Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Pomoc s prodejem, výkupem nemovitostí ohrožených exekucí – kompletní servis
Kompletní servis s prodejem a výkupem nemovitosti, které jsou ohroženy exekucí, Vám zajistí realitní kancelář Znojemské reality. Poradíme si s každým případem.
Profesionální strojové čištění koberců, čalounění, sedacích souprav - odstranění skvrn
Profesionální strojové čištění koberců, čalounění, sedacích souprav provádí úklidová služba Henrieta z Olomouce. Odstraníme maximální množství skvrn, zbavíme prachu, roztočů a bakterií.
Půjčovna kostýmů na maškarní ples, masopust či na dětské představení, provoz Městského divadla
Provoz půjčovny kostýmů i Městského divadla zajišťuje společnost Znojemská Beseda, která se stará o kulturní a společenské akce ve městě Znojmo. Pronájem celých kostýmů či jen jejich částí.
Deratizace, dezinfekce, dezinsekce, hubení škůdců, ochrana proti holubům, plynování
Společnost DDD Jergl - Svatopluk Jergl se zabývá deratizací, dezinfekcí a dezinsekcí.
Malo i velkoprodej zboží pro párty, karnevaly, volný čas, oslavy, e-shop, ohňostroje, karnevalové masky, kostýmy
Společnost Ivo Bukáček - Tisíc a jeden fór se zabývá malo i velkoprodejem veškerého zboží pro párty, karnevaly a volný čas. Veškeré zboží můžete zakoupit na našem e-shopu.
Potisk skleněných lahví a skleniček na zakázku, lahve a sklenice s jednobarevným a vícebarevným potiskem
Potisk skleněných láhví a skleniček na zakázku zajišťuje v okolí Kyjova firma ANGLASS. Aplikujeme jedno i vícebarevné tisky, zpracujeme malé i velké série.
ANGLASS s.r.o. Průmyslový tisk a pískování Kyjov
Realitní kancelář ve Znojmě – prodej, pronájem, koupě
Společnost Znojemské reality s.r.o., se sídlem ve Znojmě se specializuje na prodeje a pronájmy bytů, rodinných domů, pozemků a jakýchkoliv jiných prostor. Prověřené reality, jistota a spolehlivost.
Prodej prezentačních systémů pro venkovní využití -  stany, nafukovadla, brány
Prezentační systémy pro venkovní využití dodává společnost Activity Promotion s.r.o. z Brna. Zakoupit můžete různé párty, nůžkové stany, brány a jiné nafukovací prvky podle Vašich požadavků.
Activity promotion s.r.o.
Testování materiálů, provádění zkoušek pro jadernou energetiku, nedestruktivní zkoušky materiálů, moderní postupy
Společnost Alfa Test Steel, s.r.o. se sídlem v Brně se specializuje na testování materiálů a provádění zkoušek pro jadernou energetiku. Zabýváme se především nedestruktivním testováním.
Likvidace nebezpečného odpadu Brno – postaráme se o odvoz a veškeré práce spojené s likvidací za vás
Potřebujete se šetrně zbavit nebezpečného odpadu? Obraťte se firmu ADC služby, ta za vás nebezpečný odpad odveze a podle určených pravidel zlikviduje.
Úprava vody v domácnostech – pijte čistou a kvalitní vodu bez různých nečistot
Děsíte se při pohledu na tekoucí vodu z vašeho kohoutku? Představujete si mnohem kvalitnější vodu a nevíte, jak toho docílit? Instalujte filtrační zařízení přímo do kuchyňské linky.
Vyberte si pronájem bytů, domů nebo komerčních prostor už dnes
Sháníte-li pronájem jakékoliv nemovitosti – byt, dům nebo komerční prostory v okolí Znojma, obraťte se na Znojemské reality, kde si zaručeně vyberete.
Plynování, fumigace skladištních škůdců, dřevokazného hmyzu ve skladech a dalších prostorech
Plynování skladištních škůdců a dřevokazného hmyzu provádí na Brněnsku firma Ing. Radomír Kopr Dezinfekce a deratizace. Zajistíme fumigaci skladů a dalších prostor.
