Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Instalace topení, plynu, vody. Klatovy
Zabýváme se montážemi venkovních, průmyslových a domovních plynovodů a plynových přípojek. Provádíme instalatérské a topenářské práce. Montujeme solární a fotovoltaickou techniku, zajišťujeme dotace. Dodáváme a montujeme kotle, bojlery, výměníky, čerpadla, vodárny a zařizovací přeměty do Vašich koupelen. Dodáváme a montujeme solární a ...
Výroba vrtného nářadí Horažďovice
Vyrábíme vrtné nářadí, vrtací hlavy, injekční a výplachová čerpadla, vrtné tyče, šneky, vrtací nádoby. Zabýváme se výrobou a renovací náhradních dílů pro stavební stroje.
Plynové spotřebiče Plzeň
Nabízíme: -vařiče -hořáky -plynové lampy -kartuše -teplomety. -plynové kotle, ostatní plynové spotřebiče: -topidla, sporáky, ohřívače vody -plyn, topení, dodávka, montáž
Plynové kotle Plzeň
Nabízíme: -kotle plynové -plynové spotřebiče všech značek -sporáky -topidla -ohřívače vody Provádíme dodávku i montáž
Údržba staveb Plzeň
ÚDRŽBA STAVEB Generální opravy střešních krytin včetně zateplování Fasády – nátěry, opravy, zateplování Řešení závad obvodových stěn panelové výstavby Generální opravy lodžií a balkonů Montážní a zámečnické práce Interiéry - podlahové krytiny, malování apod.
Výroba skleněných prvků pro interiér a exteriér
Vyrábíme skleněné prvky pro interiér a exteriér - schody, zábradlí, podlahy, stěny, příčky aj. Nabízíme opracování skla na CNC centru - frézování, broušení, leštění a výrobu vrstveného bezpečnostního skla s čirými i barevnými fóliemi. Jsme dodavatelé firem zabývajících se realizací interiérů, výrobou a realizací osvětlení, výrobou kuchyní, ...
Průmyslové laserové značení Domažlice
Průmyslové značení dílů a výrobků laserem. Gravírování a popisování laserem Vyrábíme razidla a razníky Prodáváme mimoúrovňové značící stroje.
Elektroinstalace, televizní antény Klatovy.
Montáže, údržba, servis,rekonstrukce: -elektroinstalace -televizní antény -satelitů. Společné televizní antény. Elektrikářské práce. Digitální pozemní příjem. Hromosvody.
Klempířské, tesařské práce Klatovy.
Práce: -klempířské, tesařské, pokrývačské práce -nátěry a postřik proti dřevokazným houbám a hmyzu -truhlářské práce (nátěry plechových střech, hal).
Sádrokarton-Interiér
Montáže sádrokartonových konstrukcí, rekonstrukce bytových jader, půdní vestavby, suché podlahy z deskových materiálů.
Nátěry výškových budov Plzeň.
Nátěry výškových budov: -protipožární nátěry -fasády, střechy -klempířské prvky, protipožární ucpávky.
Stavby na klíč okr. Klatovy.
Stavby na klíč, stavby rodinných domků -rekonstrukce staveb, rekonstrukce bytů -průmyslové stavby -pokládka zámkové dlažby -stavba oplocení -stavby ČOV -demolice. Zámečnictví, kovovýroba.
Demoliční a speciální zemní práce okr. Rokycany.
Demoliční a zemní práce: -vrtací, kontrolní vrty -studnařské -speciální zemní -bezvýkopové liniové -jeřábové, práce kráčejícími bagry, vysokozdvižné plošiny -zakládání staveb. Doprava: -nákladní -kontejnerová přeprava -nadměrná přeprava.
Elektroinstalace a elektromontáže, revize i projekty, Plzeň
Provádíme - elektroinstalační a elektromontážní práce - stavební a průmyslové rozvody - kabelové sítě a trafostanice - hromosvody - veřejné venkovní osvětlení - slaboproudé rozvody - projekty, revize, poradenství i přihlášky
Rekonstrukce domů, bytů a nebytových prostor, Plzeň
Kompletní stavební rekonstrukce rodinných domů, bytových domů, administrativních budov, půdní vestavby včetně zajištění instalací - elektro, voda, topení, výměna oken, dveří, rekonstrukce střech spolu s klempířskými pracemi.
Elektroinstalační a elektromontážní práce i revize, Plzeň.
Provádíme elektroinstalační a elektromontážní práce, stavební a průmyslové rozvody. Dále venkovní veřejné osvětlení, hromosvody, trafostanice a kabelové sítě, slaboproudé rozvody. Dále i projekty, poradenská činnost, revize a přihlášky.
Tesařské a pokrývačské práce Radnice
Nabízíme výrobu domů, roubených nebo rámových, chat, půdních vestaveb, pergol, zahradních domků, schodišť, plotů, dveří, krovů a dalších výrobků dle přání zákazníka.
Zakázková výroba nábytku, schodů a podlah
Zakázková výroba nábytku, schodů a podlah
Čalounické práce Plzeň.
Čalounění: -dveří -nábytku -automobilů -starožitností.
Opravy oděvů, strojové vyšívání Plzeň.
Opravy, výměny zipů, zkracování, zcelování trhlin, čištění, barvení kožených oděvů. Strojové vyšívání, monogramy, loga, kapesníčky do tanečních.
Sklenářství Plzeň.
Sklenářství: -izolační dvojskla všech druhů -profilit (kopilit) -fazetování -velkoobchod s plochým sklem -veškerý sortiment AGC -sklenářské práce, broušení, vrtání -zasklívání výloh -polykarbonáty -tmely, silikony, oboustranné pásky Slevový kupon 5 % na nákup veškerého sortimentu ke stáhnutí na našich www.
Stavby na klíč Mrákov.
Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce a opravy -obklady a dlažby -zámkové dlažby -sádrokarton. Projekční práce.
Čalounictví Šikula Plzeň.
Čalounické práce: -opravy čalounění, nové čalounění -opravy moderního i starožitného čalouněného nábytku -dveře, vestavěné skříně -výroba, opravy polštářů na ratanový nábytek -možnost odvozu zakázek. Prodej: -potahové látky, koženky, molitan, zdravotní matrace, lamelové rošty. Velký výprodej zbytků potahových látek Pruh šíře od 55 cm - ...
Elektromontáže Plzeň.
Elektromontáže, energetické zajišťování akcí, krátkodobé elektrické přípojky.
Zednické, malířské práce, epoxidové stěrky  Plzeň.
Služby: Epoxidové stěrky. Betonové podlahy. Zámková dlažba. Zednické práce. Malířské práce.