Pohřební služba Fric s.r.o.
Jak začít podnikat – start mentoring, pomoc s rozjezdem podnikání v době krize
Pokud jste se rozhodli podnikat a nevíte, jak začít, nebo začínáte podnikat v době krize, společnost Kaskara, s.r.o. Vám pomůže odstartovat Vaše podnikání. Poskytujeme také start mentoring.
Péče o podlahové plochy všech druhů pro bezpečné pracovní prostředí
Společnost Centrum integrovaných služeb, spol. s r.o. se postará o podlahové plochy všech druhů. Díky čistým podlahám bude vaše pracovní prostředí bezpečnější.
Zkušebna hydrauliky - dynamické zkoušky hydraulických stojek a válců
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. je autorizovaná a certifikovaná laboratoř, která zajišťuje zkušebnu hydrauliky, kde provádí také zkoušky hydraulických stojek a válců.
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s.
Výkup kovů -  měď, hliník, mosaz, nerez, olovo
Výkup starých i nových drátů, plechů, třísek a špon a dalších produktů z mědi, hliníku, mosazi, nerezi a olova zajišťuje v okolí Znojma a Moravského Krumlova firma IB-MET.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Skládací, pevné nebo multimediální stojany – vystavení letáků, brožur a prospektů
K vystavení letáků, prospektů a brožur zajistí společnost Activity promotion s. r. o. z Brna skládací, pevné nebo multimediální stojany, které je možné zakoupit i na e-shopu.
Activity promotion s.r.o.
Vybavení hotelů hotelovým textilem, úpravy interiérů, Ateliér Fábik
Ateliér Fábik vybavuje hotely hotelovým textilem a také navrhuje a realizuje interiéry. Výroba a prodej stolního a ložního prádla, závěsů, záclon.
Půjčovna cateringového vybavení a dekorace na společenské akce
Cateringové vybavení, pronájem inventáře a mobiliáře pro společenské akce, kuchyňského vybavení, dekorace, sedací nábytek, ubrusy poskytuje NFCP rental equipment s.r.o.
Návrh a sazba časopisů, tradičních obecních zpravodajů
Pokud chcete dodat atraktivitu a nápaditý vzhled Vašemu časopisu nebo tradičnímu obecnímu zpravodaji, svěřte jeho návrh a sazbu reklamní agentuře STILLUS s.r.o. z Břeclavi.
Vyhledávání a výběr kandidátů na pracovní pozici Praha -  tisíce uchazečů z celé ČR
Hledání správného kandidáta na volné pracovní pozice? Společnost AGENTURA PLUS, s.r.o. vám vhodného kandidáta na danou pracovní pozici ráda pomůže najít.
AGENTURA PLUS, spol. s r.o. Služby v oblasti personalistiky Praha
Kvalitní překlady korespondence a listin z holandštiny do českého jazyka
Profesionální překladatel Mgr. Radim Sochorek, který má dlouholeté zkušenosti, Vám poskytne překlady korespondence, listin, dokumentace a jiných textů z holandštiny do českého i německého jazyka.
Trvalé připojení k internetu – kvalitní a rychlý přenos dat
Předpokladem spokojenosti s trvalým připojením k internetu je jistě rychlost a kvalita přenosu dat. Toto vše a další výhody naleznete u společnosti Quantcom, a.s.
Quantcom, a.s. (Dial Telecom) Telekomunikační operátor Praha
Ošetření krovu a impregnace střechy napadené dřevokaznými škůdci nebo plísněmi
Pokud jsou Vaše střešní konstrukce nebo krovy zasaženy škůdci nebo plísněmi, obraťte se na společnost  BEST OSTRAVA , s.r.o., která se postará v okolí Opavy a Ostravy o ošetření napadeného dřeva.
BEST OSTRAVA s.r.o. Impregnace dřeva a dřevěných konstrukcí
Kontrola provozu kolotočů, skákacích hradů a dětských hřišť – inspekční zpráva
Pokud potřebujete jako provozovatel nafukovacích skákacích hradů, dětských hřišť a kolotočů inspekční zprávu, obraťte se na akreditovanou zkušební laboratoř TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s.
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s.
Zprostředkování prodeje nebo koupě rekreačních objektů – chaty, chalupy a další
Prodej chaty nebo chalupy svěřte do rukou zkušené realitní kanceláře PRIME REALITY s.r.o. Pomůžeme Vám také v případě, kdy hledáte rekreační objekt ke koupi.
NIGHT CLUB La Luna - privátní akce, rozlučky se svobodou, wellness
Noční klub La Luna pořádá privátní akce, soukromé taneční představení, striptýz-show a nabízí wellness oázu, gril, soukromý bar a ubytování v penzionu.
Serverová řešení SmallServer pro malé a střední firmy - sdílení a zabezpečení dat, zálohování
Sdílení a ochranu dat včetně spolehlivého zálohování, vám poskytne serverové řešení SmallServer od společnosti ROOT IT - komplexní řešení pro malé a střední firmy.
ROOT IT s.r.o.
Pohřební služba Český Brod, komplexní pohřební služby, smuteční rozloučení, převozy zesnulých
Pohřební služba Jan Žížala s.r.o. nabízí komplexní pohřební služby. Zajistíme za Vás vše potřebné.
Posuzování vlivu záměrů na životní prostředí včetně všech dílčích analýz
Společnost WELL Consulting, s.r.o. se zabývá posuzováním vlivu záměrů na životní prostředí (EIA) včetně všech dílčích analýz.
Vzdělávání dětí a mládeže v oblasti ekologie, životního prostředí a ochrany přírody
Obecně prospěšná společnost Naučné středisko ekologické výchovy Kladno - Čabárna, o.p.s. se zabývá vzděláváním dětí a mládeže v oblasti ekologie, životního prostředí a ochrany přírody.
Korekce, ošetření poškozených nehtů - problematický vroubkatý, zkroucený, zarostlý nehet řeší mobilní pedikúra
Andrea Fabriková poskytuje mobilní pedikúru v okolí Zlína, Kroměříže, Vsetína, Luhačovic, Holešova. Trhání nehtů je minulost, řešení je korekce, ošetření problematických poškozených, zarostlých nehtů.
Strojní čištění kanalizace - efektivní čištění odpadů, odpadních stoupaček, kanalizačního potrubí
Servisní práce v oblasti kanalizací poskytuje v regionu Uherské Hradiště, Uherský Brod firma PAVELKA - VTP s.r.o., zajistíme strojní čištění kanalizace, kanalizačního potrubí, stoupaček, odpadů.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Pronájem autodráhy na akce, půjčovna autodráhy pro děti a dospělé
akce a pro děti i dospělé, zajištění diplomů a pohárů pro vítěze, sestavení programu, regulace rychlosti, obsluha a údržba při pronájmu zajištěna
Kovový odpad, železný šrot – výkup a zpracování za výhodné ceny
Výkup a zpracování kovového odpadu a železného šrotu v Ostravě za výhodné individuální ceny realizuje firma CENTROMAT s.r.o. Na zpracování odpadu používáme nejmodernějšími technologie.
CENTROMAT s.r.o.
Balení do teplem smršťovací folie, PE smrštitelné fólie - novinka ochranných prvků
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. pro Vás připravila novinku v ochranných prvcích určených pro balení dopravních prostředků či strojního zařízení - PE teplem smrštitelné fólie.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.