Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Péče o pleť - kosmetická ošetření, ultrazvuková špachtle, omlazení pleti pomocí radiofrekvence R4
Ve Studiu Estetika Zlín víme jak je důležitá péče o pleť. Provádíme omlazení pleti pomocí radiofrekvence R4 či mezoterapie a kosmetická ošetření. Výsledky lze znásobit využitím ultrazvukové špachtle.
Studio Estetika Zlín - Hana Tylová KK beauty studio - Kristýna Koláříková
Formování, tvarování postavy vhodným přístrojem, cvičením
Vhodným cvičením i přístrojem je možné formování postavy. Ve Studiu Estetika Zlín jsme vybaveni různými přístroji pro tvarování postavy. Pomůžeme Vám k dokonalosti.
Studio Estetika Zlín - Hana Tylová KK beauty studio - Kristýna Koláříková
Ochrana osob a majetku - ostraha objektů, instalace EZS, kamerové systémy
Společnost BAVA servis s.r.o. poskytuje zákazníkům v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj komplexní řešení v oblasti ochrany osob a majetku - ostrahu objektů, instalace EZS, kamerové systémy.
BAVA servis s.r.o. Úklidové služby, úklid UH, Zlínský kraj
Ruční výroba, prodej, eshop s přírodní kosmetikou - esenciální oleje, koupelové soli, přírodní mýdla
Tomáš Bravenec provozuje eshop moravite.cz, kde můžete vybrat pro sebe, své blízké přírodní kosmetiku. Zabýváme se prodejem esenciálních olejů, koupelové soli, přírodních mýdel - vše ruční výroba!
Úklidová firma Vsetín, periodický i jednorázový úklid, úklid kanceláří, úklid průmyslových objektů
Nabízíme Vám periodický i jednorázový úklid administrativních budov, kanceláří, škol a zdravotnických zařízení.
Pohřební služba Velgo zajistí veškeré služby při plánování, vyřízení pohřbu
Pohřební služba Velgo Staré Město s citlivým přístupem k pozůstalým zajišťuje veškeré služby v oboru pohřebnictví - plánování, vyřízení pohřbu a sjednání rozloučení v jakékoliv smuteční síni.
Výroba reklamy, promo produkty - reklamní předměty, fotoprodukty, polepy aut, velkoformátový tisk
Společnost PLUZZ s.r.o. ze Starého Města u Uherského Hradiště působí v oblasti výroby reklamy a velkoformátového tisku. Dodáme reklamní předměty, promo produkty, fotoprodukty a polepy vozidel.
Digitální UV tisk - reklamní potisk deskových materiálů, POS produkty
Společnost POLYDESIGN Metela Jiří Zlín se specializuje na digitální UV tisk ve vysokém rozlišení pro potisk pevných, deskových materiálů. Využíváme při výrobě reklamních předmětů, POS produkty.
Deratizace Asana Zlín, deratizace, dezinsekce, dezinfekce, fumigace, hubení myší a potkanů
Naše firma Deratizace Asana Zlín je specialistou na deratizaci, dezinsekci, dezinfekci, odborné poradenství, hubení hmyzu a hlodavců.
ASANA Control, s.r.o. Deratizace, dezinsekce Asana Zlín
Centrum pro začínající podnikatele
Poradenské, konzultační a vzdělávací středisko pro mladé začínající i stávající podnikatele a soukromé společnosti, místo pro kancelářské prostory, pořádání školení, prezentací a propagačních akcí.
Čištění, desinfekce kanalizace a potrubí Zlín, čištění potrubí v bytových i nebytových prostorech
Provádíme čištění a desinfekci potrubních i kanalizačních systémů v bytových i nebytových prostorech.
Polygrafické výrobky-velkoplošné plakáty, vizitky, katalogy, samolepky
Tiskárna Kodiak print Holešov, s druhou provozovnou Zlín, dodá pro firmy i fyzické osoby velkoplošné plakáty, vizitky, katalogy, samolepky a další polygrafické výrobky.
