Klempířství, výroba a montáž klempířských prvků, žlaby, svody, opláštění
Klempířství, výroba a montáž stavebních klempířských prvků, žlabů, svodů, opláštění, parapetů z kvalitních plechů pozink či měď realizuje firma Martin Hrubý, okres České Budějovice.
Pokrývačské, tesařské práce, opravy a rekonstrukce střech, okres Prachatice
Pokrývačské, tesařské a klempířské práce, opravy a rekonstrukce střech, realizace střech nových, montáž krovů, střešní krytiny a oplechování zajišťuje společnost STAVOJ Čkyně s.r.o.
Zemní práce pro inženýrské sítě, výkopové práce, hloubení základů domů, okres Písek
Zemní a výkopové práce pro inženýrské sítě, základy staveb, terénní úpravy, čištění rybníků, demoliční práce realizuje společnost Václav Mrákota – zemní práce, okres Písek.
Podlahářské práce, pokládka a renovace podlah, prodej podlahových krytin, Jindřichův Hradec
Podlahářské práce, pokládku, renovaci a prodej podlahových krytin dřevěných, vinylových, PVC, marmolea či koberců realizuje Podlahářství Miloš Hummel, Jindřichův Hradec.
Zemní práce a autodoprava Strakonice
Zemní práce a autodopravu ve Strakonice a okolí zajišťuje společnost pana Václava Kotlíka - FABAK.
Přeprava z lomů HDK
Společnost Fabak pana Václava Kotlíka zajišťuje přepravu z lomů HDK - hrubého drcené kamene a dalšího sypkého materiálu a také zajišťuje přepravu pásových bagrů do 22 tun.
Topenářské a plynařské práce, opravy, servis, montáž, havarijní služba nonstop, Třeboň
Topenářské a plynařské práce, opravy, servis, revize, montáž plynový rozvodů a zařízení, havarijní službu nonstop zajišťuje společnost Jiří Hrdina, Třeboň.
Monitoring kanalizačního potrubí kamerou, strojní tlakové čištění odpadů
Monitoring a revize kanalizačního potrubí kamerou, strojní tlakové čištění odpadů od kalů, mastnoty a jiných nečistot provádí společnost Jiří Hrdina, okres Jindřichův Hradec.
Vodoinstalační, vodoinstalatérské práce, rozvody vody, havarijní služba Třeboň
Vodoinstalatérské práce, instalace kanalizačních a vodovodních trubek, montáž baterií, umyvadel a WC, havarijní služby zajišťuje společnost Jiří Hrdina - kanalizace, vodoinstalace, Třeboň.
Geodezie Tábor
Ing.Pavel Dvořáček z Tábora nabízí profesionální služby v oblasti geodezie od vyhotovení geodetických plánů, vytyčení hranic pozemku nebo komplexních pozemkových úprav po zaměření inženýrských sítí.
Střechy na klíč, komplexní dodávka nových a rekonstrukce starších střech, Kaplice
Komplexní realizace nových střech na klíč, rekonstrukce a renovace starších střech, tesařské, pokrývačské a klempířské práce Vám poskytne společnost DK STŘECHY - David Krejčí, Kaplice.
Zemní práce Tábor
Potřebujete vykopat díru na bazén či kanalizační a drenážní rýhy nebo upravit terén pozemku? Společnost EUROPE INVEST s.r.o. z Tábora nabízí zemní práce včetně odvozu suti a materiálu.
Hydroizolace střech, bazénů, teras, izolace proti vodě, Jindřichův Hradec
Izolace proti vodě, hydroizolace spodních staveb, teras, balkónů, střech a bazénů pro Vás zajistí firma Zdeněk Vůle – hydroizolace, se sídlem v Jindřichově Hradci.
Elektroinstalace Tábor
Společnost EUROPE INVEST s.r.o. z Tábora nabízí zákazníkům služby elektroinstalace v objektech bytové či průmyslové výstavby.
Epoxidové oblázkové podlahy - realizace litých kamínkových podlah
Dejte Vašemu prostoru punc originality. Pořiďte si epoxidovou oblázkovou podlahu. Realizaci litých kamínkových podlah Vám zajistí odborníci ze společnosti Profistone s.r.o. Tábor Vysočina.
Topenářské a instalatérské služby Tábor
Jste z Tábora nebo okolí a sháníte šikovnou firmu, která nabízí topenářské a instalatérské služby? Spolehnout se můžete na firmu pana Miroslava Zachariáše, která garantuje dobře odvedenou práci.
Revize elektrických zařízení, hromosvodů, elektromontáže České Budějovice
Revize elektrických zařízení, hromosvodů, strojů, ručního elektrického nářadí, elektromontáže, opravy a servis elektroinstalací Vám poskytne firma Elektro Milan Dvořák.
Dřevěné schodiště, točité, šprušlonosné, segmentové - výroba, prodej a montáž
Dřevěné schodiště, točité, šprušlonosné, segmentové, kombinované - výroba, prodej a montáž, povrchová úprava schodišť provádí firma Schody Krejčí v Dačicích.
Zemní a výkopové práce minibagrem Jindřichův Hradec
Potřebujete upravit terén kolem vašeho nového domu? Nebo vykopat základy pro položení inženýrských sítí? Pro veškeré terénní úpravy na malém prostoru je tu ZemStroj s.r.o., který má k dispozici speciální minibagr HITACHI ZAXIS 17U-2. Využití tohoto speciálního minibagru může být následující: - Úprava terénu - ...
Zemní a výkopové práce Jindřichův Hradec - minirypadlem HITACHI ZAXIS 17U-2
Zajišťujeme zemní a výkopové práce minirypadlem HITACHI ZAXIS 17U-2. Naše minirypadlo disponuje nízkou hmotností a rozměry, díky kterým je schopno pracovat v jakémkoli terénu.
Skleněné schodiště, zábradlí, prosklené stěny a podlahy, izolační skla, dodávka a montáž
Vnitřní i vnější prosklené stěny, výlohy, skleněná schodiště a zábradlí, pochozí skla a další skleněné prvky dodá a namontuje firma SKLOMONT Pavel Tůma z Třeboně – Břilic.
Výkopové a zemní práce, výstavba inženýrských sítí, stavební práce, Dačice
Veškeré zemní a výkopové práce, výstavbu inženýrských sítí, kanalizace, vodovod a další stavební práce provádí firma JN stavitelství, s.r.o., z Dačic.
Zemní a výkopové práce Jindřichův Hradec
Zemní a výkopové práce v Jindřichově Hradci provádí společnost ZemStroj s.r.o. Minirypadlo HITACHI ZAXIS 17U-2 zvládne výkop i vrtání. Výkopy je možný od šíře 25 cm.
Geodet Tábor
Ing. Pavel Dvořáček je geodetem působícím v Táboře. Zajišťuje veškeré geodetické práce od vytýčení hranic pozemku, přes nakreslení geometrických plánů až po zaměření inženýrských sítí.
Podlahářské práce, nabídka kvalitních podlahových krytin ve vzorkovně Tábor, montáž a servis
Kvalitní podlahové krytiny, profesionální pokládku a bezchybný servis nabízí firma VM Podlahářství v Táboře, kde najdete naši vzorkovnu s bohatým sortimentem.