Řemesla a řemeslné práce tvoří důležitou součást také strojírenského průmyslu. Z pestré nabídky strojírenských řemesel si můžete vybrat odborníky na kovoobrábění, zámečnictví, kování, sváření, soustružení, broušení, vrtání, frézování, a to jak v profesionálních dílnách, tak i ve strojírenských výrobních závodech.

Robotické svařování-sedmiosý svařovací robot IGM 477-S
Využijte možnost robotického svařování u firmy ZAKO Turčín Zlín-Březnice. Přesné a efektivní svařování provádí sedmiosý svařovací robot IGM 477-S.
ZAKO Turčín, spol. s r.o. Strojírenský podnik Zlín
Výroba ozubení, drážky do nábojů, obrážení, štosování materiálu na obrážečkách
Strojírenská firma KOVO Uličný působící v Zlínském kraji se zabývá obrážením, štosováním materiálu na obrážečkách a výrobou ozubení a drážek do nábojů s maximální přesností.
KOVO Uličný Roman Uličný
Nábor CNC obráběč kovů frézař, horizontkář, soustružník  - volné místo, práce ve firmě GESOS pro osoby s praxí
Společnost GESOS s.r.o. z Otrokovic aktuálně přijme CNC obráběče kovů na HPP - frézař, horizontkář, soustružník. Volné místo je určeno pro zájemce s praxí z okolí Zlína, Zlínského kraje.
Nástrojárna - sériová výroba ohýbacích, střižných nástrojů a strojních součástek
Nástrojárna Holešov, Zlínský kraj - Jakub Mostýn se specializuje na výrobu ohýbacích, střižných nástrojů i strojních součástek a dílů z oceli, šedé litiny a neželezných kovů pro zájemce z Moravy.
Jakub Mostýn - Kovoobrábění Výroba vstřikovacích forem Zlínský kraj
Strojírenská výroba - zakázková kovovýroba obráběných, zámečnických dílů
Ve společnosti ZAKO Turčín z regionu Zlínský kraj je strojírenská výroba na vysoké úrovni. Zakázková kovovýroba je zaměřena především na dodávku obráběných, zámečnických dílů. Sídlo Zlín-Březnice.
ZAKO Turčín, spol. s r.o. Strojírenský podnik Zlín
Výroba lisovacích nástrojů, tvarově složitých výrobků - strojírenská zakázková výroba
Firma Nexnet Mold Uherský Brod dodá návrhy lisovacích nástrojů nebo tvarově složitých výrobků a zajistí komplexně zakázkovou strojírenskou výrobu. Kooperujeme s jinými firmami.
Zakázková výroba forem, modelů pro vstřikovací formy
Hlavní činností firmy MouldPro Zlín je projektování a zakázková výroba vstřikovacích forem a modelů pro vstřikovací formy. Vyrábíme formy pro různé druhy průmyslové výroby.
Matrice pro perforaci stélek a na pryžové podrážky – perfektní ozdobné prvky do stélek či podrážek
Na výrobu matric pro performaci stélek a na prýžové podrážky, které vytvářejí ornamenty a ozdobné prvky do stélek či podrážek se zaměřuje společnost SEFO plus, s.r.o. z z Fryštáku u Zlína.
SEFO plus, s.r.o.
Formy pro plastikářský, gumárenský, automobilový průmysl - výroba, konstrukce
Společnost MouldPro s.r.o. z regionu Zlínský kraj vyrábí formy pro plastikářský, gumárenský, automobilový průmysl i obuvnické formy. Konstrukce forem v CAD/CAM systému.
Portálové obráběcí centrum MCG 1000 - multifunkční stroj pro třískové obrábění složitých obrobků, kovových dílců
Společnost ZAKO Turčnín Zlín-Březnice pořídila nové multifunkční obráběcí centrum MCG 1000. Jde o produktivní stroj pro třískové obrábění kovových dílů i složitých obrobků.
ZAKO Turčín, spol. s r.o. Strojírenský podnik Zlín
Výroba, projektování, konstrukce vstřikovacích forem
Společnost MouldPro Zlín nabízí projektování, konstrukce vstřikovacích forem. Výroba forem pro různé typy průmyslové výroby.
Výroba opláštění, krytování strojů - bezpečnostní, ochranné kryty pro obráběcí stroje
Strojírenská firma ZPS - MECHANIKA, a. s. Zlín se zaměřuje na konstrukci, výrobu krytování strojů v nejvyšší kvalitě. Dodáme bezpečnostní, ochranné kryty pro obráběcí stroje.
