Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Kvalitní, rychlý a malonákladový digitální tisk letáku, vizitek nebo katalogů díky nové produkční tiskárně
Reklamní studio Trenfoto rozšířilo své technické možnosti díky nové produkční tiskárně, která zaručí vysoce kvalitní, malonákladový a hlavně rychlý digitální tisk.
Bytový architekt, interiérový designér - návrh interiéru, rozložení nábytku, rekonstrukce i novostavby
Bytový architekt pomůže naplánovat úpravy bytu i domu, ať už jde o novostavby či rekonstrukce - dodá návrh interiéru včetně rozložení nábytku. V regionu Zlínský kraj, Brno oslovte firmu MINIMA design.
Technické zařízení budov - projekce, realizace TZB, průmyslové chlazení, vytápění
Společnost BEST-TECHNICKÁ z regionu Uherské Hradiště, je specialistou v oblasti projekce, realizace TZB. Jde o komplexní dodávky technického zařízení budov - průmyslové vytápění, chlazení, rekuperace.
Firemní televize - tvorba videokanálů pro firemní vysílání, do TV i internetu.
S AVST channel od firmy SATTURN Holešov z regionu Zlínský kraj je velice snadné vytvořit audiovizuální vysílání firemní televize - tvorba videokanálů pro firemní vysílání do TV i internetu.
Tekuté prací prostředky, aviváže pro zemědělství, zdravotnictví i potravinářství- výroba a prodej
Firma CHEPORT, spol. s r.o. se zabývá výrobou a prodejem čistících, pracích a dezinfekčních prostředků a aviváží určených pro zemědělství, zdravotnictví, potravinářství.
Kosmeticko regenerační institut, AMEM-den otevřených dveří, novinky ve službách
Kosmeticko regenerační institut Zlín a Amem - ambulance estetické medicíny pořádají den otevřených dveří. Poznáte novinky ve službách a můžete vyzkoušet různé procedury.
Informační systém myGEM pro výrobu, logistiku - víceprocesní softwarové řešení
Spolehlivý informační systém myGEM od firmy GEMCO Uherské Hradiště Vám poskytne softwarové řešení pro různá odvětví podnikání - výrobu, logistiku, obchod, včetně ekonomiky, controllingu.
Stabilní, vysokorychlostní připojení k internetu - internet po optickém kabelu
Již není problém mít stabilní připojení k internetu v lokalitě Zlín, Zlínský kraj. Díky společnosti Síť21 Otrokovice můžete mít vysokorychlostní internet po optickém kabelu již od 289 Kč.
Pískování skla, nerezu - loga, textu na sklenice, krýgly, lahve s vínem
Pískování skla, nerezu je dekorativní technika, kterou lze vytvořit loga, texty na sklenice, krýgly, lahve s vínem i jiné dárkové předměty. Ateliér AD Kroměříž Vám dodá dárek pro různé příležitosti.
Zlaté šperky a zlato za skvělé ceny má na webu Zastavárna Kroměříž
Zastavárna a bazar Kroměříž nabízí zlaté šperky a zlato za skvělé ceny. Šperky nové i ze zástavy na webu zlatoshop.cz.
AVST channel softwarové řešení pro kabelové televize - vlastní televizní kanál
Vysílejte vlastní televizní kanál - nový produkt AVST channel od firmy SATTURN Holešov z regionu Kroměříž je softwarové řešení pro kabelové televize, pro tvorbu a vysílání infokanálu v kabelové TV.
Potisk sublimační technologií-bytové, módní doplňky, reklamní, dárkové předměty, sedací vaky, eko tašky, obrazy
U firmy SubliProfi, z regionu Zlín, můžete objednat bytové, módní doplňky, reklamní, dárkové předměty, sedací vaky, eko tašky, obrazy a další výrobky, které mají potisk sublimační technologií.
Kompletní vyřízení pohřbu, kremace včetně převozu zesnulých
Holešovská pohřební služba nabízí své služby klientům z Holešova a Kroměříže. Postaráme se kompletně o vyřízení pohřbu, kremace včetně převozu zesnulých v ČR i ze zahraničí.
Levné zlaté a starožitné šperky lze pořídit z bazaru i přes eshop
Levné zlaté šperky i starožitné šperky můžete pořídit z bazaru. Zastavárna a bazar Kroměříž provozuje i eshop, kde si můžete snadno vybrat.
Textilní dárkové předměty s reklamním potiskem-potisk látek metodou sublimace
Společnost SubliProfi vyrábí textilní dárkové předměty s reklamním potiskem. Pro potisk látek využívá metodu sublimace. Obraťte se na nás v regionu Zlín i Praha.
Vypnutí, ošetření pleti, trvalá epilace na léto-zákroky se slevou
Nepodceňujte přípravu na léto. V AMEM Zlín nyní můžete podstoupit různé zákroky se slevou - vypnutí a ošetření pleti, trvalá epilace chloupků, lipolýza-odbourání tuků.
Zlato z bazaru, z výkupu - zlaté šperky, přívěsky, brože z různých druhů zlata
Zvažte výhodnost nákupu zlata z bazaru. Zastavárna a bazar Kroměříž prodává zlato a šperky z výkupu - nové i použité přívěsky, brože, prsteny, náramky, řetízky i náušnice z různých druhů zlata.
Dárkové poukazy na masáže-i pro imobilní osoby, vozíčkáře
Ve Studiu Věra Otrokovice poskytujeme klasické masáže i lymfatické a zdravotní. Dárkové poukazy můžete pořídit svým blízkým, vhodné i pro imobilní osoby, vozíčkáře.
Firemní oblečení, oděvy, trička - digitální potisk textilu nejen pro firmy
Digitální potisk textilu nejen pro firmy zajistí společnost SubliProfi s.r.o. z regionu Zlín. Firemní oblečení, trička a další oděvy potiskneme pomocí sublimačního tisku v nejvyšší kvalitě.
Čistič konvektomatů, pivního skla, na strojní mytí nádobí Zlín
Firma CHEPORT, spol. s r.o. se zabývá výrobou a prodejem čistících, pracích a dezinfekčních prostředků mezi kterými naleznete také čističe konvektomatů, pivního skla i na strojní mytí nádobí.
Výroba, tisk megaboardů, bigboardů, billboardů sublimační technologií
Díky sublimační technologii je možná výroba, tisk megaboardů, bigboardů, billboardů ve vysoké kvalitě potisku. V regionu Zlín má specializaci na velkoplošný tisk firma SubliProfi.
Zlaté náramky, řetízky z bazaru - dámské, pánské použité šperky
Pořiďte z bazaru zlaté náramky, řetízky až o 60% levněji než ve zlatnictví. Dámské i pánské nové a použité šperky můžete zakoupit u firmy Zastavárna a bazar Kroměříž - Zlínský kraj.
Výškové mytí oken-čištění skel, prosklených ploch ve výškách
Firma BEDNÁŘ UH provádí výškové mytí oken v okrese Uherské Hradiště. Nechejte čištění skel a prosklených ploch ve výškách na nás.
Jednorázový, pravidelný úklid domácností, kanceláří, ordinace
Přenechejte úklid domácností, kanceláří i ordinace úklidové firmě. V lokalitě Napajedla, Otrokovice působí firma Čisto a útulno, obstaráme jednorázový i pravidelný úklid.
Sublimační velkoplošný tisk, potisk textilních materiálů
Velkoplošný tisk sublimační technologií umožňuje potisk textilních materiálů pro velkoformátovou reklamu. V regionu Zlín nabízí potisk metodou sublimace firma SubliProfi s.r.o. .