Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Výkup kovů -  měď, hliník, mosaz, nerez, olovo
Výkup starých i nových drátů, plechů, třísek a špon a dalších produktů z mědi, hliníku, mosazi, nerezi a olova zajišťuje v okolí Znojma a Moravského Krumlova firma IB-MET.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Skládací, pevné nebo multimediální stojany – vystavení letáků, brožur a prospektů
K vystavení letáků, prospektů a brožur zajistí společnost Activity promotion s. r. o. z Brna skládací, pevné nebo multimediální stojany, které je možné zakoupit i na e-shopu.
Activity promotion s.r.o.
Návrh a sazba časopisů, tradičních obecních zpravodajů
Pokud chcete dodat atraktivitu a nápaditý vzhled Vašemu časopisu nebo tradičnímu obecnímu zpravodaji, svěřte jeho návrh a sazbu reklamní agentuře STILLUS s.r.o. z Břeclavi.
Posuzování vlivu záměrů na životní prostředí včetně všech dílčích analýz
Společnost WELL Consulting, s.r.o. se zabývá posuzováním vlivu záměrů na životní prostředí (EIA) včetně všech dílčích analýz.
Pronájem autodráhy na akce, půjčovna autodráhy pro děti a dospělé
akce a pro děti i dospělé, zajištění diplomů a pohárů pro vítěze, sestavení programu, regulace rychlosti, obsluha a údržba při pronájmu zajištěna
Velkoformátový tisk ploch s nevídanou hloubkou barevného spektra a ostrým, vysoce detailním rozlišením
Buďte vidět – díky velkoformátovému tisku na tiskárně EPSON SureColor Vám firma STILLUS s.r.o. z Břeclavi zhotoví tištěné plochy s nevídanou hloubkou barevného spektra a vysoce detailním rozlišením.
Program pro firemní akce a večírky už nevymýšlejte, pronájem autodráhy SCX Vám zajistí dostatek zábavy
Zábava na firemní akce a večírky, skvělý program v lehkém sportovním duchu, pronájem autodráhy včetně autíček, údržba a obsluha dráhy během akce, možnost i několika denních akcí.
Lanyardy, klíčenky a šňůry na krk s potiskem -  zakázková výroba
Zakázkovou výrobou lanyard - klíčenek a šňůr na krk v různých barvených odstínech s potiskem zajišťuje pro Břeclav, Hodonín, Mikulov a Hustopeče firma STILLUS s.r.o
Nylonové náramky pro RFID hodinky – kombinace s různými druhy bezkontaktních, vstupních čipů
Nylonové náramky ve více barevných provedení pro RFID hodiny, které lze kombinovat s různými druhy bezkontaktních, identifikačních a vstupních čipů si vyberete na e-shopu společnosti IdentCORE.
IdentCORE s.r.o.
Vánoční a novoroční firemní akce, večírky, pronájem autodráhy - užijte si zábavu na autodráze SCX
Užijte si zábavu s rychlostní autodráhou SCX, kterou si můžete pronajmout od brněnské firmy SCX autodráha Brno, která Vám zajistí pronájem, montáž, obsluhu a také příjemné ceny.
Pronájem SCX autodráhy pro firemní večírky a akce Brno
vlastní pronájem autodráhy a autíček, digitálně vyhodnocované výsledky, obsluha zajištěna, závod až pro 6 závodníků
Využití prodejního potenciálu a zatraktivnění produktu, zvýšení obratu efektivní monetizační strategii
Jedinečnou strategii, která zvýší Vaše obraty, udělá Váš produkt nebo službu atraktivnější a využije jeho veškerý prodejní potenciál, je monetizační strategie na míru od společnosti KASKARA s.r.o.
Výroba a prodej krmiv pro zvířata, kafilérie, zpracování živočišného odpadu, asanace
Kvalitní krmivo pro hospodářská zvířata vyrábí společnost AGRIS spol. s r.o. sídlící v obci Medlov v Jihomoravském kraji. Dodáváme krmiva od masokostní přes krevní až po drůbeží moučku.
