Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Skleněná police z tvrzeného bezpečnostního skla, rovné a pravoúhlé zrcadlo e-shop
Na novém e-shopu firmy Winremont s.r.o. mohou zákazníci zakoupit skleněné výrobky, jako jsou police z tvrzeného bezpečnostního skla nebo kulatá a pravoúhlá zrcadla.
Winremont s.r.o. Sklenářství Šumperk
Vrtné práce, trhací práce, demoliční práce
Společnost CEMDEST s. r. o. nabízí vrtné a trhací v lomech včetně zaměření a dokumentace. Dále provádíme demoliční práce.
Ohýbání a zakružování - trubky, profily, spirály, vedení maziva
Ohýbání a zakružování trubek, profilů, spirál a vedení maziva v okolí Prostějova a Olomouce provádí společnost Přidal s.r.o.
Přidal s.r.o.
Obráběcí centrum, strojní vybavení, 3D měřící stroj
Základním rozvojem moderního strojního průmyslu jsou obráběcí centra a jejich strojní vybavení. Společnost Zekof, s.r.o. se zaměřuje na kovoobrábění, soustružení, frézování a další obráběcí práce.
Zekof, s.r.o.
Zeměměřič, zeměměřičské práce na poli inženýrských staveb
Zeměměřičské práce v okolí Olomouce zajišťuje firma Geoprofil s.r.o. Naši zeměměřiči zaměří veškeré důležité podklady pro stavby.
Geoprofil s.r.o. Geodetické práce Olomouc
Pískování, čištění dřeva a dřevěných konstrukcí v interiéru i exteriéru
Plísně, mechy, houby a jiné nečistoty ze dřeva a dřevěných konstrukcí spolehlivě odstraní mobilní tryskací jednotky. Pískování dřeva provádí v okolí Olomouce a Ostravy firma Pavel Řezníček.
Pavel Řezníček Mobilní tryskání, pískování Olomouc
Stavební práce, výkopové práce, demoliční práce, realizace základových desek, rekonstrukce
Stavební firma pana Dušana Skotáka nabízí stavební práce dle přání klienta. Společnost provádí výkopové a demoliční práce, realizaci základových desek, rekonstrukce, izolace a mnoho dalšího.
Rámování a paspartování ve sklenářství – obrazy, fotografie, diplomy
Rámovaní a paspartovní do rámu dle vlastního výběru provádí v okolí Olomouce sklenářství Jiří Grunt. Rámujeme a paspartujeme obrazy, fotografie, diplomy, listiny a další předměty.
Jiří Grunt - sklenářství Olomouc
Tryskání i výpalky materiálu od firmy Zekof
Hledáte-li spolehlivou strojírenskou firmu, zaměřující se na tryskání a výpalky, pak pro vás máme tip. Oslovte společnost Zekof u Olomouce, která má tryskání i výpalky v malíčku.
Zekof, s.r.o.
Litá podlaha, epoxidová stěrka Olomouc, Prostějov
O pokládku podlahy vhodné do provozů - litá podlaha, epoxidová stěrka - se postará firma PETR´S stavební, inženýrská s.r.o.
PETR´S stavební, inženýrská s.r.o.
Rámování a paspartování obrazů, fotek a kreseb
Ochraňte Vaše fotografie, obrazy nebo kresby před předčasným stárnutím pomocí rámování a paspartování. Sklenářství Tomáš Látal z Prostějova zajistí rámování a paspartování vašich uměleckých děl.
Tomáš Látal Sklenářství Prostějov
Sklenářské práce Přerov – profesionální servis drobných i rozsáhlých oprav
Určitě to všichni znáte, chvíli nedáváte pozor nesete něco těžkého a než se stačíte porozhlédnout kolem sebe, je už pozdě. Rozbité zrcadlo, okno nebo dveře není nic neobvyklého, ale co teď?
