Zemní a výkopové práce, terénní úpravy ve svažitých terénech, hloubení základů i odvoz suti
Základy pro Váš dům i chatu vyhloubí firma Tomáš Trizna z obce Neveklov u Benešova. Provádíme kompletní zemní a výkopové práce. Spolehlivé služby pomocí nejmodernějších strojů i výkonné techniky.
Přípravné stavební práce, výkopové práce, demolice, dovoz a odvoz materiálu
Kompletní přípravné a dokončovací výkopové práce na stavbách, výkopy bazénů a jímek, demolice drobných objektů, dovoz a odvoz materiálu od Pana Miroslava Dudka z Mladé Boleslavi.
Malířství, natěračství a lakýrnictví v okrese Benešov
Vymalujeme, natřeme, nalakujeme! Všechno bude jako nové! Zrekonstruujeme Váš domov i kanceláře. Komplexní a především profesionální služby v okrese Benešov.
Základní a vrchní barvy na kov, dřevo i fasády
Hmoty na natírání různých materiálů, pro jejich ochranu a dobrý vzhled, fasádnické i žárovzdorné barvy či barvy pro vnitřní omítky vyrábí Biopol paints s.r.o.
Pokládka zámkové dlažby, demolice staveb či čištění koryt
Profesionální pokládka zámkové dlažby, demoliční práce i čištění koryt řek firma Zámkové dlažby & demolice z Benátek nad Jizerou, okres Mladá Boleslav.
Dodávky a servis vzduchotechniky, klimatizace a chlazení Beroun, servis do 24 hodin, prohlídky
Dodávky a servis vzduchotechniky, klimatizace a chlazení Beroun, servis do 24 hodin, preventivní prohlídky zařízení, kompletní čištění a seřizování, opravy a revize na zařízeních.
SOREX s.r.o.
Kovoobrábění, strojírenská, zámečnická výroba Benešov, soustružení na CNC, broušení na kulato
Kovoobrábění, strojírenská, zámečnická výroba Benešov, soustružení na CNC, broušení na kulato, CNC soustružnické centrum.
Urnové pomníčky, hroby a hrobky, ukládání uren, vysekání písma a gravírování
Kompletní opravy, rekonstrukce a výstavba nových hrobů a urnových pomníčků, zhotovení nápisů od Pohřebního Ústavu Jiří Kapitán z Rudné u Prahy.
Nové vodovodní a kanalizační přípojky Kouřim, realizace domovních přípojek, vývoz žumpy
Nové vodovodní a kanalizační přípojky Kouřim, realizace domovních přípojek, vývoz žump a septiků, čištění kanalizačního potrubí tlakovým vozem, instalatérské práce.
Klempíř, tesař, pokrývač Kutná Hora, rekonstrukce střech, pokládka střešní krytiny, přístřešky
Klempíř, tesař, pokrývač Kutná Hora, realizace a rekonstrukce střech, pokládka střešní krytiny, výroba přístřešků, pergoly, altány.
Práce s autojeřábem LIEBHERR 1030.2 s nosností až 35 tun a dosahem 45 metrů.
Potřebujete jeřáb?, potřebujete zvednou, přemístit nebo usadit těžké břemeno či náklad? Pan Milan Hendrych je jeřábník se 17ti letou praxí v oboru.
Zateplení rodinných domů, panelových domů polystyrénem a minerální vatou
Ušetření energie či předejití přehřátí obytných prostor díky zateplení rodinného či panelového domu od společnosti STAVITELSTVÍ KROUTIL s.r.o. z Prahy.
STAVITELSTVÍ KROUTIL s.r.o. Stavební práce Praha - východ
Výkopy základů, zemní práce a srovnání terénu, Rakovnicko
Výkopové práce při zakládání budov, hloubení přípojek inženýrských sítí, bazénu, zemní práce na pozemcích minibagrem zhotoví David Kos z okresu Rakovník.
Bagrování, zemní a výkopové práce Praha východ, zakládání staveb, demolice, autodoprava
Bagrování, zemní a výkopové práce Praha východ, zakládání staveb, strojní demolice, autodoprava, odvoz odpadu, terénní práce, výkopy pro bazény, inženýrské sítě, odvodnění ploch, hloubení jímek.
Dřevěné podlahy z domácích venkovních i exotických dřevin - podlahy Jiří Horák
Rozhodli jste se pořídit novou podlahu? Líbila by se Vám podlaha z exotických dřevin? Podlahářství pana Jiřího Horáka provádí pokládku dřevěných podlah z domácích venkovních i exotických dřevin.
Výroba vazníkových střešních konstrukcí pro rodinné domy i průmyslové objekty Sedlčany
Výroba vazníkových střešních konstrukcí pro rodinné domy i průmyslové objekty, speciální sponkované vazníky, příhradové vazníky, zastřešení, dřevostavby - GEN - Střešní konstrukce s.r.o. Sedlčany
Střechy nyní i na splátky, klempířské, pokrývačské a tesařské práce Rakovník
Realizace střech i na splátky, klempířské, pokrývačské a tesařské práce, pokládka střešních krytin, rekonstrukce střech, oplechování střešních prvků a komínů - KAIP KOMPLETNÍ STŘECHY Rakovník
Geologické práce, polní geotechnické zkoušky, statistické penetrační zkoušky Lázně Toušeň
Geologické práce, polní geotechnické zkoušky, statistické penetrační zkoušky, geologický průzkum, geotechnické profily penetračních sond, vyhodnocení penetračních zkoušek, TERRATEST Lázně Toušeň
TERRATEST s.r.o.
Truhlářství Jílové u Prahy - plníme vaše sny ze dřeva
Jsme zakázkové truhlářství s dlouholetou tradicí, sídlem nedaleko Prahy v Jílovém u Prahy.
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada Kuchyně a schodiště na míru Praha
Výstavba a revize veřejného osvětlení Kladno – nabídka městům, obcím, soukromým investorům
Obcím, městům i soukromým investorům nabízí společnost Uniservis Hašek s.r.o. z Kladna služby výstavby, revize a údržby veřejného osvětlení.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Zámečnické práce Kolín – výrobky pro firemní prezentaci zboží
Zabýváme se především zámečnickou výrobou a obráběním, provádíme zámečnické práce Kolín – výrobky pro firemní prezentaci zboží - V.Radoň a spol. Strojírna Velim v.o.s.
Nové střechy, opravy, montáž střešní krytiny, instalace okapových systémů, Nymburk
Kompletní opravy střešních systémů zajišťuje společnost Martin Kozák – Klempířství z Nymburku. Postaráme se o správné fungování střechy i dalších klempířských a pokrývačských prvků.
Truhláři Praha 9 -  realizuje všechny typy zakázek
Zakázkové truhlářství zaměřené na kompletní realizaci interiérů, včetně vytvoření 3D návrhu, poradenství a cenové kalkulace nabízí firma Truhlářství Mapefi – Martin Petr z Brandýsu nad Labem.
Truhlářství Mapefi - Martin Petr Interiéry na zakázku Praha 9 - Vinoř
Komplexní práce při opravě a údržbě budov, Praha
Opravy a údržbu bytových fondů, zdravotnických zařízení a mateřských školek a další stavební i malířské práce zajišťuje Stavební a malířská, s.r.o. se sídlem v Průhonicích a pobočkou v Praze 4.
Hlubinné ekovrty pro studny a tepelná čerpadla, profesionální servis a čištění studní
Odborné vrtání studní provádí energická společnost EKOVRTY - Daniel Molt z Loděnic u Berouna. Zajišťujeme kompletní projektovou dokumentaci s cílem legalizovat vrtanou studnu.