Tip na vánoční dárek pro muže - poukaz na nákup nářadí
Pokud nevíte jaký vánoční dárek vybrat pro svého muže či přítele, máme pro Vás skvělý tip. Dárkový poukaz na nářadí od PROFIKRAFT TRADING, s.r.o. potěší každého domácího kutila.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Dárkové a reklamní předměty - kvalitní potisk hrníčků, keramiky za příznivé ceny
Kvalitní potisk dárkových a reklamních předmětů provádí společnost K+L, spol. s r.o. z Brna. Za příznivé ceny ozdobíme hrníčky, keramiku, diáře i kalendáře a další výrobky.
K + L, spol. s r.o. Velkoformátový tisk Brno
Potisk plastových karet - věrnostní, dárkové a klubové karty
Kvalitní potisk plastových karet na zakázku, jako jsou dárkové karty, ale také věrnostní či klubové karty poskytuje společnost IdentCORE s.r.o. ze Znojma.
IdentCORE s.r.o.
Výkup barevného kovu a železného šrotu za skvělé ceny
O výkup barevného kovu nebo železného šrotu se postará společnost IB-MET s.r.o. nedaleko Znojma, která vám nabídne skvělé ceny za váš kovový odpad.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Ostraha nočních podniků Brno. Bezpečnostní agentura.
Ostraha nočních podniků Brno firmou TRUE AGENCY SECURITY s.r.o. ocení jak majitel tak i hosté, kteří u Vás chtějí strávit pěkný večer. Také oceníte, že pracovníci mluví i německy a anglicky.
TRUE AGENCY SECURITY s.r.o.
Spolehlivý partner pro nákup, prodej nemovitostí - poradenství, servis
Spolehlivým partnerem pro nákup a prodej nemovitostí jsou Znojemské reality Alexandr Frind - poskytujeme komplexní poradenství a servis při koupi a prodeji nemovitostí.
Textilní taštička na krk na nošení skleničky během degustace vína - výroba na zakázku
Zakázkovou výrobou textilních taštiček na krk - nosiček skleniček na víno určených pro návštěvníky degustace vína, se zabývá reklamní agentura STILLUS z Břeclavi.
Výkup, zpracování železa, železného šrotu, kovových materiálů, kovošrot
Zpracováním a výkupem železného šrotu, kovových materiálů jako je měď, ocel, hliník, olovo, litina, elektrokabely, bronz, se zabývá firma IB - MET s.r.o., z Moravského Krumlova.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Kompletní tiskový servis, potisk rotačních i plochých předmětů –  sítotisk na lahve, kartony, obaly z plastu a další
Kompletní tiskový servis poskytuje firma ANGLLAS. Potiskujeme rotační i ploché předměty z různých materiálů – lahve, kartony, obaly z plastu a další.
ANGLASS s.r.o. Průmyslový tisk a pískování Kyjov
Dekorace skla pískováním, gravírováním a tamponovým tiskem – sklenice, lahve, džbány, karafy, koštýře
Dekoraci skla, jako jsou sklenice, lahve, džbány a karafy zajistí firma STILLUS s.r.o. z Břeclavi. Věnujeme se gravírování, pískování a tamponovému tisku skla nejen v okolí Hodonína a Břeclavi.
Zakládání i likvidace firem, společností, komplexní ekonomický software zdarma
Zakládáním i likvidací firem a společností se zabývá firma BELL consulting s.r.o. z Brna. Svým klientům poskytuje komplexní ekonomický software zdarma.
BELL consulting s.r.o.
Osobní ochranka a osobní řidič-bezpečnostní agentura, ostraha Brno
Osobní doprovod při schůzkách a jednáních nebo dlouhodobou osobní ochranku se službami řidiče, zajišťuje bezpečnostní agentura TRUE AGENCY SECURITY s.r.o.
TRUE AGENCY SECURITY s.r.o.