Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Sklenářské a sklářské práce – zasklívání oken, dveří, výloh i atypických tvarů
Sklenářské a sklářské práce, jako je zasklívání oken, dveří a výloh, zajišťuje v okolí Olomouce Sklenářství Jiří Grunt. Zasklíváme okna, dveře a výlohy i s atypickými tvary.
Jiří Grunt - sklenářství Olomouc
Galvanické pokovování hliníku – chromátování hliníku přípravkem Alodine 1200
O chromátování hliníku se postará společnost DELTACOL CZ, specialista v oblasti galvanického pokovování nejen v Litovli a olomouckém kraji.
Realizace vrtaných, kopaných studen včetně zajištění stavebního povolení
Výstavbu kopaných a vrtaných studen na klíč realizuje v okolí Olomouce firma STUDNY Doležel a Janíček, s.r.o. Zajistíme vyhledání vodního zdroje, stavební povolení a následnou stavbu studny.
STUDNY Doležel a Janíček, s.r.o.
Stavební práce, rekonstrukce domu, bytu a bytového jádra
Stavební práce včetně sádrokartonových konstrukcí, podlahářských prací, obkladačských prací a pokládka zámkové dlažby od Martina Olivníka z Rakov.
Vrtané studny pro rodinné domy, chaty, chalupy, farmy a firemní objekty
Vrtané studny pro rodinné domy, chaty, chalupy, farmy a firemní objekty provádí firma Vodník Promat s.r.o. ze Zábřehu. Studny spolehlivě vrtáme v Olomouci, Rýmařově, Přerově a v dalších oblastech.
Elektroinstalační práce – silnoproudé, slaboproudé rozvody, instalace a revize hromosvodů
Elektroinstalační práce, jako je instalace a revize slaboproudých a silnoproudých rozvodů, provádí v oblasti Olomouce firma ELMO-SA, spol.s r.o. Instalujeme i hromosvody a zajišťujeme jejich revize.
ELMO-SA, spol.s r.o. Elektroinstalace Olomouc
Profesionální vyhledávání pramenů spodních vod, vystrojení a čištění vrtů i s vyřízením dokladů
Vyhledáváním pramenů spodních vod, vystrojením a čištěním vrtů i se zajištěním veškerých potřebných dokumentů k vrtání studní, se zabývá firma Vodník Promat s.r.o. se sídlem v Zábřehu.
Bezrámové zasklení, francouzská okna nebo prosklené rohy od českého výrobce
Firma ALBO se sídlem nedaleko Přerova je českým výrobcem kvalitních dřevěných oken a dveří, ale specializuje se i na bezrámové zasklení, francouzská okna nebo prosklené strukturální rohy.
Specialisté v prodeji a pokládce vinylových podlah
Prodej a profesionální pokládku designových vinylových podlah zajistí v okolí Olomouce společnost PODLAHY-POKER s.r.o.
Galvanické a chemické úpravy - dekorativní, tvrdé chromování
Firma DELTACOL CZ s.r.o. je profesionální galvanovna, která provádí galvanické a chemické úpravy, mezi které se řadí dekorativní a tvrdé chromování.
Elektromontážní a elektroinstalační práce - domovní, průmyslové, osvětlení
Kompletní elektromontážní a elektroinstalační práce, ať už se jedná o práce domovní nebo průmyslové, provádí v okolí Olomouce firma ELMO-SA, spol.s r.o. Jsme smluvním partnerem ČEZ Distribuce, a.s.
ELMO-SA, spol.s r.o. Elektroinstalace Olomouc
Zakázková výroba kovových materiálů, ocelových konstrukcí
Jakákoliv výroba kovových materiálů a ocelových konstrukcí je pro olomouckou firmu ELZA - Pavel Janíček opravdovou výzvou. Na zakázku vyrobí vše od plotů, bran, okrasných držáků květin až po pergoly.
Galvanické niklování - jednoduché i duplexní povlaky niklu
I kvalitní materiály je často nutné obstarat ještě nějakou další vrstvou - firma DELTACOL CZ s.r.o. v Olomouci se zaměřuje na galvanické niklování. Poskytne vám jednoduché i duplexní povlaky niklu.
Podlahářské práce, pokládka podlah vinylových, plovoucích, PVC, koberců, Olomouc
Podlahářské práce, pokládku podlah vinylových, plovoucích, PVC, koberců, renovaci stávajících podlahových krytin realizuje společnost Podlahy Poker s.r.o., Olomouc.
Šikovný instalatér vám zajistí rozvody vody, odpadů i montáž tepelných čerpadel
Aleš Jarýn je šikovný instalatér, který vám zajistí veškeré instalatérské práce od rozvodů vody či odpadů, přes montáž tepelných čerpadel. Pokud jste z Šumperka a okolí, pak nás neváhejte kontaktovat.
Moření, chromátování, pasivace hliníkových dílů přípravkem Alodine
Moření, chromátování i pasivace hliníkových dílů přípravkem Alodine vám zajistí galvanovna DELTACOL CZ se sídlem v Litovli u Olomouce.
Kompletní realizace šikmé i ploché střechy včetně klempířských prvků a montáže oken
Potřebujete novou střechu nebo jen Vaši stávajicí střechu opravit? Stavíte nebo renovujete? Od roku 1993 poskytujeme kompletní realizace šikmých i plochých střech včetně klempířských prvků.
Jeřábnické práce a práce s autojeřábem
Firma RAPAStav s.r.o. provádí jeřábnické práce autojeřáby nejen v okolí Prostějova a Brna, ale také v Olomouci.
Výroba nových modelových zařízení ze dřeva, pryskyřice i kovu
Výrobu nových modelových zařízení ze dřeva, pryskyřice i kovu vám zajistí SLÉVÁRNA ANAH Prostějov, s.r.o..
Přípojky NN pro ČEZ a přeložky NN, VN - elektroinstalační a elektromontážní práce
Na elektroinstalační, elektromontážní práce a přípojky NN pro ČEZ a přeložky NN a VN v Přerově i Valašském Meziříčí se zaměřuje společnost Elektroprogres Hranice, spol. s r.o.
Elektroprogres Hranice, spol. s r.o.
Galvanovna - galvanické pokovování, zinkování, niklování
Společnost DELTACOL CZ s.r.o. je profesionálem v oblasti zinkování, niklování a galvanického pokovování kovových materiálů.
Výroba a vývoz dřevěných kabelových bubnů na zakázku
Hledáte-li společnost, která se zaměřuje na výrobu a vývoz dřevěných kabelových bubnů na zakázku, tak kontaktujte Stolárnu Santo. Kabelové bubny dodáváme do Olomouce, Přerova, Brna i Ostravy.
Zemní, výkopové a demoliční práce, svoz a likvidace sutí, prodej štěrku, Lipník nad Bečvou
Kompletní zemní a výkopové práce zajišťuje společnost DELUSTAV s.r.o. z Lipníku nad Bečvou. Vysoce spolehlivé služby prováděné pomocí moderních stavebních strojů a mechanizace.
Zámečnická výroba, ocelové konstrukce, strojní díly
Ocelové konstrukce hal, mostů, schodišť, ocelové svařence, nádrže, pece či strojní díly vyrábí a montuje společnost Steelmont - konstrukce s.r.o., která realizuje zakázky ve státech EU.
Dekorativní chromování pro vysoký lesk, stálost a kvalitu kovového povlaku
Firma DELTACOL CZ s.r.o. je galvanovna v Olomouci, která provádí dekorativní chromování na vrstvu duplexního niklu.