Montáž klimatizací a vzduchotechniky Praha, bytové, kancelářské a průmyslové klimatizace
Nabízíme servis, opravy, montáže, revize klimatizací a vzduchotechniky, bytová klimatizace, kancelářská klimatizace, průmyslová vzduchotechnika.
RJ - Klima, s.r.o.
Krycí měchy na míru Poříčí u Litomyšle, měchy trakčního motoru, měchy příslušenství vzduchotechniky
Vyrábíme krycí měchy trakčního motoru a měchy příslušenství vzduchotechniky na míru, přesně podle potřeb zákazníka. Kvalita našich měchů je doložena certifikátem ISO 9001.
Digitalizace, přepis a archivace videa z analogových či digitálních kazet na DVD
Přepis, digitalizaci a archivaci videokazet nabízí video studio Polas z Prahy 6. Díky němu nepřijdete o žádné dříve natočené video a zachráníte tak rodinné vzpomínky.
POLAS VIDEOSTUDIO Kameraman Praha, natáčení videa
Filtrace a odprašování v průmyslových zařízeních
Filtrační jednotky, odprašovací a vzduchotechnické systémy pro průmyslové obory navrhne, vyrobí a namontuje naše společnost ILD cz. s.r.o.
ILD cz. s.r.o. filtrace
Retro vánoční osvětlení pro kouzelnou sváteční atmosféru - česká ruční výroba, e-shop
Vytvořte si doma kouzelnou sváteční atmosféru s retro vánočním osvětlením od firmy EXIHAND, spol. s r.o. z Brna. V našem e-shopu zakoupíte různé tvarovkové soupravy české ruční výroby.
Odborné konzultace při nákupu špičkové audio techniky včetně instalace
Špičkovou audio techniku prodává naše společnost OLTECH s.r.o. Hifi Safír. Při nákupu vám poskytneme odborné konzultace a postaráme se o instalaci zařízení v Olomouci, Přerově i Prostějově.
Řízené větrání s rekuperací tepla - lokální odsávání, digestoře do kuchyní, gastro provozů, komerčních objektů
Společnost KLMN, spol. s r.o. dodá do kuchyní, gastro provozů či komerčních objektů řízené větrání s rekuperací tepla - digestoře pro lokální odsávání či celoplošné systémy. Působnost - Zlínský kraj.
Vzduchotechnika a klimatizace k výměně vzduchu pro zdravější a čistější život
CHLAZENÍ servis s.r.o. je profesionální firma v Opavě, která se zaměřuje také na oblast vzudochotechniky a klimatizace, která slouží k výměně vzduchu.
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Zabezpečovací systémy a ochrana majetku pro váš klidný spánek
4M zabezpečovací systémy je specializovaná firma zabývající se kamerovými a zabezpečovacími systémy v okolí Ostravy a Opavy. Ochráníme Váš majetek a vy můžete klidně spát.
4M zabezpečovací systémy alarmy, kamerové systémy Opava
Kioskové trafostanice na klíč, betonové kiosky - nejmodernější trafostanice
Kioskové trafostanice na klíč, betonové kiosky - nejmodernější trafostanice s výbornou variabilitou a nízkými náklady dodává firma S.G. CZ, spol. s r.o. v Brně.
S.G. CZ, spol. s r.o.
Programovatelné převodníky průmyslových signálů-na lištu DIN, v AL krabičce
Firma TRESTON z regionu Zlínský kraj dodává programovatelné převodníky průmyslových signálů. V eshopu lze volit provedení na lištu DIN TS-35 a v AL krabičce.
TRESTON spol. s r.o. Výrobce prvků MaR
Elektroinstalace, osvětlení průmyslových hal-komplexní řešení, modernizace
Komplexní řešení elektroinstalace a osvětlení průmyslových hal poskytuje Chropyňská strojírna a.s. v regionu Kroměříž. Provádíme i modernizace stávajícího osvětlení.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
Brněnský dodavatel klimatizačních jednotek
Klimatizační systémy pro domácnosti, průmyslové prostory, firmy, nabídka revizních a servisních služeb pro již instalované klimatizace – FriGOM s.r.o.
