Řemesla a řemeslné práce tvoří důležitou součást také strojírenského průmyslu. Z pestré nabídky strojírenských řemesel si můžete vybrat odborníky na kovoobrábění, zámečnictví, kování, sváření, soustružení, broušení, vrtání, frézování, a to jak v profesionálních dílnách, tak i ve strojírenských výrobních závodech.

Nástroje pro výrobce dětské, pánské a dámské obuvi - perforovací matrice, sekací nože
Speciální perforovací matrice a sekací nože vyrábí společnost SEFO plus, s.r.o. z Fryštáku u Zlína. Nástroje dodáváme pro výrobce dámské, pánské a dětské obuvi v České a Slovenské republice.
SEFO plus, s.r.o.
Svařování nerezových, hliníkových dílů, tenkých i silných plechů metodou MIG - TIG
Společnost Aleš Brzák A-Z kovo s.r.o. poskytuje i služby v oblasti svařování metodou MIG - TIG. Svařujeme nerezové, hliníkové díly, plechy tenké i silné.
Laserové čištění bez poškození povrchu - čištění kovů, forem, nářadí, odrezování laserem
Hlavní aktivitou firmy Aleš Brzák A-Z kovo s.r.o. z obce Šarovy u Zlína je laserové čištění kovů, forem, nářadí, odrezování laserem. Laserové čištění je neabrazivní metoda bez poškození povrchu.
MU Zámečnictví Vsetín, výroba plotů, brány, bedny za traktory, zakázková výroba
Naše firma zajišťuje veškeré zámečnické práce, výroba na zakázku ať už jde o ploty, brány, mříže, bedny za traktory, různé stojany a po domluvě mnoho dalšího.
Obrábění dílů z litiny - opracování odlitků na CNC strojích
Společnost TMM Zlín s.r.o. má moderní strojní vybavení pro opracování odlitků, dílů z litiny na CNC strojích. Obrábění provádíme nejen pro zákazníky z České republiky, ale i ze zahraničí
Soustružení a kovoobrábění Zlín, výroba soustružnických dílů v sériové i malosériové výrobě
Firma Kovoobrábění Crlík Vizovice provádí soustružení a kompletní kovoobráběcí práce na profi strojích, výroba soustružnických dílů v sériové i malosériové výrobě a tepelné, povrchové úpravy.
Kovoobrábění CRLÍK Luděk Crlík
Výroba sériových výkovů Kroměříž, zakázková výroba malých a středně velkých výkovků
Společnost TRIANGOLO spol. s r.o. je stabilní a kontinuálně se rozvíjející průmyslová kovárna se sídlem v Hulíně.
Triangolo, spol s.r.o. Průmyslová kovárna Hulín
Laserová řezání, přesné ohraňování ocelových a nerezových plechů
Dokonale přesné řezání plechu laserem ve Zlínském kraji. Laserové řezání plechů, ohýbání a ohraňování plechů od společnosti MM Laser-kovo s.r.o. Přesně, kvalitně a v krátkém termínu.
Umělecké kovářství - kované bytové doplňky do interiéru, krbové nářadí
Firma ZAMKOV UH působí v oboru umělecké kovářství. Přijímá zakázky především v lokalitě Zlínský kraj. Výroba je převážně ruční, zaměření na kované bytové doplňky do interiérů, krbové nářadí.
ZAMKOV UH s.r.o. Umělecké kovářství Uherské Hradiště
Výroba vstřikovacích forem na plastové díly - prototypové i sériové formy a jiné nástroje
Společnost Staform UH s.r.o. se zabývá více než 20 let výrobou vstřikovacích forem a nástrojů. Specializuje se na prototypové i sériové formy. Sídlíme v Jarošově u Uherského Hradiště.
Jednoúčelové stroje Vsetín, nástrojárna, vývoj a výroba jednoúčelových strojů a válcovacích stolic
Jednoúčelové stroje Vsetín, nástrojárna, vývoj a výroba jednoúčelových strojů a válcovacích stolic, vstřikovací formy, střižné a tvářecí nástroje, lisovna.
Kusová výroba náhradních dílů pro stroje, strojních součástí
Společnost KOVOBA, s.r.o. je dodavatel strojních součástí. Hlavní činností je kusová výroba náhradních dílů pro stroje. Firma působí v regionu Zlínský, Jihomoravský kraj.