Kovoobrábění, obrábění kovů na CNC strojích-soustružení, frézování
Společnost ZAKO Turčín Zlín-Březnice, se zaměřením na kovoobrábění, provádí soustružení, frézování, obrábění kovů na CNC strojích, soustruzích.
ZAKO Turčín, spol. s r.o. Strojírenský podnik Zlín
Vstřikovací formy pro vstřikování plastů, gumárenský, automobilový průmysl-výroba
Výrobce vstřikovacích forem v regionu Zlín je firma MouldPro s.r.o.. Výroba zaměřena na formy pro vstřikování plastů, gumárenský, automobilový průmysl.
Výroba dílů z plechu, svarky, výlisky-zakázkové zámečnictví
Výroba firmy ZAKO Turčín Zlín-Březnice je zaměřena na zámečnické díly s možností následné montáže. Zakázkové zámečnictví - výlisky, díly z plechu a svarky velkých rozměrů.
ZAKO Turčín, spol. s r.o. Strojírenský podnik Zlín
Broušení nástrojů, nožů do sekaček, drtičů, pilových kotoučů, zahradních nůžek a dalšího náčiní
Perfektní nabroušení nožů do sekaček a drtičů, nástrojů, pilových kotoučů, zahradních nůžek a dalšího náčiní provádí v okolí Kroměříže specialisté společnosti Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o.
Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o.
CNC svařovací robot - přesné robotické svařování konstrukcí a dílů
Produktivní a přesné robotické CNC svařování dílů a konstrukcí zajišťuje firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. ze Zlína-Březnice a to na sedmiosém svařovacím robotu.
ZAKO Turčín, spol. s r.o. Strojírenský podnik Zlín
Formy gumárenské, obuvnické, plastikářské, automobilové-výroba
Formy gumárenské, obuvnické, plastikářské, automobilové vyrábí společnost MouldPro s.r.o. - vlastní výroba v provoze Zlín-Louky.
CNC výroba součástí pro potravinářský průmysl - výkonné technologie, různé materiály
Jsme společnost KOVO Uličný s.r.o. z Hulína u Kroměříže a zabýváme se výrobou součástí pro potravinářský průmysl. Dodáváme díly z různých materiálů (ocel, hliník, nerez, plast).
KOVO Uličný Roman Uličný
Laserové řezání trubek, profilů, plechů, hutního materiálu - přesné dělení materiálu CNC, profilovým laserem
Strojírenská firma ZPS-MECHANIKA, a.s. Zlín-Malenovice má moderní CNC a profilový laser pro laserové řezání hutního materiálu - trubek, profilů, plechů.
Strojírenská firma, výroba průmyslových forem na PUR, EPP, EP - přesná a rychlá výroba
Strojírenská firma MouldPro s.r.o. ze Zlína vyrábí průmyslové formy na PUR, EPP, EP. Provádí přesnou a rychlou výrobu na zakázku včetně konstrukční dokumentace.
Služby v oblasti kovovýroby - kovoobrábění, CNC obrábění, soustružení, frézování, vyvrtávání
Společnost ZPS-MECHANIKA a.s. Zlín se zaměřuje na kovoobrábění a zámečnickou výrobu. Realizujeme zakázky v oblasti kovovýroby - CNC obrábění, soustružení, frézování, vyvrtávání.
5-ti osé CNC frézování obrobků z kovu - železa, oceli, nerezu, duralu
Společnost MouldPro Zlín má moderní vybavení pro 5-osé CNC frézování obrobků z kovu - železa, oceli, nerezu, duralu. Působnost firmy převážně v regionu Zlínský kraj.
Broušení kovů na plocho - přesné strojní broušení rovinných ploch u složitých kovových výrobků
Strojírenská firma KUMI-KOVO s.r.o. z Holešova ve Zlínském kraji v rámci zpracování kovových výrobků provádí povrchové úpravy strojním broušením na plocho - rovinné broušení kovů s vysokou přesností.
Konstrukce, výroba forem na zakázku - formy na PUR, EPP, EP
Firma MouldPro se zabývá vývojem a výrobou forem na zakázku - formy na PUR, EPP, EP. Vlastní výroba probíhá na provoze ve Zlíně. Přijímáme zakázky v lokalitě Zlínský kraj i v rámci celé ČR.