Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Veterinární asanace - zpracování živočišného odpadu podle platných předpisů
Veterinární asanaci zajišťuje společnost Agris spol. s r.o. z Medlova. Provádíme likvidaci a zpracování živočišného odpadu pro Brno a okolí, podle platných předpisů.
Propagační paravany, zástěny a poutače - výstavní plocha pro Vaši reklamu
Praktické propagační paravany, zástěny a poutače pro Vaši reklamu Vám zajistí brněnská firma Activity promotion s.r.o., která se specializuje na vše ohledně prezentační a reklamních systémů.
Activity promotion s.r.o.
Dodavatel, specialista na software, informační systém pro geodetické výpočty, pozemkové mapy Brno
Specializovaná firma na tvorbu softwaru určeného pro geodetické výpočty, informační systém pro pozemkové mapy. Grafické aplikace a další programy dodává firma G-VIEW Ing. Svatopluk Sedláček z Brna.
G-VIEW Ing. Svatopluk Sedláček
Reklamní textil, textil s potiskem  - trička, košile, mikiny, bundy, vesty, zástěry
Reklamní textil s potiskem, jako jsou trička, košile, mikiny, bundy vesty nebo zástěry v různém barevném provedení i velikostech potiskuje a dodává reklamní agentura STILLUS s.r.o.
Zajištění odvozu směsného a komunálního odpadu
Spolehlivým dopravcem pro odvoz směsného a komunálního odpadu je v okolí Znojma a Třebíče je kontejnerová doprava společnosti BOŠ spol., s.r.o.
BOŠ spol. s r.o.
Promo stolky - prezentační, výstavní, reklamní a ochutnávkové pulty
Promo stolky - prezentační, výstavní, reklamní a ochutnávkové pulty vhodné k propagaci Vaší reklamy zajistí firma Activity promotion s.r.o.
Activity promotion s.r.o.
Převodní software XmlRuian pro získání kresby katastrálních map, vývoj software na zakázku
Převodní software pro získání kresby katastrálních map z registru RÚIAN, vývoj software na zakázku dodává G-VIEW Ing. Svatopluk Sedláček z Brna.
G-VIEW Ing. Svatopluk Sedláček
Čištění průmyslových potrubí, Troubsko
Společnost PRŮTOČNÍK, s.r.o. poskytuje široký servis v oblasti čištění průmyslových potrubí v soukromé i firemní sféře.
Rozšiřujeme svou činnost o pronájem skladových a kancelářských kontejnerů
Vzhledem k rostoucí popularitě skladových a kancelářských kontejnerů, jsme se rozhodli rozšířit svou činnost o pronájem skladových a kancelářských kontejnerů.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
3D, světelná reklama - trojrozměrné nápisy, logo s osvětlením, světelné boxy, rámy, totemy
Reklamní agentura STILLUS využívá moderní LED technologie při výrobě 3D, světelné reklamy. Trojrozměrné firemní logo, reklamní nápisy, totemy osloví každého. Působíme v regionu Břeclav, Hodonín.
Úklid restauračních zařízení a hotelů, úklid a dezinfekce objektů potravinářského průmyslu
Pravidelný nebo jednorázový úklid restauračních zařízení a hotelů svěřte na Znojemsku do rukou firmy BHV úklid. Provádíme také dezinfekci a úklid objektů potravinářského průmyslu.
Internetový prodej outdoorových stojanů, exteriérových poutačů a tabulí
Outdoorové stojany, reklamní poutače, exteriérové stojany, přenosné tabule, reklamní vlajky a další prodává ve svém e-shopu firma Activity promotion s.r.o.
Activity promotion s.r.o.
Průmyslový tisk - potisk kosmetických obalů, nápojových lahví i části strojů a krytů
Téměř jakýkoliv předmět zvládne potisknout společnost ANGLASS s.r.o. z jihomoravského Kyjova. Pomocí průmyslového tisku potiskne kosmetické obaly, nápojové lahve i části strojů a krytů.