Soustružení, frézování na klasických strojích - konvenční obrábění ne CNC
Kompletní služby v oblasti konvenčního obrábění poskytuje firma KOVOBA, s.r.o. Ostrožská Nová Ves u Uherského Hradiště. Na klasických strojích provádíme soustružení a frézování.
Obráběcí práce, kovoobráběčství - elektroerozivní obrábění, soustružení, frézování
Společnost KOVOBA, s.r.o. působí v oboru kovoobráběčství, obráběcí práce - elektroerozivní obrábění, soustružení, frézování. Přijímá zakázky v lokalitě Uherské Hradiště, Hodonín, Zlínský kraj.
Výroba ozubených kol, rotačních dílců, přípravků, svařovaných konstrukcí
Společnost KOBOBA s.r.o. z Ostrožské Nové Vsi se zabývá výrobou strojních součástí - ozubených kol, rotačních dílců, přípravků, svařovaných konstrukcí. Působí v lokalitě Jihomoravský, Zlínský kraj.
Povrchová úprava dílů prostřednictvím mokrého lakování
Komplexní péče o povrch dílů pro automotive i strojírenství, dokonalý vzhled díky technologii mokrého lakování zajišťuje společnost HAJDIK a.s.
Zámečnické práce Vsetín, bedny za traktory, brány, ploty, kovové schody
Zámečnická zakázková výroba Vsetín, bedny za traktory, brány, ploty, kovové schody, kooperace.
Elektroerozivní obrábění, řezání vodním a laserovým paprskem, EDM vrtání drátem
Elektroerozivní obrábění, řezání vodním a laserovým paprskem zajišťuje SEFO plus s.r.o. z Fryštáku u Zlína. Obrábíme metodou EDM - elektrojiskrové řezání drátem a vyrábíme přesné nástroje na zakázku.
SEFO plus, s.r.o.
Zpracování plechů - dělení, pálení, stříhání, ohýbání, svařování, laserové výpalky
Společnost KAMAX - METAL s.r.o. provádí zpracování plechů - svařování, dělení, pálení, stříhání, ohýbání plechů, laserové výpalky. Působíme v Kroměříži, Olomouckém kraji - Prostějov, Vyškov, Přerov.
Řezání plastů laserem a tvarování plastů - frézování, ohýbání plexiskla, polykarbonátu, lexanu
R-DESIGN PLAST s.r.o. se specializuje na tvarování plastů a řezání plastů laserem. Provádí frézování, ohýbání plexiskla, polykarbonátu. Sídlo Ostrožská Nová Ves - poblíž Hodonína, Uherského Hradiště.
Výroba zastřešení venkovních dveří, přístřešky nad vchodové dveře
Společnost SEADD s.r.o. Zlín zaměřuje výrobu na zastřešení venkovních dveří. Přístřešky nad vchodové dveře vyrábí v kombinaci nerez a desek z lexanu v různých barvách.
CNC soustružení - obrábění na soustružnických automatech
Společnost Kovoobrábění Crlík se zaměřuje na CNC soustružení - obrábění na soustružnických automatech. Výroba je sériová i malosériová. Zakázky realizujeme na Moravě, převážně v regionu Zlínský kraj.
Kovoobrábění CRLÍK Luděk Crlík
Precizní kovoobrábění Valašské Meziříčí, obrábění kovů, soustružení,  frézování kovů
Precizní kovoobrábění Valašské Meziříčí, obrábění kovů, soustružení, frézování kovů, kovovýroba.
Jemné řezání plechů na průmyslovém laseru - vláknový laser DURMA HDF
Společnost XAN 89 s.r.o. z Němčic u Kroměříže má k dipozici vláknový laser DURMA HDF pro jemné řezání plechů. Na průmyslovém laseru lze řezat plechy s přesností 0,2mm.
XAN 89 s.r.o. Strojní zámečnictví Kroměříž
Kovoobrábění, CNC obrábění kovů, frézování, malosériová i kusová výroba komponentů
Komplexní služby kovoobrábění s důrazem na sebemenší detail poskytuje dynamická společnost Kobe CNC s.r.o. s provozovnou v Uherském Brodě.