Větrací jednotky pro školy, nucené větrání s rekuperací - čerstvý vzduch ve třídách
Společnost INTOZA s.r.o. z Ostravy zajistí ve školních třídách instalaci kompaktní větrací jednotky, díky které se vyřeší problém s nedostatkem čerstvého vzduchu a děti nebudou unavené a méně pozorné.
Bezdrátový házecí mikrofon Catchbox – vhodné na konference a přednášky
Jste lektor přednášek a chcete své posluchače více zapojit do diskuse? Jde to i zábavnou formou, a to díky bezdrátovému házecímu mikrofonu, který je velmi praktický a nemusíte se bát, že ho zničíte.
Sluchátka AfterShokz - sportovní, bluetooth, pohodlné, před uši
Společnost ATC MOBILE je specialista na příslušenství mobilních telefonů. V naší nabídce naleznete kvalitní, pohodlné, sportovní sluchátka, které se dávají před uši a nabízí bluetooth.
ATC MOBILE Mobilní telefony a příslušenství
Krbové, koupelnové ventilátory a rekuperační jednotky
Ve specializovaném eshopu ventilatoryzlin.cz pořídíte ventilátory, rekuperační jednotky, teplovzdušné vytápění a mnoho dalšího. Kamenná prodejna firmy je v Lužkovicích nedaleko Zlína.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Rekuperační větrání pro rodinné domy i komerční objekty - ochrana proti plísním
Kvalitní rekuperační větrání pro Jihomoravský kraj Vám do bytu, domu nebo kanceláře spolehlivě zařídí firma bbklima99, s.r.o. se sídlem ve Znojmě.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Prodej a servis televizorů Rychnov nad Kněžnou - na výběr různé značky
Je váš televizor už hodně starý a vy přemýšlíte o koupi nového? Nečekejte na to až se rozbije a zajděte k panu Josefu Hermanovi, který vám s výběrem rád pomůže.
Automat na sodu a vodu COSMETAL NIAGARA 120 SLWG, dodávka a prodej
Automat na vodu a sodu COSMETAL NIAGARA 120 SLWG, kvalitní nápojové automaty za dostupné ceny dodává a prodává specialista v oboru, firma DELIKOMAT s.r.o. v Brně.
DELIKOMAT s.r.o.
Nový světelný zdroj XLED představuje spojení vlastností klasických žárovek a moderních LED zdrojů
Vzhled klasické skleněné žárovky s vlastnostmi LED diod, spojené do jednoho nového LED XLED světelného zdroje od společnosti Kanlux s.r.o., propojení tradičnosti a moderní úsporné technologie.
Kanlux s. r. o.
Dodávka a montáž centrálních vysavačů Plzeň – pro komerční využití i do domácností
Pokud chcete minimalizovat prachové alergeny v domě, použijte centrální vysavač, který vyvádí prach i roztoče ven z budovy.
Průmyslové elektromontáže, elektroinstalace technologických zařízení
Společnost Chropyňská strojírna, a.s. provádí kompletní průmyslové elektromontáže a elektroinstalace technologických, výrobních zařízení.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
Renovace tonerových kazet a výroba tiskových kazet Polná – profesionální služby a kvalitní výrobky
Máme vybudovanou odbytovou síť po celé České republice a zabýváme se renovacemi kazet a jejich výrobou. Naše firma působí od roku 1996 a nabízíme tak plno zkušeností.
