Pohřební služba Fric s.r.o.
Grafické systémy CAD nejen pro strojírenství a stavebnictví
Pohybujete-li se v oboru strojírenství nebo stavebnictví, pak se vám budou jistě hodit grafické systémy CAD od firmy ROOT IT s.r.o.
ROOT IT s.r.o.
Okenní samolepky bez blednutí a smývání tisku
Tiskové reklamní studio ŽÍDEK tisk s.r.o. z Kravař Vám zajistí okenní samolepky u kterých se nesetkáte s nežádoucím blednutím a smýváním tisku. Kvalitní okenní samolepka na míru, dle Vašeho přání.
ŽÍDEK tisk s.r.o. Tiskneme.com
Svinovací reflexní pásky na ruku, bezpečnostní prvek pro chodce i cyklisty
Výrobou svinovacích reflexních náramků, které lze využít jako bezpečnostní prvek pro chodce a cyklisty i pro propagaci firmy, se zabývá společnost IdentCORE s.r.o.
Silikonové náramky IdentCORE s.r.o.
Bezpečnostní služba, elektronické zabezpečení, fyzická ostraha
Bezpečnostní služba Hudler Scorpion Security Planá s.r.o. poskytuje pravidelné i jednorázové bezpečnostní služby pro osoby, komerční objekty, průmyslové podniky i kancelářská centra.
Výkup autovraků, autovrakoviště  - ekologická likvidace vozidel
Firma JM - KOVY s.r.o. se v okolí Bruntálu a Krnova zaměřuje na výkup autovraků. Provozujeme sběrnu a autovrakoviště, kde provádíme ekologickou likvidací vozů, technologických celků a strojů.
JM - KOVY s.r.o. Kovošrot Bruntál
Správa nemovitostí včetně vedení účetnictví pro společenství vlastníků bytových jednotek
Realitní kancelář REALIT je specialista na správu nemovitostí včetně vedení účetnictví pro společenství vlastníků bytových jednotek. Ve Frýdku-Místku Vám zajistíme odborné služby za výhodné podmínky.
Realitní kancelář REALIT Ing. Leo Zubek
Celní deklarace - poradenství a zprostředkování obchodů v oblasti celní
Firma ComCD-celní deklarace s.r.o. v Novém Jičíně vám zajistí poradenství a zprostředkování obchodů v oblasti celní. Postaráme se o celní záležitostí např. vyplňování dokladů.
ComCD-celní deklarace s.r.o.
Reklamní agentura zaměřena na digitální tisk, firemní vizuál, grafiku, tiskoviny, vizitky, reklamní předměty
TRAXART company s.r.o. - reklamní agentura Kroměříž se zaměřuje na digitální tisk, firemní vizuál, grafiku, dodá reklamní předměty, tiskoviny, vizitky, letáky, polepy a mnoho dalšího.
Účinná dezinfekce všech prostor, místností i matrací pomocí ozonového generátoru a vaku
O prodej i pronájem ozonového generátoru a vaku i zajištění dezinfekčních prací veřejných i občanských prostor, se postará firma Chiranex s.r.o. se sídlem v Ostravě, ale působící v rámci celé Moravy.
CHIRANEX s.r.o.
Pronájem prostorného bytu s dispozicí 2+1 s jídelnou v blízkosti centra města
Pronájem zařízeného, prostorného bytu v blízkosti centra města Ostravy na Bohumínské ulici, který má dva pokoje, kuchyň, jídelnu, koupelnu a dvě WC, zprostředkovává společnost DK projekt s.r.o.
DK projekt, s.r.o.
Charpyho kladivo - zkoušky a měření vrubové houževnatosti materiálů
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. je autorizovaná, certifikovaná firma poskytující v Ostravě a Opavě mechanické zkoušky materiálu a měření vrubové houževnatosti materiálů za pomocí Charpyho kladiva.
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s.
Intrastat, doklady pro celní řízení
Intrastat - statistické hlášení obchodu zbožím v rámci EU, zastoupení firmy v celním řízení, potřebné doklady k přepravě zboží, to vše Vám zajistí společnost EURO CUSTOM s. r. o..
