Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Pomníky z mramoru, žuly nebo pískovce a zakázková výroba z kamene od Kamenictví Tomáš Hořínek
Kamenictví Tomáš Hořínek z Olomouce se zaměřuje na zakázkovou výrobu z kamene a veškeré kamenické práce. Vyrobí pro Vás pomníky i originální kamenné doplňky.
Nádherné krbové obklady z kamene, praktická a moderní kamenná dlažba - realizace a pokládka
Nádherné krbové obklady z kamene i praktická a moderní kamenná dlažba oživí interiér. Realizaci obložení krbu a pokládku kamenné dlažby zajistí Kamenictví Petr Švardala se sídlem v Olomouci.
Zemní práce minibagrem 0,9 t a 3,5 t, pronájem vysokozdvižné plošiny s dosahem do 14 m
Zemní práce minibagrem 0,9 t a 3,5 t a pronájem vysokozdvižné plošiny s dosahem do 14 m zajišťuje firma Elektroprogres Hranice, spol s.r.o., která působí v Hranicích, Přerově a Valašském Meziříčí.
Elektroprogres Hranice, spol. s r.o.
Pokrývačské, tesařské a klempířské práce s rekonstrukcí střechy – komplexní služby od specialistů
O pokrývačské, klempířské a tesařské práce společně s rekonstrukcí střechy se postará společnost PZ Trading s.r.o. z Přerova, která poskytuje své služby i v Olomouci.
PZ TRADING s.r.o.
Kamenné umyvadlové a pracovní desky do kuchyně z designového přírodního kamene
Kamenné umyvadlové desky, pracovní desky do kuchyně a obklady z designového přírodního kamene vyrábí kamenictví Petr Švardala se sídlem v Olomouci.
Práce autojeřábem - autojeřábnické práce s dlouholetými zkušenostmi
Pokud hledáte firmu, která má dlouholeté zkušenosti v oblasti autojeřábnických prací, tak je zde pro vás společnost REKOS Olomouc, která nabízí veškeré práce autojeřábem.
REKOS Olomouc spol. s.r.o. Autojeřáby STEJSKAL-REKOS Olomouc
Zemní a výkopové práce, terénní úpravy, přípojky vodovodů a kanalizací - okres Prostějov
Představujeme vám společnost zemní a výkopové práce Jozef Mirga. Kromě zemních a výkopových prací se firma zabývá také úpravami terénů, přípojkami vodovodů a kanalizací.
CNC obrábění na zakázku - velkosériová a malosériová výroba dílců dle dokumentace
Komponenty pro automobilový průmysl dodává v České republice naše společnost CNC-MORAVIA s.r.o. z Prostějova. Zabýváme se velkosériovou a malosériovou výrobou dílců na zakázku.
CNC-MORAVIA s.r.o.
Výroba koupelnových a kuchyňských pracovních desek z  umělého, přírodního kamene
Pracovní desky z přírodního a umělého kamene, vyrábí Kamenictví Petr Švardala z Prostějova. Dodáváme kvalitní desky do koupelen i kuchyní. Působíme v okolí Prostějova, Šternberku a Přerova.
Pájení a žíhání trubek, nerezových materiálů a komponentů pro automobilový průmysl
Společnost D&K Brazing s.r.o. se zaměřuje na žíhání a pájení v lineární peci s uzavřeným prostorem. Naše lineární pec je především vhodná pro trubky, nerez materiál a automobilové komponenty.
D&K Brazing s.r.o. pájení a žíhání v peci
Výroba a opravy pomníků a hrobů všech druhů z přírodního kamene
Uchovejte si památku na své blízké a nechte si vyrobit pomníky a hroby z kamene. Společnost KÁMEN KLAPER, s.r.o. z Kojetína Vám zajistí vše včetně opravy a renovace pomníků.
KÁMEN KLAPER, s.r.o.
Čištění vodních zdrojů, kopaných a vrtaných studní včetně desinfekce
Vyčištěním vodních zdrojů chráníte nejen své zdraví, ale i životnost čerpací techniky. Vyčištění kopaných a vrtaných studní včetně desinfekce provádí v Olomouci firma STUDNY Doležel a Janíček, s.r.o.