KODIAK print s.r.o. Komplexní polygrafické služby Holešov
Bezpečnostní agentura Zlín, fyzická ostraha objektů, převozy osob a cenností, sledování vozidel
Společnost CZ-GUARD s.r.o. ze Zlína je jedničkou v poskytování kvalitních bezpečnostních řešení včetně ostrahy nemovitostí, převozu cenností, sledování vozidel.
Monitoring výroby, sledování efektivity výrobních procesů
Společnost IMC Zlín, Vám zajistí profesionální služby, které pomáhají se zvyšováním a efektivitou výrobních procesů. Společnost Vám kompletně opatří systém, který Vám zajistí zpětnou vazbu z výroby.
IMC Zlín, a.s.
Jednorázové talíře, kelímky, příbory a tácky vám usnadní grilování
Grilovací sezóna je v plném proudu, proto si pořiďte jednorázové talíře, příbory, kelímky a tácky, které vám vše usnadní. V DROGERII Petr Poruba v Rožnově seženete vše, co je ke grilování potřeba.
DROGERIE Petr Poruba
Odvoz fekálií a čištění odpadních vod Kroměříž, vývoz žump, septiků a fekálních jímek
Zajišťujeme odvoz fekálií a likvidace odpadů pro fyzické osoby i firmy. Realizujeme vývoz žump a septiků včetně proplachu, kalů z čističek a tukových kuchyňských lapolů.
Výroba technické, výrobní, přístrojové štítky - hliníkové, nerezové, ocelové
Tiskárna V PRINT vyrábí technické, výrobní štítky - hliníkové, nerezové, ocelové. Výroba štítků na stroje je možná již od jednoho kusu. Zázemí máme v Tlumačově - Zlínský kraj.
Originální fotoobrazy, obrazy na plátně - tisk fotek na plátno ve vysoké kvalitě
Fotoateliér NIKOL foto Zlín se zabývá exkluzivním tiskem fotografií. Vyrábí originální fotoobrazy na plátně. Obrazy z vlastních fotek tiskneme ve vysoké kvalitě, což ocení i náročná klientela.
Kompletní služby v oblasti kovového odpadu - výkup, prodej, zpracování
Kompletní služby v oblasti kovového odpadu jako je výkup, prodej i zpracování zajišťuje společnost Trojek a.s. specializující se také na výkup baterií.
Trojek, a.s. Bystřice pod Hostýnem
Pohřební ústav Pospa zajistí i ekonomický pohřeb, bez obřadu
Společnost Pospa je pohřební ústav pro klientelu z regionu Uherský Brod. Zajistíme pohřeb se smutečním rozloučením i ekonomický pohřeb či zpopelnění bez obřadu.
Pohřební služba POSPA Jana Pospíšilová
Dekorativní plastické malby, reklamní malby a nápisy na fasády, domy
Dekorativní plastické malby v interiéru provádí firma Lutonský z regionu Zlín. Za použití horolezecké techniky vytvoříme i reklamní malby a nápisy na fasády, domy.
Osobní kouč, NLP individuální koučink podle mozku
Osobní kouč - paní Hedvika Juráková, Vám bude průvodcem osobním růstem. Pomůže Vám pomocí NLP individuálního koučinku dosáhnout Vašeho cíle, úspěchů v práci i soukromí. Působí v lokalitě Zlínský kraj.
Ozónové čištění vozidel - účinná dezinfekce auta i na COVID-19
Společnost Auto Daníček Zlín hledá i v době pandemie cesty jak zákazníkům pomoci. Proto přichází s novinkou, kterou je ozónové čištění vozidel - dezinfekce auta je účinná i na COVID-19.
Recyklace a ekologická likvidace odpadů
Na kompletní ekologickou likvidaci a recyklaci všech odpadů a autovraků, na výkup autobaterií, se specializuje společnost Kovošrot Kubík s.r.o. se sídlem ve Vsetíně.
Dotace na fotovoltaické elektrárny pro domácnosti i firmy, domácí fotovoltaika
Společnost Ohřev vody s.r.o. ze Zlína Vám vyřídí dotaci na kompletní fotovoltaické elektrárny pro domácnosti i firmy. Dále Vám poskytneme veškeré informace, rady, návrh řešení i samotnou realizaci.