Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Velkoobchodní i maloobchodní prodej podlahových krytin, Plzeň
Velkoobchod a maloobchod: -koberce, PVC, včetně luxusních materiálů -plovoucí podlahy laminové i dřevěné -parkety-prodej, montáž, renovace -lišty -podlahářské nářadí -lepidla, stěrky -žaluzie -korek -přípravky na čištění podlahových krytin (PVC, kámen, dlažba, dřevo, parkety, lamino). Podlahářské práce: -pokládka ...
Výškové práce horolezeckou technikou Plzeň.
Výškové práce horolezeckou technikou: -nátěry fasád-otryskávání, mytí fasád -montážní práce-konstrukce, opláštění. V Plzni a na plzeňsku.
Výroba rozvaděčů, Mlečice, Břasy, Rokycany.
Společnost ELPLAST-KPZ Rokycany, spol. s r.o. navazuje na několikaletou tradici výroby přípojkových, rozpojovacích skříní a elektroměrových rozvaděčů v České republice. Tradiční materiály ocel, beton a hliník, které se používaly na výrobu skříní a rozvaděčů, nahradila naše firma plastem, který splňuje náročná kritéria evropských norem, jako IEC a ...
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Výškové práce na plzeňsku.
Výškové práce horolezeckou technikou v Plzni a na plzeňsku: -mytí fasád -nátěry fasád-otryskování -mytí oken -výtahů -montážní práce-konstrukce, opláštění.
Hydroizolace balkonů, průmyslových hal, plochých střech, autoplachty, okr. Domažlice.
Hydroizolace základových desek proti spodní vodě, vlhkosti a radonu u novostaveb domů, garáží a dalších objektů. -hydroizolace plochých střech s max. spádem 10% s možností zateplení i rekonstrukce již stávajících střech, kde již dosloužila tkzv. lepenka (ipa) -hydroizolace průmyslových hal -izolace balkonů a teras konečnými a pochůzními ...
Instalatérské práce Tachov
Provádíme instalatérské práce - topení, voda, plyn. Dále nabízíme možnost ubytování v ubytovně pro dělníky vybavené kuchyňkami, sociálním zařízením, TV.
Kovovýroba, stavební zámečnictví Tachov.
Zakázková kovovýroba: -stavební zámečnictví -schody, schodiště, zábradlí, ploty, plotové dílce, vrata -ocelové konstrukce, haly. Velkoobchod s papírem: -kancelářský papír.
Výroba nábytku Rokycany
Vyrábíme nábytek, kuchyně na míru, kuchyňské linky, postele na míru, vestavěné skříně. Stavební a zakázkové truhlářství. Čalounické práce.
Veškeré podlahové krytiny Plzeň.
Velkoobchod, maloobchod, pokládka: -plovoucí podlahy -koberce -laminátové, dřevěné, korkové podlahy -linoleum.
Střechy
Realizace střech-demontáž staré krytiny,montáž nové kr.-keramické,betonové,živičné,plechové. Šikmé i rovné střechy.Výroba klempířských atipických i zdobných prvků.Vše pro Vaši střechu.
Laserové značení okr. Domažlice.
Průmyslové značení, laserové značení výrobků a dílů. Výroba razidel, razníků. Produkty a služby: -razník, ražba, razníky, značkovače, popisovače, razítkovací stroje, výroba razníků, značení laserem, popis dílů, gravírování forem a elektrod, výroba štítků, značení stupnic, popis eloxovaných dílů, popis výlisků, gravírování ...
Zateplení budov, průmyslových a zemědělských a rodinných domů.
Domažlická stavební spol. s.r.o. se aktuálně zaměřuje na výstavbu, dostavbu, přestavbu a údržbu rodinných domů a ostatních staveb. Součástí nabídky služeb je vlastní autodoprava a provádění prací pomocí vlastní stavební techniky. Naší specializací je také zateplení budov a to jak rodinných domů, tak budov průmyslových, zemědělských, atd.
Gravírování a popis laserem okr. Domažlice.
Zakázkové gravírování a popis laserem: -laserové řezání, vrtání -navařovací laser -svařovací laser -vláknový laser.
Výroba kamenné kuchyňské desky
Naše společnost nabízí výrobu kamenných kuchyňských desek. Velký výběr žuly a mramoru. Dbáme na cenovou dostupnost a kvalitu. Pro náročné zákazníky máme i vyjímečné kameny. Kámen pro: - stolky - kuchyňské desky - bazény - parapety - dřezy. Více info naleznete viz odkaz níže:
Podlahářské práce Plzeň.
Služby a poradenství: -pokládka nových podlah -renovace starých podlah. -pokládka parket -renovace parket -broušení a tmelení.
Sanitární vybavení, koupelny Klatovy.
Dodávka, montáže: -plynové spotřebiče, topidla, ohřívače -koupelnový nábytek -umyvadla, dřezy, senzory -záchody, bidety -vodovodní baterie, čerpadla -sanitární vybavení -topná tělesa, radiátory -kotle, kamna, sporáky -bojlery, průtokové ořívače.
Práškové lakování, povrchová úprava kovů okr. Rokycany.
Práškové lakování, povrchová úprava kovů. Povrchovou úpravu kovů provádíme nanášením práškových nátěrových hmot. Práškové lakování je moderní technologie povrchové úpravy kovů. Zaručuje kvalitní povrchovou úpravu kovů práškovými barvami. Lze lakovat jak železné tak i neželezné kovy. Práškové nátěrové hmoty nanášíme dvěma ...
Stroje pro zakládání staveb Horažďovice.
Vyrábíme stroje pro speciální zakládání staveb. Vyrábíme vrtací nářadí-vrtné tyče, pažnice atd. Vyrábíme a renovujeme náhradní díly, Vyrábíme součástky, stroje a zařízení. Zakázková výroba na CNC strojích, včetně zámečnické.
Rekonstrukce rodinných domů, hospodářské stavby Domažlice.
Stavební práce: -stavby, rekonstrukce rodinných domů -hospodářské stavby -zámkové dlažby -zemní práce -oplocení z umělého kamene -plastové zatravňovací dlažby -zateplování budov -zateplování revitalizace budov a obytných domů -zajištění dotací -zelená úspora (vyřízení dotací).
Stavební práce,Domažlice.
Stavby a rekonstrukce rodinných domů, hospodářské stavby, zámkové dlažby, zemní práce, zateplování budov. Půjčovna nářadí.
Ohýbání a zakružování profilů Plzeň.
Konstrukční a projektové práce. Kovoobrábění. Ohýbání a zakružování trubek a profilů. Kovotlačení a válečkování.
Veškeré opravy v oboru voda, topení, plyn Klatovy.
Práce: -instalatérské, topenářské -instalace topení -plynařské práce -odpady -voda, plyn, topení. Výměna, instalace plynových spotřebičů. Výměna a opravy radiátorů a radiátorových uzávěrů.
Instalatérské práce.
Provádíme instalatérské práce - topení, voda, plyn. Nabízíme prodej, montáž: kotle na tuhá paliva, plyn, otopná tělesa, zdravotní keramika.
Strojírenská výroba Plzeň.
Strojírenská výroba: -tváření za studena -kovoobrábění -nástrojářské práce -svářečské práce -stroje, zařízení obráběcí.
Stavby na klíč Plzeň
Zabýváme se komplexní stavební činností: výstavba, rekonstrukce a opravy obytných objektů, stavby na klíč, pokládka zámkové dlažby, zemní a výkopové práce.