Jeřábnické a zemní práce České Budějovice, přesun a manipulace těžkých břemen, mechanizace
Nabízíme práce se stavební mechanizací, provádíme zemní práce, jeřábnické práce, přesun a manipulaci těžkých břemen.
Instalatérství Jindřichův Hradec, instalační materiál, ventily, klapky, šoupátka, kotle, plynové bojlery
Firma NEZDARA - instalatérství s.r.o. poskytuje vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce, nově poskytujeme jádrové vrtání.
Vodoinstalatérské a topenářské práce České Budějovice, ústřední vytápění, plynové instalace
Naše firma z Českých Budějovic provádí komplexní vodoinstalatérské a topenářské práce pro bytové, občanské a průmyslové stavby.
Dřevěné terasy Thermowood Český Krumlov,  tepelně upravené dřevo z finské borovice
Naše firma z Českého Krumlova se zabývá prodejem a pokládkou různých druhů podlahových krytin a teras Thermowood.
Střešní práce – klempířské, pokryvačské a tesařské služby
Výstavby a rekonstrukce střech rodinných domů, firem a průmyslových objektů, nové střechy, renovace střech původních, stavby pergol a altánů na zakázku, vše zajistí společnost Střechy Královský.
Čištění a revize domovních odpadů, kanalizací, instalatérské práce
Odtěká Vám špatně odpadní voda? Máte zanesené odpadní potrubí či kanalizaci či potřebujete provést jeho údržbu? V tom případě jej proveďte včas, než dojde k havárii.
Petr Zlatohlávek instalatérské práce
Betonové podlahy České Budějovice, realizace hlazených betonových podlah do rodinných domů
Využijte našich kompletních služeb při realizaci strojeně hlazených betonových podlah do rodinných domů, bytových domů, komerčních prostor, provozoven, apod.
Zemní a výkopové práce Český Krumlov, hutnění povrchu, demoliční práce, stavební práce
Naše firma se zabývá veškerými zemními a výkopovými pracemi a službami spojenými se stavbou a výstavbou a nákladní dopravou.
Profesionální dodávka a montáž podlahových krytin České Budějovice, podlahářské práce
Renovace a údržba všech druhů podlahových krytin, schodů apod., nabízíme dodání a montáž venkovních teras, profesionální dodávka a montáž podlahových krytin.
Vitráže a výroba historických skel Tábor, renovace vitráží oken, dveří, nábytku i svítidel
Nabízíme renovace vitráží nejen v kostelech, hradech, zámcích a aristokratických sídlech, působíme po celé ČR.
Vodo, topo – instalatérské služby všeho druhu
Vodárenské, topenářské a instalatérské práce všeho druhu. Opravy, montáže a instalace velkých i malých rozměrů to vše zajišťuje Evžen Helinger.
Betonové komponenty a služby spojené s betonováním
Široký sortiment vysoce kvalitních betonových výrobků k prodeji, přeprava stavebního materiálu, aplikace betonu přímo na vaší stavbě, bezkonkurenční servis a služby za nízkou cenu.
HB beton, s.r.o.
Realizace a kompletace střech na klíč Dačice, památkové objekty, tesař, pokrývač, klempíř
Realizace a kompletace střech na klíč Dačice, památkové objekty, tesařství, pokrývačství, klempířství, drobná kovovýroba.
Zednické práce, strojní omítky, koupelny, rekonstrukce Hluboká nad Vltavou, obkladačské práce
Zednické práce, strojní omítky, koupelny, rekonstrukce Hluboká nad Vltavou, obkladačské práce, výstavby domů, pokládka kamenného koberce.
Radek Matásek
Elektroinstalační práce po celé ČR, chytré elektroinstalace
Pořiďte si chytrou elektroinstalaci! Komplexní řešení, flexibilita i úspora energie. Pracujeme po celé ČR. Instalace slaboproudých systémů do všech typů budov i areálů a další elektromontážní práce.
Kompletní technické zařízení budov Milevsko, vzduchotechnika, větrání, chlazení, vytápění
Kompletní technické zařízení budov Milevsko, vzduchotechnika, větrání, chlazení, vytápění, rozvody plynu, kanalizace, ČOV.
Zemní a výkopové práce na Strakonicku
Terénní úpravy, zemní práce, výkopy základů, obahnění rybníků a toků, svahování území provádí společnost FABAK-Václav Kotlík kolovými, kráčivými i pásovými stroji.
Klempířské a pokrývačské práce Velešín, ploché, sedlové střechy, rekonstrukce, izolace střech
Klempířské a pokrývačské práce Velešín, ploché, sedlové střechy, rekonstrukce, opravy starších střech, izolace střech, nové střechy.
Prvotřídní betonové podlahy do všech prostor
Realizace betonových podlah v průmyslových, firemních, ale i domácích prostorech. Podlahy pro balkony, koupelny nebo garáže s nejvyšší možnou kvalitou a nejnižší cenou od společnosti MS BETON s.r.o.
Zemní práce – výkopy základů, terénní úpravy, zpevněné plochy
Výkopové a zemní práce v okrese České Budějovice. Vše od terénních úprav, výkopů základů, svahování terénů, výstavby zpevněných ploch až po hloubení rýh pro inženýrské sítě.
Betonové podlahy, průmyslové podlahy, anhydritové a cementové podlahy
Zhotovení podlah, betonové a anhydridové potěry dle přání a požadavků zákazníka od společnosti BETONOVÉ PODLAHY s.r.o. z Prachatic.
Majetkoprávní služby Tábor
Sepsání kupních a darovacích smluv, zhotovení znaleckých posudků, geodetického zaměření, návrhů na vklad do katastru nemovitostí zhotovuje Ing. Pavel Dvořáček, Tábor.
Demolice, bourání Strakonice
Bourací práce a demolice objektů. Odstraňování staveb, odvoz suti i ostatního stavebního odpadu na skládku realizuje FABAK-Václav Kotlík, Strakonice.
Zemní práce, výkopové práce, zakládání staveb, demolice Strakonice
Zemní práce, výkopové práce, zakládání staveb, demolice, bourací práce, jeřábové práce, frézování hornin, autodoprava - FABAK-Václav Kotlík Strakonice
Servis a prodej plynových kotlů a zařízení - objednávky na zelené lince 800217233
Potřebujete opravit plynový kotel nebo popřípadě koupit nový? Pokud potřebujete v této situaci pomoci, stačí nás kontaktovat na naší zelené lince - 800217233.