Pohřební služba Fric s.r.o.
Rychlé a citlivé vyřízení pohřebních záležitostí, které jsou dané zákonem
MARIE pohřební služba Opava s.r.o. Vám pomůže vyřídit pohřební záležitosti, které jsou dané zákonem . Nová novela zákona o pohřebnictví podpořila lepší orientaci nad průběhem pohřebních záležitostí.
MARIE - pohřební služba Opava s.r.o.
Kovový odpad, šrot - úprava, zpracování, výkup, odvoz, kompletní servis
Společnost Trojek a.s. v Opavě se specializuje na kovový odpad a šrot, který dále upravuje, zpracovává a odváží. Vykupujeme tento odpad a zajišťujeme jeho kompletní servis.
Trojek, a.s. Opava
Komplexní kadeřnické služby pro Vaše vlasy v Olomouci – stříhání, barvení, účesy a mnoho dalšího
Stříhání, barvení, úpravu a péči o vlasy, účesy k různým příležitostem a mnoho dalších kadeřnických služeb poskytuje Kadeřnictví Katrin - Kateřina Šindelková z Olomouce.
Kadeřnictví Katrin - Kateřina Šindelková
Výkup kovů, kovošrot Lanškroun -  výkup železných a barevných kovů, kabelů, baterií
V okolí Lanškrouna zajišťujeme výkup železných a barevných kovů, výkup kabelů, výkup olověných baterií, dále nabízíme zpětný odběr elektrospotřebičů a ekologické likvidace kovového odpadu.
Michal PIRKL Výkup kovového odpadu Lanškroun
Správa sítě, bezpečnostní a softwarový audit
Předejte firmě ROOT IT s.r.o. své starosti o chod všech vašich počítačů a serverů - postaráme se o rozvoj a správu sítě, řešení případných problémů, a také zajistíme bezpečnostní a softwarový audit.
ROOT IT s.r.o.
Výkup firemních odpadů a zpracování kovošrotu – snadně a výhodně
Firma HULMAN – kovošrot s.r.o. se sídlem v Pohořelicích, se zabývá výkupem firemních odpadů a zpracováním kovošrotu a zaručí kvalitně odvedenou práci.
HULMAN - kovošrot s.r.o.
Výkup kabelů a elektroodpadu - výhodné ceny, vážení na digitálních váhách
Výkup měděných, hliníkových kabelů a elektroodpadu Vám za velmi výhodné ceny zajistíme u naší společnosti OPAMETAL s.r.o. ve Znojmě. Vykupovaný materiál pečlivě zvážíme na přesné digitální váze.
OPAMETAL s.r.o. Kovošrot a sběrné suroviny Znojmo
Detektivní služby - zajistíme ochranku nebo osobního bodyguarda
Profesionální detektivní služby, poskytnutí bodyguarda nebo osobní ochranky pro Vás zajistí společnost TRUE AGENCY SECURITY s.r.o., která sídlí ve Znojmě.
TRUE AGENCY SECURITY s.r.o.
Program na ochranu ovzduší – vypracování rozptylové studie a odborného posudku
Na zpracování rozptylových studií, odborných posudků, a tvorbou dokumentů zaměřených na ochranu ovzduší se specializuje společnost E-expert, spol. s.r.o. v Praze.
E-expert, spol. s.r.o.
Nedestruktivní testování materiálů pomocí vizuální a dalších zkoušek od PAPco, s.r.o.
Společnost PAPco, s.r.o. z Prahy nabízí široký sortiment služeb v oblasti nedestruktivního testování materiálů a jejich vad povrchových i hloubkových.
Komplexní IT služby od odborníků s ITC Services,s.r.o. - virtuální technologie pro vaši skutečnou produktivitu
ITC Services, s.r.o. je společnost s specializací na komplexní IT služby v Praze. Poskytují široké spektrum služeb v oblasti IT, jako je správa počítačových sítí, serverů, počítačů a notebooků.
Profesionální software pro návrh konstrukcí od Dlubal Software s.r.o. - Významný dodavatel
Dlubal Software s.r.o. je lídrem na trhu s softwarem pro statické výpočty a návrh konstrukcí.
Dlubal Software s.r.o.
