Difuzní folie jako doplňková hydroizolační vrstva pod střešní krytinu
Komplexní zhotovení střech spolu s dodávkou materiálu. Společnost STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. dodá a namontuje hydroizolační vrstvu – difuzní fólii.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Stavební izolace, hydroizolace, termoizolace, izolace střech
Stavíte či rekonstruujete průmyslovou, kancelářskou budovu či rodinný dům? Potřebujete zaizolovat stavbu od vlhkosti či zateplit plochou střechu? S tím vším Vám pomůže společnost DRBIZOL, s.r.o.
Prejzové střechy, pokryvačské práce, rekonstrukce střech
Prejzové střechy pro historické budovy s vysokou životností zajišťují estetický vzhled a vykrytí oblých tvarů – pokládku zajišťuje firma STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Zámečnická výroba a výroba ocelových konstrukcí vč.montáže, povrchová ochrana, obráběčské práce
Společnost JISU kovovýroba s.r.o se zabývá zámečnickou výrobou a výrobou ocelových konstrukcí, včetně zajištění povrchové ochrany, dopravy a montáže. Současně zajištujeme obráběčské práce.
Zemní a výkopové práce, zakládání trávníků, pokládka travních koberců, odstraňování náletů stromů
Společnost Lumír Kratochvíl - Eko Prag se zabývá pokládkou travních koberců, zakládáním trávníků a odstraňovaním náletů stromů, včetně pařezů.
Kominictví, kominické práce, čištění, kontrola, vložkování komínů - Středočeský kraj
Kominictví Pavel Máša nabízí kompletní kominické práce jako jsou revize a čištění komínů, vložkování a frézování komínů.
Zemní a výkopové práce Měšice u Prahy, hydraulické kladivo, pásové rypadlo, terénní úpravy, stavební práce
Vítězslav Ouzký se sídlem v Měšicích u Prahy se již od roku 2011 zabývá především zemními, výkopovými a bouracími pracemi v okolí Prahy a ve Středočeském kraji.
Sanační a izolační služby Kolín – vše pro vaše vlhké zdivo
Sanační služby a izolace, ozdravení zdiva, zpevňování zdiva pomocí různých směsí, injektáže malých i velkých ploch, poradenské služby v oblasti izolace a vysoušení.
Demolice domů, staveb, budov, demoliční, bourací, zemní práce
Zajišťujeme komplexní bourací práce domů, staveb, budov, demoliční, bourací a zemní práce v naší firmě Zempra MB s. r. o. sídlící v Mladé Boleslavi.
Zempra MB s. r. o. Výkopové a zemní práce Mladá Boleslav
Zateplení fasád budov nebo sanace vlhkého zdiva od RETO CENTRUM v Praze
Společnost RETO CENTRUM z Prahy se zaměřuje na zateplení fasád, sanaci vlhkého zdiva a výstavbu rodinných domů nebo rekonstrukce bytů, koupit u nich můžete i stavební materiál.
Návrhy a realizace interiérů na zakázku, výroba nábytku, stolařská a zámečnická dílna
Společnost INTEKO Sedlec s.r.o. se sídlem v obci Středokluky v okrese Praha-západ se zabývá návrhy a zakázkovou výrobou interiérového vybavení. Disponujeme vlastní stolařskou a zámečnickou dílnou.
Práce na střeše i kolem domu - pokrývač, klempíř a zedník Josef Zima
Pan Josef Zima z Kutné Hory nabízí kompletní stavební práce v okolí Kutné Hory. Pomůže Vám jak s pokrytím střechy, tak s hydroizolací střech, zateplením fasády a dalším.
Interiérové dveře a designové vestavěné skříně na míru Praha – kvalita a dlouhá životnost
ŠP-TRUHLÁŘSTVÍ z Jílové u Prahy nabízí zákazníkům služby výroby vestavěných šatních skříní na míru či interiérových dveří z kvalitních materiálů včetně možnosti vizualizace budoucího prostoru.
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada Kuchyně a schodiště na míru Praha
Výkopové práce, zemní práce, inženýrské sítě
Provádíme veškeré výkopové a zemní práce a dále stavíme i inženýrské sítě - Zempra MB s. r. o. Mladá Boleslav
Zempra MB s. r. o. Výkopové a zemní práce Mladá Boleslav
Elektroinstalační práce - montáže osvětlení, hromosvodů nebo fotovoltaiky
Elektroinstalační práce od montáže po konečné spuštění provádí společnost pana Antonína Slepánka z okolí Kolína. Instalace veřejného osvětlení, hromosovdů, fotovoltaiky a mnohé další.
Specialisté na strojní omítky, lité podlahy a strojní nebo zateplené fasády
Rodinná firma VKN-OMÍTKY s.r.o. se sídlem v Berouně ve Středočeském kraji se již mnoho let specializuje na strojní omítky, lité podlahy a strojní nebo zateplené fasády.
Elektroinstalace Jan Zvěřina - obec Pňov (okres Kolín)
Elektroinstalace Jan Zvěřina se sídlem v okrese Kolín již více než 20 let nabízí kompletní elektroinstalační práce, včetně rekonstrukcí a revizí elektroinstalací.
Střechy Sixta, Vrbová Lhota
Tesařské, klempířské a pokrývačské práce nabízí společnost Střechy Sixta.
Zakázková výroba kuchyňských linek Praha - přesné vyměření a odborná montáž
Chcete mít kuchyni přesně podle vašich požadavků a představ? Vaření, kuchtění a příprava jídla je snadnější v dobře vybavené a kvalitní kuchyni.
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada Kuchyně a schodiště na míru Praha
Klempířské a pokrývačské práce Příbram, foukaná izolace Isocell, nové střechy a opravy střech
Nabízíme profesionální služby v oblasti nových střech, provádíme kompletní klempířské a pokrývačské práce včetně oprav střech, střešních oken a klempířských prvků.
Zemní a výkopové práce Kutná Hora, terénní úpravy, zpevňování podloží, přesun zeminy, základy
Provádíme zemní a výkopové práce jako jsou terénní úpravy, základy pro dům, zpevňování podloží, skrývka zeminy, přesuny zeminy, demolice, práce bagrem ve stísněných prostorech.
Zámečnické práce, soustružnické práce, frézařské práce Praha, izolace horkovzdušného potrubí
V okresu Praha provádíme veškeré zámečnické práce, soustružnické práce, frézařské práce včetně spojkování předizolovaného potrubí, izolace horkovzdušného potrubí a předizolovaného potrubí.
Střechy na klíč, výroba nábytku Mělník, krovy, schody, kuchyně, altány, pergoly, pokrývačské práce
Ve Středočeském kraji provádíme kompletní realizace střech na klíč, provádíme výrobu dřevěných schodů, kuchyní, skříní, postelí, altánů, pergol, krovy, ploty.
Realizace střech Příbram, tesařské konstrukce, vazníkové střechy, dřevostavby, altány, pergoly
Nabízíme kompletní dodávku střech, provádíme tesařské, klempířské a pokrývačské práce, stavby domů typu Pyramida, dřevostavby, altány, pergoly, střešní okna.
Točená schodiště, dveře a nábytek na zakázku Nymburk, kuchyně na míru, dřevěné postele, skříně
Zabýváme se výrobou dveří, kuchyní, skříní a především schodišť a točených schodišť z masivu, včetně zaměření a konečné montáže.