Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Stavební firma, výstavba nových rodinných domů na klíč, bytová výstavba, okres Klatovy
Výstavbu nových rodinných domů na klíč, bytovou výstavbu, zednické práce, izolace, realizaci střech, instalatérské práce provádí stavební firma Miroslav Vrhel, okres Klatovy.
Pokrývačské, klempířské a tesařské práce, střechy na klíč, Rokycany
Pokrývačské, klempířské a tesařské práce, střechy na klíč, dodávka a montáž krovů, izolace, střešní krytiny, okapových systémů realizuje Pokrývačství A JE TO! - Felix Mužík, Rokycany.
Kovovýroba, zpracování plechu, svařování, CNC obrábění, Sušice
Zpracování plechu, svařování, CNC obrábění, frézování, vrtání, soustružení, ohýbání, řezání, broušení a povrchovou úpravu kovových materiálů realizuje společnost KORAMEX a. s., Sušice.
Výškové mytí budov Plzeň
Petr Huňatý - výškové práce nabízí službu výškového mytí budov a oken v Plzni a okolí pomocí lezecké techniky. Nabídka je určena především pro průmyslové budovy, tovární haly a kanceláře.
Kovářské práce Plzeň - kování, kalení, popouštění a žíhání nářadí
Kovářské práce jsou i v dnešní době velmi potřebné ve všech oblastech. To moc dobře ví firma EKA – Komplet, která zajišťuje komplexní kovářské práce nejrůznějšího typu.
Instalatérské práce Plzeň - středisko PSV společnosti EKA-KOMPLET s.r.o.
Kvalitní instalatérské služby zajišťuje v Plzni společnost EKA-Komplet, s. r.o.
Oprava čalounění na starožitném nábytku Plzeň
I ten nejkvalitnější starožitný nábytek potřebuje čas od času nové čalounění nebo menší či větší opravu. Odborně odvedenou práci zaručí čalounictví Yvetta Šantorová z Plzně.
Čalounictví Šantorová Yvetta
Pozlacování plátkovými kovy, restaurátorské práce, Plzeň
Pozlacováním plátkovými kovy, restaurováním, lakováním, kašírováním a dalšími úpravami povrchů uměleckých předmětů se zabývá Zahradníková Radka – pozlacovačka a restaurátorka z Plzně.
Čalounictví Plzeň, dejte svému nábytku moderní vzhled, ze starého udělejte nový
Pokud se nechcete rozloučit se svým původním nábytkem nebo se Vám nehodí do nového interiéru, není to problém. V plzeňském čalounictví paní Yvetty Šantorové Vám se vším pomohou.
Čalounictví Šantorová Yvetta
Elektromontáže, elektroinstalace, revize hromosvodů a elektro
Elektromontáže, elektroinstalační práce, montáže, opravy, revize elektro a hromosvodů v bytových i nebytových prostorách provádí firma Tomáš Šour sídlící v okrese Plzeň - sever.
Renovace čalounění starožitného nábytku Plzeň
Yvetta Šantorová z Plzně se zabývá renovací čalounění starožitného nábytku. Nabízí renovaci sedacích souprav, židlí, křesel a dalšího nabýtku na zakázku.
Čalounictví Šantorová Yvetta
Průmyslové podlahy pro výrobní a skladové haly, komerční budovy, garáže
Průmyslové podlahy, lité betonové podlahy s výztuží pro výrobní haly, sklady, komerční prostory, administrativní budovy, garáže provádí firma Jiří Piňos se sídlem v Plzni.
Jiří Piňos
Čalounictví Šantorová Plzeň
Uvažujete o nové sedací soupravě, ale nechcete se vzdát své nynější pohodlné? Nemusíte kvůli opotřebovanému potahu měnit celou sedačku, vyhledejte čalounické služby Yvetta Šantorová v Plzni.
Čalounictví Šantorová Yvetta
Čalounění na zakázku Plzeň
Jste z Plzně a okolí a hledáte šikovného čalouníka? Opravy nového i starožitného nábytku a čalounění na zakázku provede a velký výběr potahových látek nabízí čalounictví paní Yvetty Šantorové.
Čalounictví Šantorová Yvetta
Kooperace obrábění
PROTOTYPOVÁ VÝROBA s.r.o. zajišťuje kooperace obrábění, tedy nabízí spolupráci pro firmy, které nemají čas nebo prostor pro další výrobu svých produktů.
Zakázkové čalounění Plzeň
Máte doma oblíbené křeslo či sedací soupravu a potah už něco pamatuje? Nemusíte hned kupovat draze nový nábytek. Využijte služeb čalounictví Yvetty Šantarové z Plzně. Dejte svému křeslu druhou šanci.
Čalounictví Šantorová Yvetta
Montážní a kompletační práce Plzeň
Hledá Vaše společnost dodavatele montážních a kompletačních prací s vlastní strojní dílnou a prostory? S důvěrou se obraťte na Meta Plzeň s.r.o. z Plzně.
Klempířské, pokrývačské a tesařské práce, střechy na klíč se zárukou na pět let
Stavbu nové střechy nebo rekonstrukci krovů, pokládku nové střešní krytiny a montáž střešních oken či opravu komínů realizuje firma STŘECHA KOMPLET – Miroslav Verbič v Horní Bříze.
Výškové práce Plzeň
Petr Huňatý v Plzni zajišťuje výškové práce - mytí budov, instalace ochrany proti holubům, rizikové kácení stromů, fasády, opravy hydroizolačních pásů, klempířské práce, montážní práce apod.
Střechy na klíč Plzeň - kvalitní střecha, spolehlivě a se zárukou, opravy střech
Plzeňská společnost Premium se zabývá realizací střech, pokrývačskými a klempířskými pracemi.
Klempířské práce Plzeň - střechy na klíč, pokrývačské práce, zateplování střech
Společnost PRÉMIUM Plzeň se zabývá pokrývačskými a klempířskými pracemi, specializuje se na střechy na klíč, zateplování střech, montáž plochých i šikmých střech.
Kuchyně na zakázku Plzeň - kuchyňský nábytek z masivu nebo lamina, moderní či rustikální
Cherbourg s.r.o. vyrábí zakázkové kuchyně na míru v Plzni. Vyrábí kvalitní nábytek z masivu nebo lamina na zakázku v libovolném požadovaném stylu.
Truhlářství Plzeň - truhlářské práce, výroba, nábytek z lamina i masivu
Zakázkovému truhlářství se v Plzni věnuje společnost Cherbourg s.r.o. Vyrábíme dveře, nábytek z lamina a masivu, kuchyně na zakázku, podlahy, schody, zábradlí, okna.
Výškové práce za pomocí horolezecké techniky Plzeň - mytí oken, rekonstrukce komínů
Výškové práce zvládáme hravě a naučíme to i vás. Umývání oken, úprava fasády, rekonstrukce komínů - zkrátka výškové práce. To a mnoho dalších služeb nabízí společnost Výškové práce Ing. Jiří Žižka.