Kamenictví Velešín, okr. Český Krumlov.
Vyrábíme pomníky, parapety, schody, kuchyňské pracovní desky, obklady na krby. Kamenictví Jatvar se zabývá zpracováním přírodních žul, mramoru, pískovce a výrobou terasa včetně renovace. Kamenictvím se zabýváme již řadu let. Našim standardem jsou včasné dodací lhůty a vysoká kvalita zpracování, vstřícné a seriozní jednání.
Izolace střech, teras, základových desek, Jindřichův Hradec.
Jsme odborná firma s dlouholetou tradicí, zkušenosti čerpané již od poloviny devadesátých let minulého století. Provádíme izolace střech, teras, základových desek, silážních žlabů a hnojišť, izolace proti ropným produktům, radonu.
Geodetické práce, Tábor
Nabízíme geodetické práce: vyhotovení geometrických plánů, vytyčování vlastnických hranic, zaměřování inženýrských sítí, geodetické práce v investiční výstavbě, podklady pro tvorbu GIS.
Geometrický plán; sleva 15%
Geometrický plán s 15% slevou do konce června 2013. Akce platí pro všechny okresy Jihočeského kraje a dále okres Česká Lípa.
Geodetické práce, vytyčování pozemků,  České Budějovice.
Geometrické plány, vytyčování vlastnických hranic, vytyčování pozemků. Geometrický plán tvoří součást listiny, kterou se upravují práva k části pozemku zapisovaná v katastru nemovitostí Poradenství v katastru nemovitostí, geodetické práce.
Demolice, demoliční práce okr. Strakonice.
Demolice: -bourací a demoliční práce, odstraňování staveb -strojně -odstřelem.
Kamenictví Velešín.
Vyrábíme pomníky, parapety, schody, kuchyňské pracovní desky, obklady na krby.
Truhlářské hoblice.
Naše výrobky jsou vyráběny z velmi kvalitního bukového materiálu doplněné kvalitními doplňky. Moderní technologie je zárukou prvotřídní kvality zpracování. Hoblice a pracovní stoly jsou expandovány v demontovaném stavu, baleny v pětivrstvém kartonu. Jejich montáž je velmi jednoduchá, v každém balení je přiložen detailní montážní návod. Doplňkovým ...
Sanace betonových konstrukcí, Veselí nad Lužnicí.
Nabízíme stavební práce: sanace betonových konstrukcí, dopravní stavby, základové desky, zámkové dlažby.
Čištění kanalizací, rybníků, výkopové práce, okr. Strakonice.
Zemní práce: -čištění kanalizace, rybníků, potoků -výkopové práce, výkopy základů -frézování většiny druhů hornin, betonu a zdiv -zakládání staveb pro rodinné domy i pro průmyslové stavby (čističky) Demolice: -bourací a demoliční práce, odstraňování staveb -strojně -odstřelem.
Průmyslová vzduchotechnika Blatná
Specializujeme se na průmyslovou vzduchotechniku - odsávání a filtrace škodlivin vznikajících při technologických procesech v různých oborech: strojírenství, zemědělství, potravinářství atd... Provádíme vývoj a tím i výrobu atypických odsávacích prvků, které jsou odzkoušeny v ČR i EU zejména v automobilovém průmyslu a průmyslových halách.
Zemní práce Písek.
Provádíme silniční stavby,rekonstrukce a opravy silnic ,městských a obecních komunikací,lesních cest ,úpravy zámkové dlažby,výstavby cyklostezek.
Zaměřování staveb, pozemků, České Budějovice.
Služby: -vytyčování vlastnických hranic -vytyčování pozemků -zaměřování staveb, zaměřování pozemků -poradenství v katastru nemovitostí -geodetické práce -geometrické plány -zpracování v programu GEUS -spolupracující firma: PERTICA CR s.r.o. geodetické práce Boženy Němcové 2 - vchod z Vodárenské uli
Kamenické práce Písek.
Kamenické práce: -dlažby, obklady v interiéru i exteriéru, obklady fasád -kuchyňské, koupelnové, stolové desky -barové pulty -nové pomníky a opravy starých pomníků -nápisy do černého skla -krby, zahradní architektura -schody, renovace starých schodišť -parapety vnitřní i venkovní dle zaměření -pečící kameny na grilování.
Geologické práce, České Budějovice.
Služby: -výkon zeměměřičských činností -geologické práce -projektová činnost ve výstavbě.
Provádění staveb, projekce České Budějovice.
Projektová činnost ve výstavbě. Projektování pozemkových úprav. Geologické práce. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování-demolice staveb. Přípravné a dokončovací práce, specializované stavební činnosti.
Kompletní řešení na míru v oboru klimatizace a vzduchotechnika.
Zabýváme se komplexním řešením na míru od poradenství až po dodávku a montáž zařízení včetně servisu ve všech oborech naší činnosti. Obory pro technická zařízení budov (TZB): -klimatizace -vzduchotechnika. V oboru vzduchotechniky a klimatizace dodáváme kompletní zařízení všech systémů klasické vzduchotechniky pro větrání a úpravy klimatu.
Truhlářská výroba České Budějovice.
Dřevařská a truhlářská výroba Výroba truhlářského a stavebního řeziva: -výroba sušeného řeziva -výroba hoblovaných výrobků (palubek, podlahovek apod.) -výroba soustružených výrobků (sloupy,kůly apod.) -vývoj a výroba dřevěných výrobků (certifikovaná zařízení pro dětská hřiště,zahradní nábytek a doplňky) -truhlářská výroba.
Vytápění kombinované s větráním průmyslových hal.
Společnost se zabývá komplexním řešením na míru od poradenství až po dodávku a montáž zařízení včetně servisu ve všech oborech naší činnosti. Obory pro technická zařízení budov (TZB): -vytápění. V oblasti vytápění provádíme a navrhujeme veškeré systémy a typy pro domy či jiné objekty občanské vybavenosti. Naší specialitou je vytápění ...
Provádíme a navrhujeme plynofikaci objektů a budov.
Společnost se zabývá komplexním řešením na míru od poradenství až po dodávku a montáž zařízení včetně servisu ve všech oborech naší činnosti. Obory pro technická zařízení budov (TZB): -plyn. V oblasti plynu provádíme a navrhujeme plynofikaci objektů a budov občanské vybavenosti. Provádíme také průmyslové plynovody v halách pro technologická ...
Zemní práce okr. Strakonice
Nabízíme zemní práce, čištění kanalizací, rybníků a potoků, výkopové práce, výkopy základů, frézování většiny druhů hornin, betonu a zdiva, zakládání staveb, bourací a demoliční práce, odstraňování staveb.
Stavební práce, Veselí nad Lužnicí
Nabízíme stavební práce: rodinné domy na klíč, rekonstrukce rodinných domů, sanace betonových konstrukcí, dopravní stavby, zemní práce, demolice.
Topenářské a instalatérské práce, Tábor.
Firma provádí a zajistí -kompletní instalatérské služby a topenářské služby -zajišťujeme zednické a obkladačské práce -dodáváme sanitární vybavení, vany, umyvadla, obklady, dlažby, sprchové kouty a boxy -masážní vany, vodovodní baterie, koupelnový nábytek a doplňky -dodáváme elektrické kotle, plynové kotle, kotle na dřevo, kotle ...
Vodoinstalatérské, topenářské práce Tábor
Nabízíme instalatérské a topenářské práce, dodáváme sanitární vybavení (vany, umyvadla, sprchové kouty, obklady a dlažby, vodovodní baterie, koupelnový nábytek), kotle.