Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Přistavení kontejnerů na odvoz odpadu, stavebního odpadu a suti
Kontejnery na odvoz suti a stavebního odpadu a odpadu vzniklého při vyklízení a následný odvoz odpadu na příslušné místo zajišťuje v okolí Znojma a Jemnice firma BOŠ spol.
BOŠ spol. s r.o.
Přetíženost vedoucích pracovníků - syndrom vyhoření - ztráta chuti pracovat
Zatočte s přetížeností vedoucích pracovníků, syndromem vyhoření a ztrátou chuti pracovat. V tomto směru Vám rád poradí a pomůže profesionální kouč Martin Gajdoš!
Kompletní odpadové hospodářství – svoz, výkup, recyklace, likvidace odpadu
Kompletní odpadové hospodářství zajišťuje v okolí Hustopečí firma Hamburger Recycling CZ s.r.o. Postaráme se o svoz, likvidaci, recyklaci, třídění i likvidaci odpadu.
Hamburger Recycling CZ s.r.o. Provozovna Sběrné suroviny
Projektanti a architekti v oblasti pozemního stavitelství
Projekty pro realizaci pozemních staveb, jako je občanská a průmyslová výstavba nebo rodinné domy pro Vás připraví projektanti a architekti společnosti T PROJEKT AED s.r.o .
T PROJEKT AED s.r.o. Architekt, projektant Břeclav
Likvidace odpadů živočišného původu - spolehlivé služby v oblasti kafilérie
Spolehlivé služby v oblasti kafilérie provádí společnost AGRIS spol. s r.o. z Brna. Zabýváme se šetrnou likvidací odpadů živočišného původu, zajistíme odstranění těl uhynulých zvířat.
Potisk triček, textilu, pracovních oděvů - tisk na zakázku dle vašeho motivu
Potisk triček, textilu, pracovních oděvů na zakázku dle vašeho motivu zrealizuje firma K + L, spol. s r.o. v Brně na Výstavišti. Vyrábí trička s trvanlivým potiskem.
K + L, spol. s r.o. Velkoformátový tisk Brno
Přistavení kontejneru na odpad, stavební suť včetně odvozu odpadu
O přistavení kontejneru na odpad a stavební suť se v okolí Boskovic postará firma Kovošrot Hensl. Zajistíme i odvoz naplněného kontejneru.
Kovošrot Hensl s.r.o.
Zadávání veřejných zakázek Brno, pomoc s kompletací dané dokumentace, zpracování dokumentů
Zadávání veřejných zakázek Brno, pomoc s kompletací dané dokumentace, zpracování dokumentů, konzultační a poradenské služby.
Ochrana životního prostředí a ekologické poradenství
Poradenství v oblasti ochrany životního prostředí a ekologické poradenství nabízí v Brně a jeho okolí společnost Ing. Jaromír Pokoj
Vývoj nástrojů pro SMS komunikaci Brno, SMS InfoKanál komunikace krajů, měst, obcí a škol
Vývoj nástrojů pro SMS komunikaci Brno, SMS InfoKanál komunikace krajů, měst, obcí a škol, každodenní informování občanů, cílená a efektivní komunikace.
KONZULTA Brno, a.s.
3D samolepky a  3D loga - originální reklamní prezentace pro Vaši firmu
Brněnská společnost K+L spol. s.r.o. poskytuje služby v oblasti tisku. Můžete si u ní nechat navrhnout a vytisknout například 3D samolepky a loga, které jsou originální prezentací pro Vaši firmu.
K + L, spol. s r.o. Velkoformátový tisk Brno
Zviditelnění mobilních aplikací na Google Play a App Store
Rady a tipy, jak zviditelnit mobilní aplikace u distribučních služeb, jako je Google Pay nebo App Store, Vám poskytnou odborníci Peko Studio
Vytváření a výroba aplikací pro Android na míru podle Vašich představ
Android aplikace na míru podle Vašich představ a potřeb vytváří a vyvíjí společnost Peko Studio s.r.o. ze Znojma.
Projekce budov, architektonické a inženýrské služby
Projektové dokumentace pro výstavbu a rekonstrukci obytných budov, firemních, obchodních a průmyslových objektů zhotovuje ZNOJMOPROJEKT Ing. arch. Radomír KAMAN, s.r.o.
ZNOJMOPROJEKT Ing. arch. Radomír KAMAN, s.r.o.
Zapůjčení kontejnerů na sběr odpadů
Zapůjčení kontejnerů na kovové odpady a jejich přistavení na stanovené místo v dohodnutém čase zajistí v okolí Brna a Pohořelic společnost HULMAN-kovošrot s.r.o.
HULMAN - kovošrot s.r.o.
Ekologická likvidace vozidel a autovraků - rychle, spolehlivě a zdarma
Na ekologickou a bezpečnou likvidaci vozidel a autovraků se specializuje AutoEkoŠrot z Lysovic u Vyškova. Auta zlikvidujeme rychle, spolehlivě a zdarma.
AutoEkoŠrot Martin Hrubý
Čistírna prádla – praní a mandlování oděvů, textilu včetně žehlení
Praní a mandlování prádla, oděvů a dalšího textilu pro domácnosti, ale i hotely a penziony provádí v okolí Vyškova Čistírna prádla Marie Horáková. Zajišťujeme svoz i rozvoz prádla.
Marie Horáková Prádelna a mandlovna
Vzorkovnice
Pokud hledáte firmu se specializací na potisk plastových obalů, kancelářských potřeb a reklamních předmětů, pak oslovte firmu QPV spol. s r.o. v Brně.
Překlady odborných a technických textů do angličtiny, němčiny i čínštiny
Jsme překladatelská agentura Chicory s.r.o. z Brna zabývající se překladem technických a jiných odborných textů. Zpracování překladů je možné do 30 jazyků jako je angličtina, němčina i čínština.
Projekční kancelář, architektonický návrh a projektová dokumentace
Zkušení architekti, kteří vyhotoví kompletní projektovou dokumentaci přesně na přání zákazníka z projekční kanceláře AR projekt, s.r.o. z Brna.
Zobrazení reklam v mobilních a webových aplikacích
Pokud máte vlastní mobilní či webovou aplikaci, nechte ji vydělávat! Umožněte své aplikaci zobrazovat reklamy. Tým vývojářů z Peko Studio s.r.o. Vám poradí jak na to.
Tvorba webových stránek - návrh designu, příprava obsahu, hosting a správa
Kompletní tvorbu webových stránek od návrhu designu přes přípravy obsahu až po následnou správu a hosting zajišťuje v okolí Břeclavi a Hodonína reklamní agentura Stillus s.r.o.
Spolupráce s klienty pro zkvalitnění služeb pod záštitou realitní kanceláře
Firma Znojemské reality poskytuje možnost spolupráce z řad široké veřejnosti i ostatních realitních společností v rámci zrychlení prodejního procesu pro zkvalitnění služeb.
Hydraulické nůžky ŽĎAS - úspora energií s nižším dopadem na životní prostředí
Zpracování jakéhokoliv kovového odpadu pomocí nových hydraulických nůžek značky ŽĎAS Vám zajistí firma HULMAN kovošrot s hlavním sídlem v Pohořelicích.
HULMAN - kovošrot s.r.o.
Kosmetická ošetření kvalitními přípravky a moderními přístroji
Kosmetika, ošetření obličeje, krku a dekoltu, hydratace, čištění a boj proti stárnutí pleti v kosmetickém salónu Jitky Sasínové ve Veselí nad Moravou.