Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Zateplení panelových spár Plzeňský kraj
Provádíme: zateplení panelových spár atik panelových domů hroty a sítě proti holubům veškeré výškové práce
Zámečnictví, kovovýroba Rokycany.
Zámečnictví, kovovýroba, výroba: -pálení laserem -CNC ohýbání -svařování -bodování, bodování matic. Zámečnické, svářečské a lakýrnické práce.
Nátěry výškových budov na plzeňsku.
Nátěry výškových budov pomocí horolezecké techniky: -fasády, střechy -klempířské prvky -protipožární nátěry, protipožární ucpávky.
Strojírenská výroba okr. Rokycany.
Strojírenská výroba: -přesné svařence -přesné ohýbání plechů na počítačově řízeném ohraňovacím lisu -dělení plechů -robotizované svařovací pracoviště systému AC/DC. Frézování, soustružení.
Kovotlačení a válečkování, Plzeň.
Konstrukční a projektové práce. Kovoobrábění. Ohýbání a zakružování trubek a profilů. Kovotlačení a válečkování.
Žárové zinkování Česká republika.
Jeden z nejmodernějších provozů žárového zinkování v Evropě, současně nejvyšší úroveň ochrany životního prostředí. Technická způsobilost, osvědčená kvalita, rychlé dodací podmínky, spolehlivost.
Průmyslové podlahy Plzeň
Nabízíme provedené průmyslových podlah, průmyslových betonových podlah, zpevněných betonových ploch. Bezplatně provádíme návrhy průmyslových podlah.
Betonové průmyslové podlahy
Zabýváme se výrobou průmyslových podlah: betonové hlazené podlahy, betonové podlahy na pilotách, železobetonové základové desky, betonové zpevněné plochy, tenkovrstvé cementové podlahy, nátěry podlah.
Plynové kotle, spotřebiče Plzeň
Nabízíme plynové kotle, plynové spotřebiče značek MORA, IMMERGAS, THERM DAKON, KARMA, QUANTUM, GAS, MEVA, GASEX - provádíme dodávku a montáž. Prodáváme pokojové termostaty, instalační materiál, vařiče, plynové lampy, teplomety
Výroba razníků a razidel. okr. Domažlice.
Na zakázku jsme schopni pro Vás vyrobit libovolný razník, razidlo, raznici či lisovací značicí nástroj. Vyrábíme: -razníky, razidla, raznice, lisovací nástroje, raznice pro tepelné značení, matrice, patrice, jiné nástroje a pomůcky pro ražbu. Pomocí špičkové gravírovací technologie a Vámi dodaných grafických podkladů (CAD data, ...
Hydroizolace spodních staveb, zhotovíme autoplachty okr. Domažlice.
Naše firma se specializuje na hydroizolace spodních staveb, plochých a zelených střech, bazénů, jezírek, jímek, nádrží. Zhotovíme autoplachy, párty stany, folie pro reklamní učely atd. na: -stavby, střechy, bazény, bazénové fólie, jezírka.
Žárové zinkování Plzeň, Česká republika.
Jeden z nejmodernějších provozů žárového zinkování v Evropě, současně nejvyšší úroveň ochrany životního prostředí. Technická způsobilost, osvědčená kvalita, rychlé dodací podmínky, spolehlivost.
Elektroinstalace a elektromontáže Plzeň
Provádíme elektroinstalační a elektromontážní práce, opravy instalací nízkého napětí, revizní činnost, montáže a revize hromosvodů.
Přesné výpalky z plechu Domažlice.
Výroba: -přesné výpalky z plechu -ohýbání plechů.
Voda, plyn,  topení Plzeň
Provádíme veškeré práce spojené s vodou, topením a plynem. Dále nabízíme instalatérské práce jako např: -vodovody -kanalizace -koupelny -boilery -hydrantové systémy TOPENÁŘSKÉ PRÁCE: -rekonstrukce a montáž topení.
Zednické,malířské, natěračské práce Plzeň.
Nabízíme zednické a malířské práce. Opravujeme omítky, obklady, zdivo, zárubně, okna. Bourací práce, opravy bytů. Malujeme byty, kanceláře, sklepy atp. Natíráme dřevěné ploty, očištění s vapkou-sokly, dlažby, okapy do 4m, dřevěné obložení. Řezání palivového dřeva. Stěhování drobných věcí. Hodinový manžel.
Elektroinstalační práce Plzeň.
Nabízíme veškeré elektroinstalační práce. Zajišťujeme dodávky rozvaděčů nízkého napětí a elektroinstalačního materiálu.
Kvalitní dřevěný nábytek Klatovy
Zakázkové truhlářství. Masivní postele, komody, skříně, kredence, jídelní sety, obývací sestavy a kuchyňské linky. Vše na míru dle Vašich představ. Vybavíme pension, restauraci, chalupu i rodinný dům.
Stavební práce na klíč okr. Klatovy.
Stavební práce na klíč: -novostavby, rodinné domy -rekonstrukce staveb, bytů -průmyslové stavby -demolice -zemní práce.
Zemní a demoliční práce okr. Rokycany.
Práce: -demoliční, zemní, vrtací, kontrolní vrty -studnařské -speciální zemní -zakládání staveb.
Truhlářství, výroba nábytku Třemošná.
Truhlářství, zakázková výroba nábytku: -kancelářský, zdravotnický, hotelový, školní, vestavěné skříně, kuchyňské linky, interiéry prodejen, kuchyně, obýváky, dětské pokoje, komody.
Výroba a prodej dveří, podlahářské práce Plzeň.
Výroba, montáž dveří. Velkoobchod, maloobchod: -dveře -velký výběr přechodových podlahových profilů -široký výběr podlahových obvodových lišt. Kompletní podlahářské práce.
Rekonstrukce koupelen Plzeň
Provádíme kompletní rekonstrukce interiérů (koupelny, bytová jádra), obkladačské práce, malířské a lakýrnické práce, truhlářské a podlahářské práce, montáž žaluzií, shrnovacích dveří.
Geodetické práce Plzeň
Nabízíme veškeré práce a služby z oblasti všeobecné i speciální geodézie, mapování ve velkých měřítkách, zabýváme se leteckou a pozemní fotogrammetrií, digitálním zpracováním map.
Laserové značení výrobků a dílů Chrastavice.
Průmyslové značení, laserové značení výrobků a dílů. Výroba razidel, razníků. Zakázkové gravírování a popis laserem: -laserové řezání -laserové vrtání -navařovací laser -svařovací laser -vlákonový laser.