Kamenictví Písek.
Veškeré kamenické práce z přírodního kamene. Dodáváme kamenné obklady, schody, náhrobky, pomníky, parapety, krbové obložení, koupelnové, pracovní, kuchyňské desky. Zaměření, dodávka, montáž. Prodej kamenné deskoviny, porfíru. Sekání nápisů.
Stavební práce Jindřichův Hradec
Nabízíme tesařské, obkladačské, podlahářské, zámečnické, zednické a truhlářské práce.
Podlahářské práce Prachatice
Zabýváme se výrobou a pokládkou podlah, renovací podlah, dodáváme parkety a obklady z exotických dřevin. Vyrábíme masivní dveře, terasy.
Ploché střechy, světlíky Tábor
Provádíme rekonstrukce plochých střech, dodávky a montáže nových střech včetně světlíků, klempířských prací a hromosvodů.
Plynoinstalace okr. Tábor
Prodej, montáž-plynové a olejové hořáky. Plynoinstalace rodinných domků a občanské vybavenosti. Revize - tlakové nádoby, pece, průmyslové plynovody.
Stavby na klíč, kompletní realizace staveb Tábor
Provádíme restaurování památkových objetků, renovace a rekonstrukce, stavební práce, vodoinstalatérské práce, pokrývačské a klempířské práce, zednické práce, topenářské práce, malířské a natěračské práce, elektrikářské práce.
Nové zajišťovací značky polohy koleje
Nové konzolové zajišťovací značky pro zajištění prostorové polohy koleje. Dají se osadit na každý podklad. Sestávají ze dvou částí – z desky pro informační štítek a trubky tvořící konzolu, které se navzájem spojí a připevní k podkladu jedním šroubem nebo vrutem. Při montáži se zajišťovací značka připevní do otvoru v nosném prvku – nejčastěji ve ...
Hlídání objektů České Budějovice.
Elektronické zabezpečovací systémy. Hlídání objektů. Kovovýroba. Ubytování: -penzion Kvilda.
Zateplování budov České Budějovice
Provádíme zateplování budov rekonstrukce staveb tepelné izolace objektů zateplování a opravy fasád a objektů a další práce
Podlahy včetně pokládky Prachatice
Zabýváme se výrobou a pokládkou podlah, renovací podlah, dodáváme parkety a obklady z exotických dřevin. Vyrábíme masivní dveře, terasy.
Stavby, rekonstrukce a opravy střech Sezimovo Ústí
Nabízíme montáž všech druhů střešních krytin, tesařské práce, klempířské práce, pokrývačské práce. Provádíme opravy a rekonstrukce střech, hydroizolace, montáž střešních oken.
Elektroinstalace Blatná
Nabízíme elektroinstalační práce, elektromontáže, revize elektro, hromosvody, opravy elektromotorů, domovní rozvody, přípojky. Prodáváme elektroinstalační materiál, elektromotory.
Elektromontážní práce Tábor
Vyrábíme bytové, průmyslové rozvaděče. Nabízíme elektromontážní práce.
Truhlářství okr. Český Krumlov
Nabízíme zakázkovou výrobu - nábytek z masivu a lamina, kuchyňské linky, renovace kuchyňských linek.
Elektromontážní a elektroinstalační práce Český Krumlov
Nabízíme elektromontážní a elektroinstalační práce - rozvody NN a VN, slaboproudé rozvody, hromosvody, měření a regulace, revize a zkoušky elektrických zařízení.
Zemní a výkopové práce Český Krumlov
Nabízíme zemní a výkopové práce, např. odkopávky, prokopávky, výkopy jam, hloubení rýh, zářezů a šachet, odstřel, povrchové úpravy terénu a podloží, přemístění výkopu do potřebných vzdáleností, základové spáry včetně zhutnění.
Podlahové topení SCHÜTZ okr. Jindřichův Hradec
Nabízíme dodávku a montáž podlahového topení zn. SCHÜTZ, plynové kotle, kotle na LTO a tuhá paliva, radiátory, koupelnová tělesa, solární systémy, tepelná čerpadla
Projektování vodohospodářských staveb Jindřichův Hradec.
Projekční a konzultační kancelář v oboru vodní hospodářství. Geodetické plány, vytyčení a zaměření staveb a hranic pozemku.
Ploché střechy, střešní světlíky Tábor
Provádíme rekonstrukce plochých střech, dodávky a montáže nových střech včetně světlíků, klempířských prací a hromosvodů.
Opláštění a zateplení budov Tábor
Provádíme opláštění včetně zateplení průmyslových hal a objektů, administrativních budov, občanských objektů systémy: sendvičové panely, fasádní trapézové plechy, kazety a lamely, skládané pláště, profilované plechy.
Střešní krytiny, izolace střech Český Krumlov.
Prodej střešních krytin, střešní konstrukce, klempířských prvků -střešní a zemní fólie -izolace střech -dřevostavby -rekonstrukce střech -práce s montážní plošinou -půjčovna lešení -zelená úsporám.
Tesařské, obkladačské, podlahářské práce Jindřichův Hradec.
Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Práce tesařské, obkladačské, podlahářské, zámečnické, zednické, truhlářské. Doprava: -nákladní.
Půdní vestavby, zakázkové truhlářství Soběslav.
Stavební práce: -půdní vestavby na klíč , montáž sádrokartonových příček, minerální podhledy -střešní okna -rekonstrukce a přestavby bytových a koupelnových jader -topenářské, instalatérské práce, elektroinstalační práce -podlahářské práce -truhlářské práce.
Slaboproudé rozvody, telefonní rozvody Soběslav.
Služby: -slaboproudé rozvody i zemní, počítačové sítě, telefonní rozvody, -zabezpečovací systémy. Prodej, montáž a servis: -mobilní telefony GSM, výpočetní, kancelářská a telefonní technika -telefonní ústředny -místní rozhlas i bezdrátový.
Automatizace procesů Milevsko
Nabízíme tvorbu a zavádění systémů automatického řízení, MaR a vizualizace. Dále nabízíme rekonstrukce ovládacích a řídících systémů v potravinářství, keramickém průmyslu, v chladícím a tepelném hospodářství, v zemědělství apod., včetně projekce a realizace. V našem závodě Vám vyrobíme elektrické rozvaděče podle dodané projektové dokumentace, nebo ...