Kompletní zemní práce, demolice, sanace kontaminovaných lokalit, široký výběr techniky
Realizace zemních prací a demolic s širokou škálou stavební mechanizace Vám zajistí společnost Polanský Group, a.s. z Říčan u Prahy. Garantujeme velký objem stavebních prací za krátké časové období.
Střechy, pokládka střešní krytiny, klempířské a tesařské práce
Pokrývačství, realizace a rekonstrukce střech, pokládku krytiny, instalace svodů, střešních oken, zateplení provádí společnost Roman Hádl, okres Kladno.
Zemní práce, řezání a bourání živice i betonu, nákladní autodoprava ve Středočeském kraji
Kompletní zemní práce při plynofikaci Vám zajistí společnost Vratislav Ryšánek z Čáslavi - Nové Město. Spolehlivě a kvalitně Vám provedeme svahování či jiné terénní úpravy.
Pokládka prejzové střechy Praha – profesionální práce a perfektní výsledek
Řemeslně náročnou pokládku prejzové krytiny, která umožňuje vytvářet na střechách výklenky a oblouky, nabízí kvalifikovaní odborníci společnosti Střechy VRŇATA & ŽÁČIK z Průhonic.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Pokrývačství, klempířství, tesařství, střechy nové či rekonstrukce
Pokryvačské, klempířské a tesařské práce, realizaci nových či opravy stávajících střech šikmých i plochých zajišťuje firma Střechy František Toula, okres Beroun.
Plynové a elektrické kotle, montáž, kontrola, servis, oprava
Plynové a elektrické kotle, konzultace a návrh systému topení, instalace, revize, kontrola, servis, oprava a dodání náhradních dílů zajišťuje GASTERM SERVIS s.r.o.
Zednické a zámečnické práce, rozvody, rekonstrukce
Stavební činnost, zednické a zámečnické práce, stavby domů, dřevostavby, rozvody elektroinstalace a vodoinstalace, rekonstrukce objektů, koupelen realizuje František Kužel, Kladno.
Celodřevěná schodiště na zakázku Praha - pro všechny typy prostor
Naše Truhlářství se sídlem v Jílovém u Prahy zhotovuje celodřevěná schodiště na zakázku.
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada Kuchyně a schodiště na míru Praha
Demolice objektů Rakovník – bezpečně, profesionálně, rychle
Sháníte firmu, která nabízí služby demolice objektů? Spolehněte se na českou stavební společnost Froněk spol. s r.o. se sídlem v Rakovníku, která je vybavena potřebnou mechanizací a zkušenostmi.
Montáže a opravy distribučních sítí kabelových i venkovních Dobřichovice - pro NN i VN
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. z okolí Dobřichovic se zabývá montáži a opravami distribučních sítí kabelových i venkovních pro vysoké i nízké napětí.
Zemní práce Rakovník – spolehlivě, profesionálně, rychle
Sháníte spolehlivou firmu na provedení větších i meších zemních prací? Spolehnout se můžete na soukromou českou stavební společnost Froněk spol. s r.o. se sídlem v Rakovníku.
Rekonstrukce a opravy elektrických zařízení Kladno – rychlý a odborný servis
Rekonstrukce, opravy a údržby elektrických zařízení nízkého i vysokého napětí v Kladně a okolí provádí rychle a odborně speciálně vyškolení pracovníci firmy Uniservis Hašek s.r.o.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Strojírenská a zámečnická výroba, traverzy, výroba zdvihacích strojů a zařízení
PEREX 100-170 Výroba a montáž zdvihacích jeřábů, nosných traverz či C háků Vám poskytne společnost Stanislav Kindl – Strojírna z Želevčic. Zajistíme Vám spolehlivé ocelové konstrukce.
Stavebně-technologické vrty Praha – podzemní, dopravní, injektážní vrty a vrty pro tepelná čerpadla
Firma Stavební geologie IGHG spol. s r.o. z Prahy nabízí své služby provedení stavebně – technologických vrtů včetně speciálních vrtů v podzemí budov.
Výroba dřevěného interiérového nábytku Jílové u Prahy – přesně podle Vašich představ
Potřebujete do Vašeho domova jedinečný kus nábytku, který nikde nemůžete sehnat? Nechce si vyrobit jedinečný kus dřevěného interiérového nábytku v ŠP-TRUHLÁŘSTVÍ z Jílové u Prahy.
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada Kuchyně a schodiště na míru Praha
Elektromontážní práce, výstavba, rekonstrukce energetických sítí
Elektromontážní práce nízkého a vysokého napětí, výstavba, rekonstrukce a údržba energetických sítí, přeložek, přípojek, trafostanic realizuje Miloslav Kalců – Elektromontáže.
Střešní krytina, šindel, pálená taška, betonová krytina, prodej
Střešní krytiny, dánská betonová krytina IBF, pálená taška Tondach, finské šindele a okapové systémy prodává a dodává společnost Michal Netušil - Střechy Sukorady, okres Mladá Boleslav.
Vodoinstalatérské a topenářské práce, čištění kanalizace, Mělník
Vodoinstalatérské a topenářské práce, čištění kanalizace non-stop, rozvody vody a topení, montáž topných systémů realizuje firma Instalatérství Karel Jirák, Mělník a okolí.
Výroba a rozvod tepla, vodoinstalatérské a topenářské práce včetně montáží měřidel a ventilů
Komplexní a spolehlivé služby v oblasti tepelného zásobování Vám poskytne společnost Tepelné zásobování Rakovník, spol. s r.o. Výroba a rozvod tepla za velmi příznivé ceny.
Rekonstrukce topení, topných systémů a kotelen, topenářské práce
Instalace, montáž, rekonstrukce a opravy topení, topných systémů a kotelen, topenářské práce, podlahové vytápění, tepelná čerpadla realizuje společnost Voplyntop, s.r.o.
Zakázkové kamenické práce na míru z přírodního a umělého kamene v interiéru Praha
Luxusní bytové doplňky a vybavení z přírodního nebo umělého kamene a jiné zakázkové kamenické práce spolehlivě provede firma PRVNÍ KAMENIA CZ, s.r.o. z Rudné u Prahy.
Kamenictví Příbram – návrhy a výroba pomníků, oprava hrobů, hrobek a nápisů
Individuální návrhy pomníků, jejich výrobu z přírodního a umělého kamene, opravy hrobek a hrobů, sekání, pískování či zlacení nápisů nabízí Kamenictví a Pohřební služba Bouší a Ponížil z Příbrami.
Vodoinstalační práce od schopného instalatéra, rozvody vody, montáže vodoměrů, Praha západ
Komplexní vodoinstalační služby včetně oprav či rekonstrukcí vodovodních stoupaček Vám zajistí firma Michal Husák z Kamenného Přívozu. Provádíme drobné i rozsáhlejší instalatérské úkony.
Výroba kuchyňských pracovních a umyvadlových desek, barových pultů z přírodního kamene Praha - západ
Společnost PRVNÍ KAMENIA CZ, s.r.o. se zabývá zakázkovou výrobou a zpracování přírodního a umělého kamene.
Kamenné obklady na schody z umělého i přírodního kamene na zakázku Praha - západ
Společnost PRVNÍ KAMENIA CZ, s.r.o. se zabývá od roku 1990 zakázkovou výrobou schodišť z umělého i přírodního kamene.