ANGLASS s.r.o. Průmyslový tisk a pískování Kyjov
Výkup železných a neželezných kovů, zpracování kovů, kovošrot
Sběr, výkup železných a neželezných kovů, zpracování kovů, výkup litiny, oceli, měď, elektrokabely, mosaz, bronz a další provádí firma IB - MET s.r.o.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Odborníci na sběr a výkup kovového odpadu a železných, barevných i neželezných kovů
Na sběr a výkup kovového odpadu, železných, barevných i neželezných kovů, se zaměřuje společnost Trojek, a.s. ve Veselí nad Moravou, dostupné i pro zákazníky z Uherského Hradiště a blízkého okolí.
Trojek, a.s. Veselí nad Moravou
Laminované stolní a textilní vlaječky, praporky - výroba, prodej přes e-shop
Výrobu laminovaných a textilních vlaječek nebo praporků s možností jejich objednání a zakoupení přes e-shop zajišťuje v okolí Břeclavi a Hodonína firma STILLUS.
Nedestruktivní zkoušení svarů, výkovků, odlitků  - radiografické, ultrazvukové, kapilární a magnetickou metodou
Nedestruktivní zkoušení svarů, výkovků a odlitků nejrůznějších typů a tvarů provádí firma AR Brno. Provádíme radiografické zkoušené, zkoušení ultrazvukem, kapilární i magnetickou metodou.
AR Brno, spol. s r.o. Příruby a potrubní součásti
Reklamní stojany nebo-li áčka - praktická, jednoduchá a efektivní propagace
Brněnská firma Activity promotion s.r.o. zajišťuje veškeré služby pro reklamu a propagaci. Mezi její produkty patří například roll-up a pop-up stěny, reklamní stojany, jmenovky a mnohé další.
Activity promotion s.r.o.
Výkup aut a autovraků - ekologická likvidace vozidel
Výkup autovraků a nepojízdných aut včetně jejich ekologické likvidace provádí provozovna firmy OPAMETAL s.r.o. ze Znojma. Vraky automobilů jsou rozebrány na díly či zcela recyklovány.
OPAMETAL s.r.o. Kovošrot a sběrné suroviny Znojmo
Profesionálové v oblasti výkupu, prodeje i zpracování kovového odpadu barevných kovů
Výkup, prodej a zpracování kovového odpadu barevných kovů zajistí společnost TROJEK s.r.o. na pobočce v Hodoníně. Jedná se o největší průmyslové šrotaře v celé České republice.
Trojek, a.s. Bzenec
Geodetický nástroj VKM, software pro digitální mapy, softwary na zakázku
Geodetický nástroj VKM, vhodný k práci s digitálními mapami, software pro digitální mapy a jiné softwary na zakázku dodává firma G-VIEW Ing. Svatopluk Sedláček z Brna.
G-VIEW Ing. Svatopluk Sedláček
Profesionální realitní služby v oblasti výkupu a prodeje nemovitostí
Profesionální realitní služby na poli výkupu a prodeje nemovitostí na jižní Moravě poskytuje Úvěrové centrum s.r.o. Prodáme Vaši nemovitost za maximální možnou cenu.
Reklamní předměty s potiskem – kancelářské a psací potřeby, hrnky, tašky, USB
Zakázkový potisk reklamních předmětů, jako jsou kancelářské a psací potřeby, hrnky, tašky nebo USB flash disk, provádí v širokém okolí Břeclavi firma STILLUS s.r.o.
Prodej velmi praktických skládacích a pevných stojanů na prospekty
Praktické pevné a skládací stojany na prospekty a další výrobky určené k propagaci Vaší firmy prodává firma Activity promotion s.r.o.
Activity promotion s.r.o.
Třídění a lisování druhotných surovin včetně jejich prodeje pro další zpracování
Díky moderní technice provádí firma Hamburger Recycling CZ s.r.o. třídění a lisování druhotných surovin, které využívají využíván slévárny a ocelárny k dalšímu zpracování.
Hamburger Recycling CZ s.r.o. Provozovna Sběrné suroviny