Řemesla a řemeslné práce tvoří důležitou součást také strojírenského průmyslu. Z pestré nabídky strojírenských řemesel si můžete vybrat odborníky na kovoobrábění, zámečnictví, kování, sváření, soustružení, broušení, vrtání, frézování, a to jak v profesionálních dílnách, tak i ve strojírenských výrobních závodech.

Ruční obloukové svařování metodou MIG, TIG při zpracování kovů
Strojírenská firma KUMI-KOVO s.r.o. využívá při zpracování kovů ruční obloukové svařování metodou MIG, TIG. Zákazníky máme převážně ze Zlínského, Jihomoravského a Moravskoslezského kraje.
Zámečnická výroba na zakázku - ocelové pergoly, nerezové schody, zábradlí
Zámečnictví Vít Hél přijímá zakázky pro rok 2023 v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj, Hodonín. Vyrábíme ocelové pergoly, nerezové schody, zábradlí, ploty, brány aj. zámečnické výrobky na zakázku.
Vít Hél Zámečnictví Uherský Ostroh
Strojírenská výroba kusových a sériových zakázek - CNC obrábění kovů
Společnost KUMI-KOVO s.r.o. je strojírenská firma ze Zlínska, která má moderní vybavení pro CNC obrábění kovů. Zakázky realizujeme převážně pro zákazníky ze Zlínského kraje a dalších částí Moravy.
Svařování nerezu a oceli metodou MIG/MAG, TIG/WIG - zakázková výroba ocelových, nerezových konstrukcí
Vít Hél z Uherského Ostrohu realizuje zakázky v oblasti výroby ocelových, nerezových konstrukcí. Provádí svařování nerezu a oceli metodou MIG, TIG. Působí v lokalitě Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
Vít Hél Zámečnictví Uherský Ostroh
Stolařské a kmenové pilové pásy na kov, dřevo, papír, textil, molitan
Pokud hledáte firmu, která se zaměřuje na výrobu a prodej pilových pásů, pak se obraťte na Zdeňka Kuchaře nástrojářství, s.r.o. - své služby poskytuje pro celou Českou republiku.
Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o.
Výroba z oceli, nerezu - schodiště, zábradlí, madla, brány, nerezové molo
Zámečnictví Uherský Ostroh - Vít Hél se zaměřuje na výrobu schodiště včetně zábradlí, brány, nerezová mola a další výrobky z oceli či nerezu. Působíme v lokalitě Uherské Hradiště, Veselí i Bzenec.
Vít Hél Zámečnictví Uherský Ostroh
Výroba střižných nástrojů pro lisovny - elektroerozivní obrábění s dlouholetou tradicí
Elektroerozivním obráběním s dlouholetou tradicí se zabývá společnost SEFO plus, s.r.o. z Fryštáku u Zlína. Pro lisovny vyrábíme vysekávací nože, perforovací matrice a jiné střižné nástroje.
SEFO plus, s.r.o.
Zakázkové zámečnictví a kovovýroba na obráběcích a CNC strojích v NV Kovo
VN Kovo z Uherského Hradiště je česká firma, která se ve svém podnikání specializuje na zakázkové zámečnictví a kovovýrobu na obráběcích a CNC strojích.
Kovoobrábění - zakázková kovovýroba, kovolisování dílů zemědělských strojů
Společnost AGROL spol. s r.o. z regionu Zlínský kraj se zabývá kovoobráběním, hlavním oborem je zakázková kovovýroba, kovolisování dílů zemědělských strojů.
AGROL spol. s r.o. Zakázkové práce v oblasti kovoobrábění
Zakázková kovovýroba, CNC obrábění, frézování 5 osé
Zakázky pro CNC obrábění a 5 osé frézování přijímá v regionu Zlínský kraj firma MouldPro. Zakázková kovovýroba strojních dílů, součástek.
Návrhy, výroba vstřikovacích forem na plasty, plastové dílce, výlisky
Společnost Chropyňská strojírna se zabývá návrhy a konstrukcí vstřikovacích forem pro plastové výlisky, dílce. Výroba forem má u nás dlouhou historii.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
Kovovýroba, obrábění kovů, lisování, stříhání a ohýbaní, svařování MIG/MAG
Kovoobrábění, svařování, lisování, ohýbání a stříhání kovů, výrobu náhradních dílů pro zemědělské stroje realizuje kovovýroba AGROL spol. s r.o., Slavičín.