Záruční i pozáruční servis domácích, průmyslových centrálních vysavačů
Vlastníte centrální vysavač a potřebujete jeho opravu nebo servis? Firma EKOELEKTRO Roman Rozsypal v Olomouci vám zajistí záruční i pozáruční servis domácích a průmyslových centrálních vysavačů.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Koaxiální kabely HELUKABEL – kompatibilita s vlečným řetězem a odolnost proti horizontálnímu a vertikálnímu zrychlení
Koaxiální kabely HELUKABEL nabízíme ve variantě, která je kompatibilní s vlečným řetězem. Jsou odolné proti horizontálnímu a vertikálnímu zrychlení a na přenos signálu se můžete 100% spolehnout.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Vývoj a výroba, transformátory, tlumivky, filtry, napájecí zdroje, axiální a radiální ventilátory, Německo, Čína, Česká republika
Společnost mdexx Magnetronic Devices s.r.o. se více než 50 let zabývá vývojem a výrobou transformátorů, tlumivek, filtrů a napájecích zdrojů a také axiálních a radiálních ventilátorů.
mdexx Magnetronic Devices s.r.o.
Vzduchotechnika, klimatizace, vytápění, topná tělesa
Na prodejně Ventilátory Zlín - Karel Ušela v Lužkovicích pořídíte vše pro vytápění i vzduchotechniku - topná tělesa, konvektory, ventilátory, klimatizace a mnoho dalšího.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Úspora nákladů díky optimalizaci tisku
Ušetřete náklady díky optimalizaci tisku. Podrobnou analýzu a návrh komplexního tiskového řešení pro Vás vypracuje společnost Samsontech, která působí v okolí Brna.
Nápojové automaty - automaty na vodu a sodu BORG & OVERSTRÖM B3
Nápojové automaty - automaty na vodu a sodu BORG & OVERSTRÖM B3, vhodný přístroj do kancelářských provozů od firmy DELIKOMAT s.r.o. v Modřicích.
DELIKOMAT s.r.o.
Interiérové a venkovní osvětlení Přerov – široký výběr kvalitních výrobků včetně příslušenství
Máte doma už staré osvětlení a chtěli byste ho vyměnit za kvalitní a moderní? Nebo byste potřebovali svítidlo k vašemu nově postavenému zahradnímu altánu?
Elektroinstalační materiál české výroby a chytrý vodoměr, který šetří peníze - BONEGA spol. s.r.o.
Společnost BONEGA spol. s.r.o. z okresu Hodonín se již přes dvacet let soustředí na vývoj, výrobu a distribuci elektroinstalačního materiálu a vodoměrům, které šetří peníze.
Multifunkční tiskárny DEVELOP, KONICA-MINOLTA – prodej, servis
Prodej, servis a pronájem multifunkčních tiskáren DEVELOP a KONICA-MINOLTA zajišťuje společnost SAMSONTECH. Působí v oblasti Brna, Brna-venkova a Vysočiny pro menší i větší zákazníky.
Eshop Europlast-koupelnové ventilátory, digestoře, ventilační mřížky
Pořiďte zboží značky Europlast snadno v eshopu firmy Ventilátory Zlín. Zajímavé ceny na vše - koupelnové ventilátory, digestoře, ventilační mřížky fasádní i interiérové.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Velkoobchod a maloobchod elektroinstalačním a elektrikářským materiálem
Spolehlivý dodavatel uceleného elektrikářského sortimentu EPRO Trutnov s.r.o. - elektro materiál a součástky pro elektrikáře
Projekce v oboru elektro, vysoké i nízké napětí, slaboproud
Máte v plánu stavět jakoukoliv budovu? Zajisté budete potřebovat zhotovit projekt na elektrická zařízení. V tom Vám pomůže Ing. Miroslav Kadrnožka.
Výroba mechanických dílů a osazování DPS Liberec - plníme nejnáročnější požadavky
Nemáte ve své blízkosti firmu která se specializuje na výrobu mechanických dílů? Nebo potřebujete odborníka na osazování desek plošných spojů?
ELITRONIC production s.r.o. Elektrické, elektronické systémy Liberec
Venkovní, průmyslová svítidla - prodej, e-shop - vhodné osvětlení
Vhodné osvětlení je velmi důležitým prvkem v interiéru i v exteriéru. Venkovní a průmyslová svítidla si můžete vybrat u naší firmy ELMA z Frýdku Místku.