Řemesla a řemeslné práce tvoří důležitou součást také strojírenského průmyslu. Z pestré nabídky strojírenských řemesel si můžete vybrat odborníky na kovoobrábění, zámečnictví, kování, sváření, soustružení, broušení, vrtání, frézování, a to jak v profesionálních dílnách, tak i ve strojírenských výrobních závodech.

Výroba nerezové, hliníkové, ocelové konstrukce
Zakázková výroba firmy SEADD je zaměřena na nerezové, hliníkové a ocelové konstrukce včetně povrchových úprav. Klientelu máme v regionu Zlín, Uherské Hradiště.
Práce na CNC strojích - volná pracovní místa, zajištěno ubytování či příspěvek na dopravu
Firma KOVOKON Popovice Uherské Hradiště hledá nové kolegy pro práce na CNC strojích. Pokud hledáte volná pracovní místa v tomto oboru, uvítáme Vás. zajímavé benefity-ubytování, příspěvek na dopravu.
Atypická zakázková kovovýroba - výrobky pro stavebnictví z oceli, nerezu, plechu
Zakázkovou kovovýrobu nejvyšší kvality nabízí ve Zlínském kraji firma VIKOSTEEL s.r.o. Vyrábí veškeré atypické výrobky a konstrukce pro stavebnictví z oceli, nerezu, plechu.
Profesionální lakovna - lakování kovu, plastu a dřeva, povrchová úprava automobilových dílů
HAJDÍK a.s. je dnes největší zákaznickou lakovnou v ČR. Tato ryze česká společnost se zabývá povrchovou úpravou kovu, plastu a jiných materiálů, zejména pro oblast automotive.
CNC soustružení, frézování, obrábění kovů i konvenční kovoobrábění
Společnost Gergel se zaměřuje na malosériovou i kusovou výrobu strojních dílů. Provádí konvenční i CNC obrábění kovů - soustružení, vertikální frézování. Působí převážně v regionu Zlín, Zlínský kraj.
Díly, komponenty pro strojírenství, svařence-zakázková výroba dílů
Firma TRIOMETAL-okres Zlín, vyrábí různé díly a komponenty pro strojírenství, svařence do 500Kg. Zakázková výroba strojírenských dílů se zaměřením na rámy a konstrukce strojů.
Svařované konstrukce, ocelové svařence, rámy strojů
Firma TRIOMETAL z regionu Vsetín dodá svařované konstrukce, ocelové svařence, rámy strojů a další komponenty pro strojírenství. Působíme v lokalitě Zlínský kraj.
Kovoobrábění pomocí frézování, vrtání a dalších způsobů třískového obrábění
Kovoobrábění s firmou LAJDA KOVO, s.r.o. Obrábíme různými třískovými způsoby, jako je frézování, vrtání a další. Vše na kvalitních obráběcích strojích. Sídlíme v Mysločovicích, okres Zlín.
Zakázková strojní výroba - svařovaných, obráběných strojních dílů
Jednou z hlavních činností firmy GERGEL s.r.o. je zakázková strojní výroba - kusová i malosériová výroba svařovaných dílů a obráběných strojních dílů. Působíme nejčastěji v lokalitě Zlín, Kroměříž.
Soustružnické práce a soustružení na plně automatizovaných CNC strojích v okresu Zlín
Firma LAJDA KOVO, s.r.o., okres Zlín, se zabývá soustružením na klasických i automatických CNC strojích, díky kterým jsme schopni splnit veškerá přání zákazníků v co nejkratším termínu.
Povrchová úprava kovů práškovým lakováním zvýší jejich odolnost
Firma METAL-PS Otrokovice provádí pro zájemce z regionu Zlínský kraj práškové lakování kovů. Povrchová úprava kovů práškovým lakováním zvýší jejich odolnost vůči nárazům a poškrábání.
