Řezání asfaltu a pěchování zeminy Mníšek pod Brdy -  s vlastní kontejnerovou dopravou!
Širokou škálu služeb v oblasti zemních a výkopových prací včetně řezání asfaltu a pěchování zeminy zajišťuje firma Zemní práce Miroslav Slabihoudek v Mníšku pod Brdy.
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ
Břidlicová střecha na klíč Praha
Břidlicová střecha je velmi oblíbená a populární střešní krytina, kterou si můžete u pražské firmy Střechy Vrňata & Žáčik s.r.o. nechat zhotovit i na klíč.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Sklo pro interiéry i exteriéry, skleněné dveře, stěny, schodiště, sklenářské práce Praha
Kompletní sklenářské práce pro Váš byt i dům Vám zajistí společnost SAŠ GLASS s.r.o. SKLO INTERIÉRY INTERIÉRY z Prahy 5 Košíře. Vyrobíme skleněné dveře, zasklíme okno i sprchový kout.
SAŠ GLASS s.r.o. Sklo, Interiéry, Exteriéry
Demoliční a zemní práce, výkopy pro inženýrské sítě a bazény, terénní úpravy, rovnání terénu
Zemní a výkopové práce v celém Středočeském kraji Vám zajistí společnost Jiří Šimon - Zemní a výkopové práce z Mnichovic u Prahy. Vykopeme základy pro Váš dům a přepravíme materiál z místa na místo.
Pokládka parketových podlah včetně úpravy podkladu a povrchu
Parketové podlahy Vám položí včetně úpravy podkladu a povrchu profesionálové z firmy Jiří Horák –podlahářství se sídlem na Praze - Východ.
Truhlářská výroba, nábytek na zakázku z masivu i lamina, pergoly, zahradní domky, terasy
Kvalitní nábytek dle Vašich představ Vám vyrobí zkušená firma Jaroslav Tůma z obce Mukařov u Říčan. Navrhneme a vyrobíme nábytek do celého bytu, precizně a v domluveném termínu.
Dodávky aplikačních technologií, aplikační kabiny, vzduchotechnika
Komplexní dodávka aplikačních technologií, aplikační kabiny včetně vzduchotechniky a zásobování provozními médi realizuje společnost SPS servis a programování strojů, s.r.o.
Instalatérské práce Mladá Boleslav, voda, plyn, topení, rekonstrukce stoupaček i rozvodů
Kompletní instalatérské, topenářské a plynoinstalatérské práce Vám poskytne společnost Miloš Vágner – instalatérství z Mladé Boleslavi. Zajistíme dostatek tepla i vody celé Vaší domácnosti.
Tesařské, klempířské a pokrývačské práce, realizace střech
Kompletní realizace a rekonstrukce střech, výpočty, tesařské, klempířské a pokrývačské práce, montáž střešních oken realizuje společnost Střechy Pavel Provazník.
Topenářské práce Kladno – nové topné rozvody i rekonstrukce
Společnost Voplyntop, s.r.o. z Kladna nabízí kompletní topenářské služby, instalace nových topných rozvorů, rekonstrukce i opravy.
Elektroinstalační práce, revize a montáž elektra
Kompletní elektroinstalace slaboproudu i silnoproudu, kabelové rozvody, fotovoltaika, montáže a revize elektrických zařízení realizuje Jaroslav Koc – elektromontáže, okres Rakovník.
Klempířské, pokrývačské a tesařské práce, realizace a renovace střech
Střechy nové, oprava a renovace střech stávajících, klempířské, pokrývačské a tesařské práce, montáž krovů, oplechování a pokládku střešních krytin zajišťuje Martin Kozák – Klempířství, Nymburk.