Vzduchotechnika Plzeň
Hledáte spolehlivého dodavatele v oblasti vzduchotechniky se zárukou kvalitně provedené práce? Neváhejte kontaktovat prověřenou společnost SERVIS CARRIER Plzeň, s.r.o.
Elektronická požární signalizace – požární systémy pro firemní areály, továrny i soukromí majetek
Firma 4M zabezpečovací systémy Vám kompletně zrealizuje požární systém pro velké areály firem, továren nebo soukromých budov. Elektronická požární signalizace (EPS) zamezí poškození majetku ohněm.
4M zabezpečovací systémy alarmy, kamerové systémy Opava
Nezávislé ochlazovače do aut
Ochlazovací přenosné systémy pro větší automobily, prodej příslušenství k nabízeným ochlazovačů, servis a pozáruční služby, nejkvalitnější ochlazovací jednotky na trhu - TOP Servis – Holan s.r.o.
TOP Servis - Holan s.r.o. Nezávislá přídavná topení Praha
Klimatizační a vzduchová technika
Kompletní realizace vzduchové techniky a klimatizačních jednotek Plzeňský kraj a okolí, vzduchotechnika od prvotního projektu až po finální servis od jednoho dodavatele, a to IPC Klima s.r.o.
Kabelové příslušenství
Pokud je někdo odborník na výrobu kabelů v České republice, jsme to my – společnost Helukabel CZ s.r.o. Náš výrobní závod sídlí ve Středočeském kraji, nedaleko Kladna.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Chladící zařízení, klimatizace, vzduchotechnika České Budějovice, výčepní chladicí zařízení
Prodej, montáž a servis chladících zařízení, klimatizace, vzduchotechniky, výčepní chladicí zařízení, mobilní klimatizace do bytů, rodinných domů, kanceláří, hotelů.
Řešení hifi multiroom systémů Heos, Bluesound, Formation Music - hudba do celé domácnosti
Multiroomové systémy umožňují poslouchat v každé místnosti jinou hudbu. Řešení hifi multiroom systémů Heos, Bluesound, Formation Music pro Olomouc i Prostějov zajišťuje firma Hifi Safír.
Expresní výroba plošných spojů Praha, pružné plošné spoje, prototypová výroba, nerezové šablony
Naše firma nabízí výrobu pružných plošných spojů, prototypová výroba, laserem řezané nerezové šablony, výroba desek plošných spojů pro vývoj a sériovou výrobu.
PragoBoard s.r.o. výroba plošných spojů
Prodej automaty na pitnou vodu, filtrovaná chlazená voda, perlivá voda
Letní akce na automaty na pitnou vodu, které Vám vydají filtrovanou chlazenou vodu v horkých letních dnech, dodáme Vám i automaty na perlivou vodu.
Výroba elektroinstalačního materiálu Kolín, elektroinstalační krabice, lišty, kanály, chráničky
KOPOS KOLÍN a.s. vyrábí elektroinstalační úložný materiál z plastů i kovu, systémy se zachováním funkčnosti při požáru.
KOPOS KOLÍN a.s. výroba elektroinstalačního materiálu
Průmyslová vzduchotechnika, odsávání, filtrace vzduchu pro průmysl
Společnost KLMN, spol. s r.o. je specializované klimacentrum pro zákazníky v regionu Zlínský kraj a na Moravě. Najdeme efektivní řešení vzduchotechniky pro každý provoz - odsávání, filtrace vzduchu.
Bezpečnostní komponenty pro stroje a strojní zařízení - lišty, nárazníky, spínače a zámky
Bezpečnostní systémy pro stroje a strojní zařízení nebo veřejnou dopravu poskytuje břeclavská firma Teprostroj s.r.o.. Zajišťujeme bezpečnostní lišty, nárazníky, spínače, zámky a mnohé další.
Teprostroj s.r.o.