Hydratace a ošetření pleti v kosmetickém salonu - stabilizace kvalitními produkty
Pozvedněte vaši fyzickou i duševní pohodu a zajděte si na ošetření pleti do kosmetického salonu 5R studio v Brně. Pro správnou hydrataci a péči využíváme produkty obsahující kyselinu hyaluronovou.
5R Studio Kosmetický salón Brno
Světelná reklama Praha - agentura AAA pod vedením pana Edwarda Fencla
Světelné reklamy všeho druhu, reklamní a firemní cedule, navigační totemy a bannery, vlajky, reklamní poutače, polepy aut a kancelářské potřeby na míru - Agentura AAA pod vedením pana Edwarda Fencla.
Světelná reklama Praha
Dřevěné reklamní áčka s křídovou i vysouvací tabulí – zviditelnění Vaší restaurace nebo kavárny
Společnost Activity promotion s. r. o. z Brna prodává pro zviditelnění Vaší restaurace či kavárny dřevěné reklamní áčka s křídovou i vysouvací tabulí s možností jejich zakoupení na e-shopu.
Activity promotion s.r.o.
Malování bytů Brno, tapetování, mytí oken nejen pro reality
Potřebujete renovaci bytu v Brně a okolí? Firma Seniorservis provádí malování bytů, tapetování, mytí oken nejen pro reality před prodejem či před novým pronájemníkem, ale i soukromé osoby.
Výkup barevných kovů, kovového odpadu - profesionální služby
Obraťte se na společnost TROJEK, a.s. s působností ve Valašském Meziříčí a Hranicích, která se zabývá výkupem barevných kovů a kovového odpadu.
Trojek, a.s. Valašské Meziříčí
Grafické práce - firemní identita, logo, velkoformátový tisk, 3D reklama
Reklamní agentura STILLUS s.r.o. Břeclav provádí grafické práce a tisk s důrazem na originální řešení a moderní design. Navrhneme Vám ucelený firemní styl, logo i reklamní materiály či 3D reklamu.
EKO-KOM, a.s. - nejvýznamnější hráč na trhu s obalovými odpady
EKO-KOM, a.s. je společnost, která se v České republice zabývá provozováním systému sběru a recyklace obalových odpadů. Společnost byla založena v roce 1997.
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Kovošrot Lanškroun, vykupujeme použité olověné baterie, železo, kabely
V naší provozovně můžete odevzdat zdarma nepotřebné elektrospotřebiče - mimo televizorů a monitorů, vykupujeme železný odpad, barevné kovy, výkup kabelů, olověných baterií.
Michal PIRKL Výkup kovového odpadu Lanškroun
Hodinový manžel Brno, opravy a údržba v domácnosti, rekonstrukce bytů
Hodinový manžel Brno, opravy a údržba v domácnosti, rekonstrukce bytů. Pomoc při stěhování, drobné instalatérské a elektrikářské práce, úklidové služby, pokládání podlah, malování bytů.
Výkup kovů Trutnov, výkup železa Dvůr Králové, kovošrot Jaroměř
Zaměřujeme se přímo na výkup druhotných surovin jako je železo, barevné kovy, papíry a plasty.
Polepy osobních aut, dodávek - celopolepy, řezané fólie na kapotu, dveře auta
Polepy automobilů svěřte do rukou reklamní agentury STILLUS z Břeclavi. Zajistíme celopolepy nebo polepy dveří, kapoty nebo oken dodávek, osobních aut i kamionů.
Pohřební služba Opava - volejte nonstop, pohotovostní převozy zesnulých 24 hodin denně
Budeme rádi, pokud využijete služby společnosti MARIE- pohřební služba Opava s.r.o. Postaráme se o to, aby poslední rozloučení s Vašimi blízkými bylo důstojné a proběhlo bez zbytečných komplikací.
MARIE - pohřební služba Opava s.r.o.
Jak začít podnikat – start mentoring, pomoc s rozjezdem podnikání v době krize
Pokud jste se rozhodli podnikat a nevíte, jak začít, nebo začínáte podnikat v době krize, společnost Kaskara, s.r.o. Vám pomůže odstartovat Vaše podnikání. Poskytujeme také start mentoring.