalaci i údržbu.