Kotlíková dotace 2014 - 2020, vyřízení, realizace, příprava dokumentů
Pomůžeme vám realizovat kotlíkovou dotaci 2014 – 2020 z programu Zelená úsporám - Rely-SH s.r.o. Pečky, Kolín, Poděbrady, Nymburk, Sadská
Řezání asfaltu, demolice, bagrování, práce s hydraulickou rukou Kladno
Řezání asfaltu, demolice, zemní práce, bagrování, práce s hydraulickou rukou toť vše na jednom místě od Uniservis Hašek s.r.o.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
ČEZ Dobřichovice - kontaktní místo pro zákazníky, smluvní partner Skupiny ČEZ
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. z Let u Dobřichovic provozuje kontaktní místo pro Skupin ČEZ. Společnost je jejím smluvním partnerem již od roku 2005.
Vodoinstalatérské a topenářské práce okres Kolín, montáž ústředního vytápění a rozvodů vody
Profesionální vodoinstalatérské a topenářské práce včetně montáží ústředního topení i rozvodu vody Vám zajistí společnost Jiří Vepřek - instalatérské práce z Nové Vsi I okres Kolín.
Kamenictví, výroba desek a pultů z kamene Praha - západ
Líbí se vám kámen, jakožto materiál a chtěli byste ho mít i ve svém interiéru? Využijte možnost zakázkové výroby a kamenických prací od firmy PRVNÍ KAMENIA CZ.
Autodoprava a zemní práce Kladno – terénní úpravy a nákladní automobilová doprava
Potřebujete spolehlivého dodavatele za zemní a výkopové práce nebo autodopravu v Kladně a blízkém okolí? Bez obav se můžete obrátit na prověřenou firmu Uniservis Hašek s.r.o.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Vrtání studní, studnařské práce včetně vyhledání vody, hydrovrty a laboratorní rozbor vody
Ivan Houska – Vodoservis je společnost z Prahy 10, jež se zabývá vrtáním studní v různých typech prostředí. Vyhledáme vodu na Vámi vybraném místě a zajistíme dokumentaci i laboratorní analýzu vody.
Koupelny a kuchyně v mramorovém, žulovém nebo travertinovém provedení Praha
Toužíte po luxusní a nadčasové koupelně nebo kuchyni v mramorovém, žulovém či travertinovém provedení? Vaše přání Vám vyplní kamenictví a kamenosochařství PRVNÍ KAMENINA CZ, s.r.o. v Rudné u Prahy.
Podlahářství Hrade Králové – podlahy Tvrdík
Podlahářská firma Tomáš Tvrdík nabízí ve svých prodejnách velký výběr podlahových krytin nově i v Hradci Králové.
Zakázková výroba okenních parapetů Praha – propracované do nejmenšího detailu
Stavíte dům a potrpíte si na propracované detaily a kvalitní materiály? Kamenictví a kamenosochařství PRVNÍ KAMENINA CZ, s.r.o. v Rudné u Prahy nabízí zakázkovou výrobu okenních parapetů.
Kvalitní servis plynových kotlů, kotelen nejen pro firmy i družstva Kolín
Zajistíme pro Vás včasný servis kotelen nebo plynových kotlů – nabídka spolehlivých servisních služeb - postaráme se o Vaši kotelnu nebo kotel - FALKOM s.r.o. Kolín
Zpracování přírodního materiálu Praha - žula, mramor, travertin či umělý kámen
Toužíte po bytovém doplňku z přírodního nebo umělého kamene? Kamenictví a kamenosochařství PRVNÍ KAMENINA CZ, s.r.o. v Rudné u Prahy zpracovává na zakázku materiály jako žulu, mramor či travertin.
Plovoucí podlahy, PVC – Tvrdík Čáslav, Nymburk, Praha východ
Nabízíme kvalitní a pohodlné plovoucí podlahy a PVC - odolné a velmi snadno udržovatelné
Pronájem skladovacích prostor, skladů, hal a kanceláří, Praha a Středočeský kraj
A.ZADÁK - STAV., spol. s r.o., společnost zajišťující dlouhodobé pronájmy skladů, obchodních, kancelářských prostorů i výrobních hal. Zajistíme prostory k pronájmu v Praze i Středočeském kraji.
Kovovýroba, výroba strojních dílů, kovových konstrukcí, třískové obrábění
Kovovýroba, zámečnictví, výroba strojních dílů, kovových konstrukcí, ozubení, třískové obrábění, soustružnické práce realizuje společnost FEMONT a.s.
Zemní a výkopové práce pro inženýrské sítě, demolice, likvidace suti, odpadů
Zemní a výkopové práce pro inženýrské sítě, základy staveb či bazény, terénní úpravy, demoliční práce, likvidace suti, odvoz odpadů realizuje společnost Výkopy Durek - Miroslav Durek.
Kvalitní podlahářské práce, pokládka dřevěných, laminátových či PVC podlah se sídlem v Praze
Podlahářství − Jiří Horák poskytuje kompletní podlahářské práce, provádíme pokládku dřevěných, laminátových či PVC podlah. Využíváme značkové materiály s vysokou životností.
Výroba kamenných parapetů a dlažby do interiérů i exteriérů Praha - východ Nehvizdy
Kamenictví Daha Nehvizdy, s.r.o. se zaměřuje na výrobu kamenných parapetů a dlažby do interiérů i exteriérů a na komplexní zajištění výroby pro kameníky.
Zemní práce, terénní úpravy, hloubení základů, výkopy pro inženýrské sítě
Zemní práce, terénní úpravy, svahování či srovnání terénu, hloubení základů domů a bazénů, výkopy pro inženýrské sítě zajišťuje společnost Jiří Šimon z obce Mnichovice.
Demoliční práce Praha - západ, Dobříš - provádíme vše vlastní technikou
Jsme stavební firma zaměřená na zemní práce, bourací práce a demoliční práce.
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ
Strojové a ruční výkopové práce
Provádíme strojové a ruční výkopové práce pro bazény, septiky, základové desky pro domy, základy pro ploty, úpravy terénů - ZIPR s.r.o. Kolín
Výroba ocelové brány Kolín, domovní vrata Poděbrady, mříže Nymburk
Potřebujete vyrobit ocelové brány, domovní vrata či mříže? Jste z Kolína, Nymburka nebo Poděbrad? Jsme ti praví pro tuto práci. Brány, vrata i mříže Vám nejen vyrobíme, ale i povrchově upravíme - nátěry nebo metalizace či žárovým zinkováním Vyrobíme Vám dle vašich požadavků a přání, přesně na míru: - ocelové brány - domovní vrata - ...
Vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce, okres Mělník
Vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce, výstavbu kotelen, dodávku a montáž analyzátorů a odběrových systémů pro Vás zajistí společnost KH MONT, s.r.o., sídlící v Kralupech nad Vltavou.
FALKOM - montáž i rekonstrukce parní kotelny,horkovodní i teplovodní
Firma FALKOM s.r.o. Vám nabízí kompletní řešení Vašich kotelen, od projektu, přes montáž až po pravidelné revizní prohlídky, včetně rekonstrukcí stávajících kotelen