LED světelné zdroje České Budějovice.
Nabízíme kompletní sortiment LED světelných zdrojů. Prodáváme žárovky, bodovky, zářivky a jiné. Dále nabízíme návrhy a realizace LED osvětlení a poradenství v této činnosti.
Malířské, natěračské práce České Budějovice.
Práce: -malířské -natěračské -okna, dveře, fasády.
Hydrogeologické práce České Budějovice
Zabýváme se projektováním, prováděním a vyhodnocováním geologických prací. Provádíme geologické práce, režimní měření vydatnosti a kvality vody, průzkum rozsahu a stupně znečištění podzemních vod, navrhujeme revize ochranných pásem vodních zdrojů, budujeme a provozujeme indikační a monitorovací systémy.
Elektroinstalace, slaboproudé systémy České Budějovice
Nabízíme elektroprojekty, projektování slaboproudých systémů, měření a analýzu kvality elektrické energie, elektroinstalace, montáže, servis a revize zabezpečovacích systémů, kamerových systémů, požární signalizace.
Revize a zkoušky plynových zařízení České Budějovice
Nabízíme revize a zkoušky plynových zařízení: domovní plynovody, regulátory, plynoměry, spotřebiče na plynná paliva, plynovody a přípojky, kotle a kotelny, regulační stanice plynu, průmyslové plynové pece, čerpací stanice a plnírny LPG, tlakové stanice lahví a sudů, spotřebiče v prostorech pod úrovní terénu.
Demolice, výkopové práce České Budějovice.
Práce: -demolice-objekty betonové, železobetonové, cihelné, -pomocí strojního zařízení CATERPILAR CAT 325, 330 a dalších strojů -výkopové a zemní práce -strojní -recyklace-drcení, třídění živic, kamene, betonů, železobetonů, stavebních odpadů mobilní drtící linkou.
Střechy na klíč České Budějovice.
Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské. Prodej,montáž,rekonstrukce -střešní krytina -plechová -živičná břidlice (kanadský šindel) -pálená -betonová -eternitová -klempířské prvky -okapové žlaby, svody -zateplení střechy -krovy.
Vestavěné skříně  jižní Čechy - slevy
Navrhujeme, vyrábíme a montujeme vestavěné skříně na míru, šatny, dětské pokoje, kuchyňské linky a veškerý nábytek na míru. Nezávazné zaměření, cenová kalkulace a návrh zdarma. Každý měsíc akce - sleva 11 %.
Stavební zámečnictví Jižní Čechy.
Haly, halové systémy, nerez zábradlí a schodiště. Svařování nerezu.
Chladící technika, revize tlakových nádob České Budějovice
Provádíme revize veškerých tlakových nádob, jako jsou např. vzdušníky, ohřívače, atd. Dodáváme chladící zařízení, včetně jejich montáže a záručního i běžného servisu. Zabýváme se inženýrskou činností v investiční výstavbě (dozor nad kompletací strojně technologických dodávek staveb).
Služby
Nabízíme údržbu, montáž, opravy, prodej Gastrozařízení, elektroinstalací, slaboproudů, EZS, EPS,CCTV, STA, docházkové, lklíčové a jiné systémy dle www.umopcb.cz.
Pavel Pravda - stavební řemesla
Stavební řemesla - čeští řemeslníci pro Prahu a České Budějovice. Malíři pokojů, zedníci, zateplení fasád, protipožární nátěry, rekonstrukce domů, rekonstrukce fasád vč. nátěru fasád. Přijímáme zakázky v jakémkoliv rozsahu.
Zakázková výroba
Výroba všeho druhu nábytku.
Solárné ohřev TUV a LED žárovky a zdroje v Jižních Čechách
AB Complet s.r.o. se dlouhodobě zabývá snížením nákladů na provoz domácností, veřejných budov, firemních staveb poradenskou a realizační činností. Mezi naše hlavní služby patří: - solární systémy pro ohřev TUV a přitápění - dodávka a montáž - LED žárovky, trubice a ostatní zdroje - výpočty úspor, náhrady - projekční činnost - dotační ...
Stavební práce Jindřichův Hradec.
Tesařské, obkladačské, podlahářské, zámečnické, zednické a truhlářské práce. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.
Opravy a izolace střech Tábor.
Služby: -opravy plochých střech -izolace spodních staveb SARNAFIL, Alkor, PROTAN -izolace střech -rekonstrukce střešních plášťů -klempířské práce -halové systémy -ocelové haly -Haironville -Lindab, CUPROSAN -zateplení budov - polystyren, Orsil, RIGIPS -střechy a fasády -aplikace polykarbonátových desek -světlíky Dektrade, FERONA, ...
Prodej a pokládka podlahových krytin Soběslav
Provádíme pokládku podlahových krytin, PVC, linolea, korků, koberců, broušení a renovace starých dřevěných podlah, montáž celomasivních prkenných podlah, montáž parketových vlysů.
Demontáž dřevěných konstrukcí Hrdějovice.
Rozebírání dřevěných střešních a stropních konstrukcí objektů, jako jsou: sýpky, mlýny, špýchary, pivovary, stodoly, lihovary, hospodářské objekty apod. a následnou demolicí objektů. Dřevo používáme na renovaci historických objektů a starého nábytku. Výkup dřeva z demolic, tesané-řezané trámy, podlahová prkna, staré dřevo, demontáž zdarma.
Vodoinstalatérské a topenářské práce Tábor
Nabízíme kompletní instalatérské a topenářské služby, zajišťujeme zednické a obkladačské práce. Dodáváme sanitární vybavení, koupelnový nábytek a doplňky, elektrické kotle, plynové kotle, kotle na dřevo a dřevoplyn.