Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Moderní bydlení v rodinných domech na klidném okraji Znojma
Obytný soubor Mansberk, nový rezidenční projekt ve Znojmě Příměticích - k prodeji 8 rodinných domů s terasou, garáží i parkovacím stáním. Pro více informací kontaktujte Znojemské reality s.r.o..
Silikonové náramky – módní doplněk i efektivní způsob propagace
Pestrobarevné silikonové náramky vhodné jako módní doplněk i skvělý způsob propagace vyrábí společnost Silikonové náramky IdentCORE s.r.o. sídlící ve Znojmě.
Silikonové náramky IdentCORE s.r.o.
Reklamní polepy automobilů – nepřehlédnutelná reklama v provozu i při stání
Pokud uvažujete o efektivním způsobu reklamy pro Vaši firmu, umístěte si reklamní polep na Váš firemní vůz. Touto jednorázovou investicí získáte nepřehlédnutelnou reklamu v provozu i při stání.
Autosklo PEMI, s.r.o.
Ekologická likvidace autovraků - snadno, rychle a bez starostí
Ve společnosti HULMAN - kovošrot s.r.o. v Pohořelicích se postarají o ekologickou likvidaci Vašeho autovraku snadno, bez zbytečného čekání a ještě Vám za něj zaplatí.
HULMAN - kovošrot s.r.o.
Bezpečný převoz cenin a finanční hotovosti
Bezpečnostní agentura TRUE AGENCY SECURITY s.r.o. se postará o bezpečný převoz Vašich cenin nebo finanční hotovosti vlastními nebo klientskými vozy v Brně a okolí.
TRUE AGENCY SECURITY s.r.o.
Informační vitríny a plakátovací tabule pro vnitřní i venkovní použití – vhodné pro školy, úřady a firmy
Široký sortiment plakátovacích tabulí a informačních vitrín s využitím pro firmy, úřady i školy v interiéru i exteriéru má ve svém sortimentu společnost Městský mobiliář e-shop PONTTE.CZ z Brna.
Svinovací reflexní pásky na ruku, bezpečnostní prvek pro chodce i cyklisty
Výrobou svinovacích reflexních náramků, které lze využít jako bezpečnostní prvek pro chodce a cyklisty i pro propagaci firmy, se zabývá společnost IdentCORE s.r.o.
Silikonové náramky IdentCORE s.r.o.
Bezpečnostní agentura Brno, ostraha objektů, osob nebo majetku
Veškeré služby v oblasti ostrahy a bezpečnosti pro Vás zajistí bezpečnostní agentura TRUE AGENCY SECURITY s.r.o., která je profesionálem na českém trhu.
TRUE AGENCY SECURITY s.r.o.
Zpracování kovových odpadů stříháním, paketováním, pálením, kovošrot, výkup
Zpracování veškerého kovového odpadu stříháním, paketováním či pálením. Třídení druhů odpadů z kovu pomocí rentgenového přístroje provádí HULMAN-kovošrot s.r.o., z Pohořelic.
HULMAN - kovošrot s.r.o.
Dárkové poukazy na nákup vína ve vinotéce vinařství nebo na e-shopu
Pokud si nevíte rady, čím obdarovat na narozeniny nebo Vánoce kamarády nebo blízké, věnujte jim dárkový poukaz na nákup vín v moravském rodinném vinařství Plaček.
Vinařství Jan Plaček
Dodávka hygienického servisu – sanitární doplňky, mýdla, toaletního papíru, papírových ručníků i dezinfekce
Firma BHV úklid s.r.o. ze Znojma zajistí kromě úklidu i dodávku hygienického servisu. Doplňujeme mýdla, toaletní papír, papírové ručníky, dezinfekce a další sanitární doplňky.
Likvidace a výkup autovraků, autovrakoviště s ekologickou likvidací
Odtahová služba, ekologická likvidace autovraků, výkup železa, nepojízdných automobilů, sběr druhotných surovin a další zajistí firma IB - MET s.r.o. v oblasti Moravského Krumlova
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Silikonové náramky s debossem a embossem, s potiskem
Výroba a prodej silikonových náramků s debossem a embossem, s potiskem v různých tvarech a velikostech nabízí firma Silikonové náramky - IdentCORE s.r.o. ve Znojmě.