AGROL spol. s r.o. Zakázkové práce v oblasti kovoobrábění
Elox hliníku a jeho slitin v různých barvách - eloxování s předúpravou E6 satén
Společnost ELOXTECH ze Starého Města u Uherského Hradiště provádí elox hliníku a jeho slitin v různých barvách. Eloxování provádí s předúpravou E6 - satén i E0.
Zakázková zámečnická výroba-ocelové, kovové skříně, schodiště, zábradlí
Firma Montema Otrokovice působí i v oboru stavebně zámečnická výroba. Zakázková výroba v regionu Zlín-kovové konstrukce, skříně, ocelové schodiště, zábradlí a regály.
Městský mobiliář - výroba laviček, odpadkových košů, přístřešků, stojanů, stání pro kontejnery
Společnost XAN 89 s.r.o. se zabývá kovovýrobou i zámečnickou výrobou. Zaměřujeme se i na městský mobiliář, především výrobu laviče, košů, stojanů. Působí především v regionu Zlínský kraj, Kroměříž.
XAN 89 s.r.o. Strojní zámečnictví Kroměříž
Montáž, demontáž, výroba ocelové konstrukce
Firma MONTEMA Otrokovice u Zlína provádí montáž, demontáž ocelových konstrukcí nejen v regionu Zlínský kraj. Zakázková výroba je zaměřena na ocelové konstrukce a zámečnické výrobky.
CNC ohraňování - ohýbání plechů na CNC lisech
CNC ohraňování provádí pro zákazníky z regionu Zlín, Uherské Hradiště společnost Aleš Brzák A-Z kovo s.r.o. Na CNC lisech provádí ohýbání plechů různých tlouštěk.
Ohýbání plechů, dělení plechových svitků z různých typů kovů
Dělením a ohýbáním plechů a svitků se zabývá společnost STATO střechy s.r.o. z Napajedel na Zlínsku. Na moderních strojích dělíme svitky z různých typů kovů.
CNC ohýbání, zakružování nerezových, hliníkových trubek i silnostěnných
Společnost Aleš Brzák A-Z kovo s.r.o. má vybavení pro CNC ohýbání a zakružování trubek. Ohýbáme nerezové a hliníkové trubky. V rámci lokality Zlín, Zlínský kraj se na nás neváhejte obrátit.
Výroba a vývoj jednoúčelových strojů, vstřikovacích forem a válcování hliníku
Chcete se při své výrobě opřít o zkušeného a prověřeného dodavatele? Potřebujete připravit formy či sestavit jednoúčelové nástroje pro váš provoz?
Kovovýroba Valašské Meziříčí, profesionální obrábění kovů, dělení materiálu, frézování, vrtání
Jsme specialisté na služby v oboru kovoobrábění, poskytujeme kovovýrobu ve Valašském Meziříčí, dále dělení materiálů, obrábění kovů, vrtání, svařování, soustružení, frézování.
Nerezové zábradlí Vsetín, stavebnicové hliníkové zábradlí, nerezová a dřevěná madla
HB Nerezové zábradlí Vám zajistí kompletní poradenství při výběru zábradlí na terasy, balkóny, schodiště, francouzských oken a plotů. Dále provádíme i ostatní zámečnické práce.
HB nerezové zábradlí Rostislav Bača
Vstřikovací formy-vývoj, výroba na zakázku, konstrukce v Cad Cam systému
Vstřikovací formy na zakázku dodá firma MouldPro Zlín. Vývoj, kostrukce a kompletní výkresová dokumentace v Cad Cam systému. Vlastní výroba.
CNC frézování, elektroerozivní obrábění - zakázková výroba pro lisovny i výrobce těsnění
CNC frézování a elektroerozivní obrábění provádí firma SEFO plus s.r.o. z Fryštáku u Zlína. Zabýváme se zakázkovou výrobou pro lisovny i výrobce těsnění.
SEFO plus, s.r.o.
Řezání vodním paprskem - velmi přesné řezání kovů, plastů, kamene
Společnost Aleš Brzák A-Z kovo s.r.o. Zlín provádí řezání vodním paprskem. Metoda se využívá pro velmi přesné řezání kovů, plastů, kamene apod.. Zakázky realizujeme především v regionu Zlínský kraj.