EURO CUSTOM s.r.o. www.celnideklaracezlin.cz
Bezpečnostní agentura Brno, ostraha objektů, osob nebo majetku
Veškeré služby v oblasti ostrahy a bezpečnosti pro Vás zajistí bezpečnostní agentura TRUE AGENCY SECURITY s.r.o., která je profesionálem na českém trhu.
TRUE AGENCY SECURITY s.r.o.
Optické vysokorychlostní připojení k internetu k více jak 100 obcí na Vysočině
Optické vysokorychlostní připojení k internetu od firmy M-SOFT, spol. s.r.o., Jihlava. Nyní dostaneš 6 měsíců zrychlení ZDARMA. Stabilním a výkonným optickým připojením.
Celní deklarace Hradec Králové – odbavení kusových, kamionových a kontejnerových zásilek
Poskytujeme komplexní celní odbavení kusových, kamionových, kontejnerových zásilek včetně dovozů a vývozů zásilek, dále režimy s ekonomickým účinkem /AZS PZS.
EMSculpt - posilování bez cvičení, neinvazivní metoda odbourávání tuků
KM Studio Zlín rozšířilo své služby o neinvazivní metodu odbourávání tuků - EMSculpt. Jde o posilování bez cvičení, při ošetření pohodlně ležíte a vše je naprosto bezbolestné.
Vyřazené autobaterie - sběr, zpracování a výkup za skvělé ceny
Výkup a sběr vyřazených autobaterií za skvělé ceny zajišťuje společnost Trojek a.s. v Otrokovicích a okolí Zlína. Kromě výkupu zajišťujeme také jejich kvalitní zpracování.
Trojek, a.s. Otrokovice
Stříhaní, barvení, melírování a brazilský keratin – komplexní služby kadeřnického salónu
Provoz kadeřnického salónu a kadeřnické služby jako je stříhaní, barvení, melírování, ombré, bayalage a brazilský keratin zajišťuje Kadeřnictví Katrin - Kateřina Šindelková v Olomouci.
Kadeřnictví Katrin - Kateřina Šindelková
Práce v potravinářství, volné místo na pozici dělník dělnice s benefitem - ubytování zdarma
Personální firma AVEC TEAM CZ s.r.o. Kunovice aktuálně přijme do výroby muže i ženy z okolí Hodonína, Bzence - volné místo na pozici dělník, dělnice. Jde o práci v potravinářství s mnoha benefity.
Správa bytů a bytových domů pro společenství vlastníků jednotek (SVJ) – kompletní a profesionální péče
Realitní kancelář REALIT Vám v okolí Frýdku Místku zajití komplexní služby v oblasti správy bytů a bytových domů pro společenství vlastníků jednotek (SVJ) včetně vedení účetnictví.
Realitní kancelář REALIT Ing. Leo Zubek
Recyklační dvůr na zpracování stavebního odpadu Zlín, Kroměříž
V obci Míškovice nedaleko Zlína i Kroměříže můžete využít Recyklační dvůr na zpracování stavebního odpadu a suti ze stavby.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Studio v Jihlavě - zajišťuje wifi připojení k internetu pro domácnosti i firmy
Studio v Jihlavě - zajišťuje wifi připojení k internetu Jihlava, pro domácnosti i firmy. Firma M-SOFT, spol. s r.o. uzavírá výhodné smlouvy na 12 či 24 měsíců. Možnost aktivace IPTV.
Zpracování kovových odpadů stříháním, paketováním, pálením, kovošrot, výkup
Zpracování veškerého kovového odpadu stříháním, paketováním či pálením. Třídení druhů odpadů z kovu pomocí rentgenového přístroje provádí HULMAN-kovošrot s.r.o., z Pohořelic.
HULMAN - kovošrot s.r.o.
Bezpečnostní software - ochrana a zabezpečení dat, kterou oceníte
Pokud chcete předejít ztrátám dat, tak si pořiďte bezpečnostní software od firmy ROOT IT s.r.o. - kvalitní a spolehlivá ochrana i zabezpečení dat, kterou jistě oceníte.
ROOT IT s.r.o.