Válcové frézy, tvrdokovové vrtáky pro CNC stroje - výroba, prodej nástrojů na obrábění kovů
Společnost K-TOOLS Zlín vyrábí válcové frézy, frézy pro výrobu forem, tvrdokovové vrtáky pro CNC stroje. Dodává na český i slovenský trh i další speciální a zakázkové nástroje na obrábění kovů.
Výroba-odpadkové koše, stojany a přístřešky na kola, parkové lavičky
Různé vybavení městského mobiliáře dodá firma mmcité 1 z okresu Uherské Hradiště. Jde o přístřešky a stojany na kola, parkové lavičky, odpadkové koše, informační nosiče apod.
Výroba svařované konstrukce - svařování oceli, hliníku, nerezu, litiny i obtížně svařitelných materiálů
Společnost PROFI renovace Zlín vyrábí svařované konstrukce i svařence, provádí svařování oceli, hliníku, nerezu, litiny i obtížně svařitelných materiálů. Využívá metod MIG/MAG, TIG, obalená elektroda.
Kovové zahradní doplňky, altány, pergoly, konstrukce pro rostliny
Od firmy SEADD můžete pořídit kovové zahradní doplňky, altány i konstrukce pro rostliny. Klientelu máme převážně v regionu Uherské Hradiště.
Povrchové úpravy kovů mobilním způsobem, včetně nátěrů - protikorozní ochrana, abrazivní otryskávání
Společnost C.a.P.P. Zlín se zaměřuje na povrchové úpravy kovů včetně nátěrů - abrazivní otryskávání, protikorozní ochrana - metalizace. Práce jsou prováděny mobilním způsobem kdekoli v ČR.
Formátování a odporové, konturové řezání v rozměru 2D
Potřebujete-li vyřezat podlahové nebo střešní izolační tvarovky, pak se obraťte na společnost Sepas, která provádí formátování polystyrénových bloků a k prořezu využívá odborové a konturové 2D řezaní.
Odborné svařování hořčíkových slitin - elektronů, rychle a kvalitně
Společnost Towelin se specializuje na odborné svařování různých materiálů v celém Zlínském kraji. Rychle a kvalitně svaříme také hořčíkové slitiny - elektrony.
Navařování tvrdokovu, opravy forem navařováním (návary)
Firma TOWELIN ze Zlína se zabývá navařováním tvrdokovu, svařováním oceli a opravou forem navařováním tzv. návary.
Kusová, zámečnická výroba dílů, součástí-zakázkové obrábění nerezi, oceli, hliníku
PROFI renovace Zlín působí v oboru zámečnická výroba. Přijímáme i kusové zakázky, jde hlavně o zakázkové obrábění dílů a součástí z materiálu nerez, ocel, hliník, pozink.
Profesionální svařování pozinkovaných plechů – bez poškození vrchní vrstvy
Profesionální svařování pozinkovaných plechů, navíc bez poškození vrchní vrstvy provádí společnost Towelin, která své služby provádí po celém Zlínském kraji.
Volná kapacita lakovací robotické linky - mokré lakování plastu, kovu i skla
Společnost Lakovna Hajdík s.r.o. se jako největší průmyslová lakovna specializuje na mokré lakování plastu, kovu i skla pomocí moderních lakovacích robotických linek.
Nové frézovací centrum - perfektně obráběný povrch s vysokou přesností
Společnost OMEGA, spol. s r.o. se sídlem ve Zlíně Vám zajistí perfektně obráběný povrch na svém novém frézovacím centru.
Práškové navařování, svařování litiny - opravy poškozených povrchů
Firma TOWELIN ve Zlíně se zabývá svařováním oceli, nerezu a slitin hliníku a také opravami navařováním součástí či konstrukcí. Opravíme poškozený povrch, nabízíme práškové lakování a svařování litiny.
Třískové, přesné CNC obrábění kovů, broušení kovů
Firma DZ KOVO z regionu Kroměříž přijímá zakázky na přesné CNC obrábění kovů a broušení kovů. Třískové obrábění kovů provádíme na moderních strojích, máme více než 15 let zkušeností v oboru.