Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Klempířské a pokrývačské práce Plzeň - jih
Nabízíme kompletní pokrývačské práce všech druhů střešních krytin. Klempířské práce, opravy střech, montáž lešení, oken Velux a další...
Zakázková kovovýroba okres Plzeň-jih
Nabízíme zakázkovou kovovýrobu: brány, vstupní branky, vrata, schody, ploty, interiérové doplňky, okenní a dveřní mříže, regály, skříně, pracovní stoly, zábradlí, balkony, krbové doplňky. Dále nabízíme otevírání zámků, montáž bezpečnostních kování, svářečské práce, pálení kyslíkem.
Koramex a.s.(svař. konstrukce kol. vozidel, rozvaděčové skříně)
Vážení, Koramex je stabilní firma v CR v oblasti svařovaných konstrukcí. Společnost Koramex a.s.má od roku 2004 je ve firmě zavedeno certifikované svařování pro kolejová vozidla CSN EN 729 (recertifikováno v roce 2008 na CSN EN 3834-2). Od roku 2005 je firma certifikována SLV Hannover - podle DIN 6700-2 C2 pro sváření kolejových vozidel ...
Opravy komunikací a chodníků živicí.
Opravy komunikací a chodníků živicí. Stavební firma. -zemní práce a demolice. -výstavba komunikací -dlažby zámkové, kamenné -opěrné zdi Pronájem: -stavebních strojů a mechanizace. -hydraulické bourací kladivo -nákladní doprava do 15 t -protlaky pod komunikacemi. Ubytování.
Truhlářské a soustružnické práce Plzeň.
Truhlářské a soustružnické práce: -dveře interierové včetně zárubní i obložkových, točená schodiště, zahradní domky a pergoly -vybavení interiérů (nábytek, obložení stěn apod.) Provozovna: Májová 5, 301 00, Plzeň - Doudlevce Dlážděná 22, 317 00 Plzeň - Radobyčice
Průmyslové značení, výroba razidel okr. Domažlice.
Průmyslové značení, laserové značení výrobků a dílů. Výroba razidel, razníků. Zakázkové gravírování a popis laserem. Prodej mikroúderových značicích strojů. Mikrobod, razníky, ražba, odval, stroje včetně číslovaček. Firma zavedla a úspěšně implementovala normu ISO 9001:2001.
Nástrojářská výroba Zbiroh.
Nástrojářská výroba: -drátořez, frézování, elekroerozivní hloubení -zápustkové výkovky do cc 8 kg hmotnosti.
Přípravné práce pro stavby Plzeň.
Přípravné práce pro stavby. -řízené výplachové vrty -pokládka potrubí a kabelů metodou pluhování -svařování PE potrubí.
Sklenářské, tesařské práce Malesice.
Sklenářství-zasklívání: -lodžií, balkonů -výroba a montáž zimních zahrad -okna, dveře i v bytech -vchodové dveře. -montáž plastových oken. Tesařství: -montáž a dodávka krovů -kompletní dodávky střech -podbíjení říms a stropů -obklady stropů a stěn -podbíjení podlah -výroba a montáž dřevěných schodů.
Výroba nářadí Zbiroh.
Výroba: -ruční řemeslnické nářadí: -kladiva, kleště, hasáky, palice, sekery, skoby -nástrojářská výroba: -drátořez, frézování, elekroerozivní hloubení -zápustkové výkovky do cc 8 kg hmotnosti.