Přesné výpalky o síle 1 - 200 mm
Hledáte spolehlivou firmu, která zajistí přesnou přípravu výpalků? Firma Zekof, s.r.o. v Lošticích u Šumperka nedaleko Olomouce provádí řezání výpalků na plynových a plazmových palicích pracovištích.
Zekof, s.r.o.
Autojeřábnické práce – přeprava stavebního materiálu, kontejnerů, palet a různých konstrukcí
Na autojeřábnické práce, přepravu stavebního materiálu, různých konstrukcí, kontejnerů a palet s příslušnou technikou se zaměřuje společnost Autojeřáby Vařeka s.r.o. ze Šumperku.
Autojeřáby Vařeka s.r.o.
Odolné venkovní a vnitřní okenní parapety z kamene - výroba na zakázku
Originální kamenné prvky vyrábí Kamenictví Petr Švardala, působící v Olomouci, Prostějově a Přerově. Na zakázku realizujeme odolné venkovní a vnitřní okenní parapety z kamene (žula, mramor).
Studnařské práce, kopání studní, kopané studny, výstavba jímek
Společnost STUDNY LOUTOCKÝ s.r.o. se zabývá kopáním studní a výstavbou vsakovacích, odpadních, samonosných či plastových jímek.
STUDNY LOUTOCKÝ s.r.o.
Obložení schodů a schodišťových stupňů z kamene v různém provedení
Naše Kamenictví Petr Švardala vyrábí obložení schodů, schodišťových stupňů z kamene v různém provedení. Působíme v Olomouci, Prostějově, Šternberku, Šumperku, Zábřehu a Litovli.
Kusová a sériová výroba kompletních, náhradních dílů pro přesné strojírenství
Firma CNC-MORAVIA s.r.o. z Prostějova se zabývá kusovou a sériovou výrobou kompletních, ale i náhradních dílů (komponentů) pro přesné strojírenství, podle dodané výkresové dokumentace.
CNC-MORAVIA s.r.o.
Malování, natírání a tapetování domů, bytů i venkovních prostor od Malířství Vodička
Malířství Vodička z okresu Olomouc je malířská a natěračská firma, která se postará o kvalitní malbu a nátěry interiéru, exteriérů a montáže sádrokartonů.
Instalatérské práce Olomouc – komplexní služby pro veřejnost
Máte ve svém domě podlahové topení, které poslední dobou čím dál víc zlobí? Topí málo nebo dokonce vůbec? Nechte si pomoci a zavolejte odborníky.
Kamenné schody do interiérů i exteriérů, schodiště, parapety - výroba z kamene na míru
Výrobou z kamene se zabývá Kamenictví Petr Švardala z Olomouce. Na míru zhotovíme kamenné schody do interiérů i exteriérů, schodiště i parapetní desky.
Zakázková výroba upínacích úhelníků a kostek z konstrukční pevnější oceli včetně povrchové úpravy
Upínací úhelníky a kostky z konstrukční pevnější oceli na zakázku vyrábí firma STT Servis s.r.o. z Olomoucka. Ocelové úhelníky a kostky dodáváme včetně povrchové úpravy.
Prodej a aplikace značkové stříkané polyuretanové pěny - PUR, stříkané zateplení, realizace zateplení - izolace
Společnost HDT Car s.r.o., divize stříkané zateplení se sídlem v Olomouckém kraji se od roku 2014 zabývá prodejem a aplikací značkové stříkané polyuretanové pěny (PUR).
Kamenosochařství, kamenictví, restaurátorské práce, výroba solitérů, pomníků a hrobů
Kamenosochařství Emil Müller se zabývá kamenickými, štukatérskými a restaurátorskými pracemi.
Zakázková výroba pomníků, odborná montáž, renovace hrobů a náhrobních desek
Kamenictví Petr Švardala Olomouc se zabývá zakázkovou výrobou a odbornou montáží pomníků a renovací hrobů a náhrobních desek. Pomníky vyrábí dle přání zákazníka.