Silikonové náramky IdentCORE s.r.o.
Řídicí systémy pro CNC soustruhy, frézky, dodávka, programování, návrh a servis
Dodávka, programování řídících systémů pro CNC soustruhy a frézky, návrh, optimalizaci včetně programování zákaznických řešení, zprovoznění a servisu zajišťuje TG drives, s.r.o.
TG Drives, s.r.o.
Autorizovaný výrobce razítek TRODAT – zakázková výroba razítek
Originální plastová razítka TRODAT v různých velikostech a barevných provedeních na zakázku vyrábí firma STILLUS. Vyberte a objednejte si razítko s vlastním textem přímo u autorizovaného výrobce.
Výkup firemních odpadů a zpracování kovošrotu – snadně a výhodně
Firma HULMAN – kovošrot s.r.o. se sídlem v Pohořelicích, se zabývá výkupem firemních odpadů a zpracováním kovošrotu a zaručí kvalitně odvedenou práci.
HULMAN - kovošrot s.r.o.
Výkup kabelů a elektroodpadu - výhodné ceny, vážení na digitálních váhách
Výkup měděných, hliníkových kabelů a elektroodpadu Vám za velmi výhodné ceny zajistíme u naší společnosti OPAMETAL s.r.o. ve Znojmě. Vykupovaný materiál pečlivě zvážíme na přesné digitální váze.
OPAMETAL s.r.o. Kovošrot a sběrné suroviny Znojmo
Detektivní služby - zajistíme ochranku nebo osobního bodyguarda
Profesionální detektivní služby, poskytnutí bodyguarda nebo osobní ochranky pro Vás zajistí společnost TRUE AGENCY SECURITY s.r.o., která sídlí ve Znojmě.
TRUE AGENCY SECURITY s.r.o.
Hydratace a ošetření pleti v kosmetickém salonu - stabilizace kvalitními produkty
Pozvedněte vaši fyzickou i duševní pohodu a zajděte si na ošetření pleti do kosmetického salonu 5R studio v Brně. Pro správnou hydrataci a péči využíváme produkty obsahující kyselinu hyaluronovou.
5R Studio Kosmetický salón Brno
Dřevěné reklamní áčka s křídovou i vysouvací tabulí – zviditelnění Vaší restaurace nebo kavárny
Společnost Activity promotion s. r. o. z Brna prodává pro zviditelnění Vaší restaurace či kavárny dřevěné reklamní áčka s křídovou i vysouvací tabulí s možností jejich zakoupení na e-shopu.
Activity promotion s.r.o.
Malování bytů Brno, tapetování, mytí oken nejen pro reality
Potřebujete renovaci bytu v Brně a okolí? Firma Seniorservis provádí malování bytů, tapetování, mytí oken nejen pro reality před prodejem či před novým pronájemníkem, ale i soukromé osoby.
Grafické práce - firemní identita, logo, velkoformátový tisk, 3D reklama
Reklamní agentura STILLUS s.r.o. Břeclav provádí grafické práce a tisk s důrazem na originální řešení a moderní design. Navrhneme Vám ucelený firemní styl, logo i reklamní materiály či 3D reklamu.
Hodinový manžel Brno, opravy a údržba v domácnosti, rekonstrukce bytů
Hodinový manžel Brno, opravy a údržba v domácnosti, rekonstrukce bytů. Pomoc při stěhování, drobné instalatérské a elektrikářské práce, úklidové služby, pokládání podlah, malování bytů.
Polepy osobních aut, dodávek - celopolepy, řezané fólie na kapotu, dveře auta
Polepy automobilů svěřte do rukou reklamní agentury STILLUS z Břeclavi. Zajistíme celopolepy nebo polepy dveří, kapoty nebo oken dodávek, osobních aut i kamionů.
Jak začít podnikat – start mentoring, pomoc s rozjezdem podnikání v době krize
Pokud jste se rozhodli podnikat a nevíte, jak začít, nebo začínáte podnikat v době krize, společnost Kaskara, s.r.o. Vám pomůže odstartovat Vaše podnikání. Poskytujeme také start mentoring.