Obkladová skla jsou nejlepší kalená skla s vysokou odolností
Obkladová skla - moderní prvek který skvěle zapadne do interiéru kuchyně, praktické a velice odolné sklo - LEKY s.r.o Kolín
LEKY s.r.o Skleněné vitríny Kolín
Interiérové schodiště ze dřeva hevea brasiliensis Jílové u Prahy – nízká cena, luxusní vzhled, snadná údržba
ŠP-TRUHLÁŘSTVÍ z Jílové u Prahy nabízí luxusní variantu luxusního dřevěného interiérového schodiště ze dřeva hevea brasiliensis, které se dá pořídit za nízkou cenu a nemá zvláštní nároky na údržbu.
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada Kuchyně a schodiště na míru Praha
Výhodná kotlíková dotace pro snížení znečištění ovzduší 2014 – 2020
Podpořte zdravé životní prostředí s kotlíkovou dotací 2014 – 2020 – výměna stávajících kotlů za nové a účinné kotle - Instal-Renč s.r.o. Nymburk
Kovovýroba Beroun - výroba malé dopravní a přepravní techniky, práškování, lisování
Kovovýrobou, práškováním, lisováním, tvarováním a ohýbáním plechů či trubek se zabývá berounské Kovodružstvo. Společnost se specializuje na výrobu malých přepravních vozíků.
Instalatér Dvůr Králové – kompletní služby
Firma Pavel Dubský ze Dvora Králové nabízí kompletní služby instalatéra od pokládky inženýrských sítí po drobné stavební úpravy klientům ve Středočeském, Plzeňském kraji a v Praze.
Urnové hroby a pomníky rozličných tvarů a druhů kamene skladem
Jste náhle nuceni postarat se o ostatky zesnulých členů rodiny? Široký výběr skladových urnových hrobů a pomníků rozličných tvarů vyrobených z mnoha druhů kamene nabízí firma HV-GRANIT s.r.o., Praha.
HV-GRANIT s.r.o. Kamenictví Jirny
Výroba deskoviny Praha – v různých tloušťkách včetně možných povrchových úprav
Firma Daha Nehvizdy, s.r.o. se sídlem v Praze nabízí zájemcům možnost nechat si zde vyrobit deskovinu převážně ze žuly v různých tloušťkách a s možností povrchových úprav.
Truhlářská výroba Vinoř – nábytek, kuchyně a skříně na míru
Truhlářskou výrobu originálního nábytku na míru, kuchyňských linek, vestavěných skříní nebo pokládky podlah nabízí Truhlářství Mapefi - Martin Petr, Vinoř.
Truhlářství Mapefi - Martin Petr Interiéry na zakázku Praha 9 - Vinoř
Provádění skrývkových prací, přeprava zeminy, práce s rýpadly, dozery a nakladači
Využijte zkušenosti a vybavení společnost České lupkové závody, a.s. sídlící v Novém Strašecí, která nabízí provádění skrývkových prací, přepravu zeminy a nákladů, výkopové práce nebo skládkování.
Distribuce a dodávka elektrické energie, elektromontážní práce
Distribuce elektrické energie, dodávka elektřiny, elektromontážní práce, projekci, opravy, servis, revize elektrozařízení realizuje společnost ELPRO - DELICIA, a.s.
ELPRO - DELICIA, a.s.
Kovářská a zámečnická výroba, kovoobrábění, restaurátorské práce
Zakázková kovovýroba, kování, kliky, brány, ploty, schodiště, konstrukce a stroje, restaurátorské práce, kovoobrábění zajišťuje kovářská a zámečnická výroba IBEKOV - Ivo Böhm.
Břidlicové střechy jsou tím pravým řešením pro váš dům - Praha
Plně funkční a designová střecha je dnes nezbytným požadavkem každého domu. Tyto dvě základní podmínky (funkčnost a vzhled) musí být dodrženy za každých okolností.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Střechy novostaveb, rekonstrukce, opravy střešní krytiny a krovů
Střechy, pokryvačské, tesařské a klempířské práce, pokládku střešní krytiny, instalaci trámů, krovů svodů a okapů realizuje společnost Jiří Lízner, okres Příbram.