Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Dodávky komplexních řešení střešních konstrukcí Prostějov, 5-ti letá záruka, údržby střech, nátěry
Provádíme realizace nových střech, údržby střešních konstrukcí, nátěry, impregnace a nástřiky konstrukcí, práce ve výškách i nad volným prostorem, tesařské a pokrývačské práce.
Moderní autobusové čekárny budou ozdobou vaší obce i města - výroba
Zpříjemněte všem cestujícím čekání a nechte ve vaší obci nebo městě vyrobit moderní autobusové čekárny. Obraťte se firmu Čekárny - bus v Zábřehu u Šumperka, která autobusové zastávky vyrábí.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Zámečnické a vodo instalatérské práce okres Přerov
Soustružnické, zámečnické a instalatérské práce v Olomouckém kraji, soustružnická výroba na míru dle dokumentace klienta, brány, zábradlí a ocelové konstrukce.
Zednické a malířské práce Prostějov, natěračské, obkladačské a lešenářské práce
Naše firma z Prostějova provádí zednické, malířské, natěračské, obkladačské a lešenářské práce, malujeme domy, byty, kanceláře i nebytové prostory.
Zámečnictví Olomouc, výroba ocelových konstrukcí, brány, ploty, zábradlí, mříže, garáže, pergoly
Máme dlouholetou praxi v oboru a zkušenosti s kovovýrobou a zámečnickými pracemi všeho druhu, vyrobíme ploty, zábradlí, ocelové konstrukce, brány, mříže, plechové garáže.
Topenářské, vodoinstalační a plynařské práce Olomouc, rozvody vody, montáž podlahového topení
Naše firma provádí topenářské, vodoinstalační a plynařské práce, zajistíme montáž ústředního a podlahového topení, rozvody vody, domovní plynoinstalace, odpady.
Podlahářství Olomouc, podlahářské práce, pokládka plovoucí, vinylové i korkové podlahy, koberců
Naše firma provádí veškeré tesařské a podlahářské práce, zajišťujeme pokládku plovoucí, vinylové i korkové podlahy, PVC, parket i koberců, renovace, broušení a lakování podlah.
Půjčovna, pronájem autojeřábů nejen na stavbu
Pokud hledáte půjčovnu autojeřábů nebo potřebujete jeřáb na stavbu, tak kontaktujte společnost REKOS Olomouc, která pronajímá jeřáby, ale také provádí jeřábnické práce a veškeré práce autojeřábem.
REKOS Olomouc spol. s.r.o. Autojeřáby STEJSKAL-REKOS Olomouc
Zemní a výkopové práce - odvoz suti, doprava sypkých materiálů
Firma GALVA TRANS, s.r.o. v Prostějově se zaměřuje na zemní a výkopové práce včetně dopravy a odvozu suti a sypkých materiálů.
GALVA TRANS, s.r.o.
Tesařské a armovací práce Jindřichov u Šumperka, používáme vlastní bednění, zednické práce
Naše firma z Jindřichova u Šumperka provádí tesařské, armovací a zednické práce, zámečnická výroba, používáme vlastní bednění.
Střechy, izolace, pokrývačské, tesařské a klempířské práce Prostějov, střechy na klíč, hromosvody
Naše firma z okresu Prostějov nabízí pokrývačské, tesařské a klempířské práce, provádíme realizace nových střech, montáže hromosvodů včetně revizí.
Kamenictví s tradicí - kamenosochařské práce na míru
Chcete mít kuchyňskou desku, která bude vynikat svým designem a jednoduchou údržbou? Oslovte kamenictví s tradicí, kde vám vyrobí desku na míru, dle vašich představ.
Kamenictví Karel Otruba
Výstavba střech pro novostavby, rekonstrukce střech
Realizace střech, pergol, dřevostaveb, altánků a menších stavebních prací v Olomouckém kraji, rekonstrukce stávajících střech, práce klempířské, pokryvačské a tesařské, vše od jedné firmy.
Michal Kotraš realizace střech
Stavíme na spokojených zákaznících a tím rosteme – SKOPAL-STAV s.r.o.
Výstavba, rekonstrukce i zemní práce - kompletní nabídka stavebních prací v okrese Šumperk a přilehlém okolí.
Profesionální vrtání a řezání betonu s celorepublikovou působností
Chcete-li dispozičně upravit svůj panelákový byt či do svého rodinného domu přivést novou přípojku, vyřešíme to za vás.
Práce s montážní plošinou Šumperk, výškové práce za pomocí montážní plošiny, pronájem plošiny
V okrese Šumperk nabízíme k pronájmu plošiny, zabýváme se výškovými pracemi za pomoci montážní plošiny AVIA, nabízíme přípravné a výkopové práce.
Sklenářství Winremont – prodej dvojskla, sklo pro použití v interiéru i exteriéru
Sklenářství Winremont v Šumperku prodává různé druhy skla pro nejrůznější účely. Nakoupíte u nás dvojsklo, sklo pro použití v interiéru i exteriéru.
Winremont s.r.o. Sklenářství Šumperk
Zakázkové šití Olomouc, šití nadměrných velikostí, šití svatební módy, šití dekorací do bytu
Šití svatební módy, dámské, pánské a dětské konfekce na zakázku, ale i šití nadměrným velikostem, dekorací do bytu a dětských pokojíčků.
Elektromontáže slaboproudé i silnoproudé, elektroinstalace
Odborné slaboproudé i silnoproudé elektromontáže. Dodávka i montáž rozvaděčů NN včetně i-LON, projektování i revize elektroinstalací od společnosti TANI SERVIS s.r.o.
TANI SERVIS s.r.o. Elektromontáže v obchodech Olomouc
Železobetonové monolitické konstrukce - kompletní betonářské práce
Kompletní betonářské práce provádí firma NEOL - STAV, s.r.o. se sídlem v Olomouci. Specializujeme se na dodávku a montáž železobetonových monolitických konstrukcí pro širokou škálu objektů.
Oprava, zateplení rodinných domů OKAL - termofasáda, se kterou výrazně ušetříte
Stavební firma RD Komex, s.r.o. z Jeseníku provádí opravy a zateplení rodinných domů OKAL. Specializuje se na termofásády, která vám ušetří na energiiích.
RD KOMEX s.r.o.
Střechy pro každou budovu, tesařské, pokryvačské a klempířské práce
Potřebujete novou střechu nad hlavou? My Vám s tím pomůžeme. Naše firma Střechy Kamil Pleva Vám zhotoví novou střechu na zakázku.
Kamil Pleva
Soukromý zemědělec Prostějov, prodej konzumních brambor, zemní práce, výkopy
Jsem soukromý zemědělec z okresu Prostějov a zabývám se pěstováním a prodejem kvalitních konzumních brambor na Váš stůl.
Výstavba přístupových sítí z telefonních stanic a ústředen
Potřebujete zbudovat novou přístupovou síť pro veřejné telefonní sítě? S tím Vám bude nápomocná naše společnost Libor Dudek, Šumperk.
Vytyčení stavby, hranic pozemků - geodetické práce na profesionální úrovni
Vytyčení stavby nebo hranic pozemků kdekoli v Olomouckém kraji a okolí provádí společnost Geoprofil s.r.o. - geodetické práce zajistíme na profesionální úrovni.
Geoprofil s.r.o. Geodetické práce Olomouc