Ing. Radomír Kopr Dezinfekce a deratizace Brno
Kosmetické služby pro dámy, slečny i paní s italskou kosmetikou ve Studiu - Buď krásná
Studium - Buď krásná, které najdete v Brně Vás zve na chvíle odpočinku a regenerace, díky svým kosmetickým službám, které si pro Vás připravilo.
Chemické čištění odolných skvrn z oděvů a hloubkové čištění koberců
Odolné skvrny ze saka, kostýmu nebo kabátů odstraní pomocí šetrného chemického čištění Prádelna a mandlovna Marie Horáková ve Vyškově. Postaráme se také o hloubkové čištění koberců.
Marie Horáková Prádelna a mandlovna
Business konzultace a byznys poradenství pro stávající i začínající podnikatele
Business konzultace a byznys poradenství pro stávající i začínající podnikatele poskytuje firma KASKARA s.r.o. Pomůžeme Vám s využitím dotací, hledáním sponzorů i business strategií.
Sběrný dvůr – bezplatné ukládání odpadů pro občany města, zpětný odběr vysloužilých elektrospotřebičů
Ve sběrném dvoře TESPRA Hodonín mohou občané města Hodonína bezplatně odložit nejen odpady, ale také vysloužilé elektrospotřebiče, zářivky i baterie. Stavební suť a pneumatiky ukládáme za poplatek.
TESPRA Hodonín, s.r.o. Technické služby a sběrný dvůr
Tiskoviny a brožury - digitální, ofsetový, velkoformátový tisk, zušlechťování tiskovin
Tiskoviny a brožury za pomocí digitálního, ofsetového i velkoformátového tisku vyhotoví firma STILLUS s.r.o. z Břeclavi. Tiskneme vizitky, plakáty, brožury, katalogy, pozvánky a další tiskoviny.
Kompletní jarní úklid - pečlivé mytí oken, čištění koberců a nábytku
O jarní úklid se vám postará firma Seniorservis z Brna. Provádíme úklidové práce jako je mytí oken, čištění koberců a podlah a jejich pokládku.
Bezpečnostní agentura - postaráme se o bezpečí v nočním klubu, zabezpečíme objekt
Sháníte-li bezpečnostní agenturu ze Znojma a okolí, pak oslovte firmu TRUE AGENCY SECURITY s.r.o, která je profesionální firmou, která se zabývá ostrahou objektů a osob, převozem peněz a dalším.
TRUE AGENCY SECURITY s.r.o.
Výkup kovového odpadu, kovošrotu a autovraků za příznivé ceny
Výkup kovového odpadu, kovošrotu a autovraků za příznivé ceny, odtahová služba, prodej použitých autodílů a další zajistí na Znojemsku firma IB - MET s.r.o.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Designové zakázkové fototapety - digitální tisk včetně zpracování návrhu
Velkoformátový a malonákladový tisk materiálů digitální formou realizuje společnost K + L, spol. s r.o. z Brna. Nechte si u nás vytisknout designové zakázkové fototapety včetně zpracování návrhu.
K + L, spol. s r.o. Velkoformátový tisk Brno
Zakázková výroba reklamních osušek, ručníků a peřinek – dárek pro obchodní partnery i zaměstnance
Zakázkovou výrobu reklamních osušek, ručníků a peřinek s Vámi vybraným motivem a různými rozměry zajistí společnost Boháček-sport.cz s.r.o. z Vyškova.
Boháček-sport.cz s.r.o.
Vývoj IT aplikací a systému - komplexní softwarové řešení pro osobní a železniční dopravu
Společnost CHAPS spol. s.r.o. z Brna již přes dvacet let vyvíjí IT aplikace a systémy pro osobní a železniční dopravu, jako plánovací, vyhledávací a další systémy.
Kremace s obřadem ve smuteční síni nebo v kostele, kremace bez obřadu
O kremaci zesnulých včetně důstojného rozloučení ve smuteční síni nebo v kostele, ale také o kremaci bez obřadu. se postará Pohřební službě Leoš Janči v Hustopečích.
Pohřební služba Hustopeče