STUDNY Doležel a Janíček, s.r.o.
Elektromontážní práce jako kvalitní partner společnosti ČEZ Distribuce, a. s.
Zpracování projektové dokumentace pro elektrické přípojky a další činnosti poskytuje společnost ELMO-SA, spol.s r.o. z Olomouce jako smluvní partner společnosti ČEZ Distribuce, a. s.
ELMO-SA, spol.s r.o. Elektroinstalace Olomouc
Cementové potěry Olomouc - pokládka hlazených cementových potěrů
Cementové potěry pokládá v okolí Olomouce firma PETR´S stavební, inženýrská s.r.o.
PETR´S stavební, inženýrská s.r.o.
Domovní a průmyslové elektroinstalace - montáž, dokumentace, elektroinstalační práce
Elektroinstalační práce všeho druhu zajišťuje firma Elektroprogres Hranice, spol. s r.o. Montujeme domovní a průmyslové elektroinstalace v Hranicích, Přerově a Valašském Meziříčí včetně dokumentace.
Elektroprogres Hranice, spol. s r.o.
Umělý kámen Technistone je skvělou volbou pro obklady koupelen, kuchyňské desky i krby
Kamenictví Petr Švardala vyrábí kuchyňské desky, obklady koupelen, schodiště i krby z umělého kamene Technistone, který dokonale podtrhne vzhled vašeho bydlení.
Kovoobrábění - výroba a prodej evolutní, šroubové a listové pružiny
Hledáte firmu, která je profesionálem v kovoobrábění a vyznačuje se kvalitními výrobky? Firma SV výrobní Prostějov má dlouhodobou zkušenost ve výrobě evolutních, šroubových a listových pružin.
Kamenné kuchyňské desky, obklady krbů, parapety, schody
Kamenné kuchyňské desky, obklady krbů, parapety nebo schody jsou dnes moderním doplňkem do rodinných domů, bytů i chat. Kamenictví Karel Otruba v Prostějově vám vyrobí vše na míru dle vašich představ.
Kamenictví Karel Otruba
Roman Horák - obec Klenovice na Hané (okres Prostějov)
Roman Horák nabízí především komplexní dlaždické a obkladačské práce. Současně se také zabýváme tesařskými a zednickými službami a provádíme lakýrnické a natěračské práce.
Zakružování trubek a profilů na CNC řízené zakružovače - rychlé a přesné
Rychlé a přesné zakružování trubek a profilů na CNC řízené zakružovače vám zajistí česká firma Přidal s.r.o. - spokojené zákazníky máme v Olomouci, Prostějově i po celé České a Slovenské republice.
Přidal s.r.o.
Půjčovna stavebních strojů, zemní práce a demolice
Společnost GALVA TRANS z Prostějova se zaměřuje na dopravní stavby. Provádí zemní a výkopové práce, práce hydraulickým kladivem, demolice a také půjčuje stavební stroje a stavební mechanizaci.
GALVA TRANS, s.r.o.
CNC soustružení a frézování - přesné stroje pro výrobu průmyslových dílů
Jsme firma CNC-MORAVIA s.r.o. z Prostějova a vyrábíme různé průmyslové díly, které dodáváme po celé České republiky. Pro CNC soustružení a frézování využíváme moderní a přesné strojní technologie.
CNC-MORAVIA s.r.o.
STAVNEMO s.r.o. - Olomouc
Firma STAVNEMO s.r.o. se zabývá malířskými a natěračskými pracemi.
STAVNEMO s.r.o. Malířské, natěračské práce Olomouc
Stavební a zemní práce Olomouc, řízené protlaky, podvrty, bezvýkopové práce, inženýrské sítě
Specializujeme se na zemní práce, prováděné při pokládce kabelového a potrubního vedení, výstavbu inženýrských sítí, rekonstrukční práce, řízené protlaky, podvrty.
Laserové gravírování, rytectví popisů, log a fotografií na předměty ze dřeva, kovu nebo skla
Laserové gravírování a rytectví popisů, log, fotografií a různých motivů zajišťuje IBLASER.CZ Ivo Bernard ze Šumperka. Gravírujeme předměty ze skla, dřeva, kovu, papíru i kámen.
Ivo Bernard Gravírování a rytectví