Zabezpečovací systémy, kamerové systémy, požární systémy, kamery, telefony
Společnost ALARM KFS s.r.o. nabízí dodávku, montáž, nastavení a servis zabezpečovacích a kamerových systému s napojením na pult centralizované ochrany.
ALARM KFS s.r.o. Zabezpečovací a kamerové systémy
CCTV montáž kamerových systémů, bezpečnostních kamer Siemens
Moderní technologie pro monitoring objektů, areálů a osob dodává firma ELMONT GROUP, a.s., z Brna. Zajistíme Vám CCTV montáž kamerových systémů, bezpečnostních kamer Siemens.
ELMONT GROUP, a.s.
Pojistky vysokého napětí E-SHOP – vyberte si z naší bohaté nabídky z pohodlí domova
Sháníte pojistky vysokého napětí a nemáte čas si je osobně vybrat? Podívejte se na e-shop firmy VF servis, kde najdete bohatou nabídku produktů a vše zařídíte z pohodlí domova.
VFSERVIS s.r.o. Přístroje a rozvaděče Teplice
Elekronická zabezpečovací signalizace, elektronická požární signalizace, systémy elektronické kontroly, docházkové systémy
Společnost VATACK s.r.o. poskytuje své služby v oblasti zabezpečovacích a informačních systémů a technologií.
Náhradní filtry pro zajištění čistého vzduchu v provozech Náchod
Zajišťujeme vývoj a výrobu odsavačů, vysavačů, odsávaných pracovních stolů pro různá odvětví, komplexní řešení odsávání pracovišť a prodej náhradních filtrů.
EKO-ŠIMKO s.r.o. Výroba odsavačů Náchod
Motorové, křídlové branky Hradec Králové -  nastavitelné do výšky pasu - Leonardo Baden a Leonardo Holm
Firma NESSY dodává odbavovací systémy od rakouské firmy SYSTEMS AG a nově máme na trhu motorové branky Leonardo Baden a Leonardo Holm s nastavitelným tlakem a ovládáním přes EPS.
NESSY, spol. s r.o. Turnikety a odbavovací systémy
Tiskové řešení ,,Jen tisku“ - pronájem tiskárny včetně bezplatného servisu s garancí bezporuchového provozu
Pokud chcete tisknout levně a zároveň nemít starosti se servisem tiskárny, pronajměte si tiskárnu u firmy ROOT IT. Pronajímáme tiskárny včetně bezplatného servisu s garancí provozu bez poruch.
ROOT IT s.r.o.
Dodávka a montáž vzduchotechnického zařízení, pravidelné prohlídky, revize, záruční a pozáruční servis, projektová dokumentace
Firma JIŘÍ RESL - S K mont. s.r.o. se sídlem v České Skalici se již od roku 1991 zabývá především dodávkami a montáží vzduchotechnického zařízení menších a středních velikostí.
Předepsané zkoušky elektrických spotřebičů pro správný a bezpečný provoz firem
Předepsané zkoušky elektrických spotřebičů, které jsou důležité pro správný a bezpečný provoz firem vám zajistí naše profesionální společnost ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o. z Jihlavy.
ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o. - Čestmír Tišl
Vývoj průmyslového softwaru, výroba rozvaděčů, distribuce frekvenčních měničů, projekční činnost
Společnost PLC Zerone, s.r.o. se zabývá vývojem průmyslového softwaru, výrobou rozvaděčů a distribucí frekvenčních měničů.
Dodávka a montáž bezpečnostních systémů do bytů, domů, chat i firem
Společnost HL Trade, s.r.o. je spolehlivým dodavatelem bezpečnostních zařízení do domů, bytů, chat i firem. Nabízí ověřené a kvalitní výrobky, které zajistí bezpečnost vašeho objektu.
Prodej baterií, akumulátorů, napájecích zdrojů, audio-video a PC doplňků na e-shopu
Společnost ElektroProdej v.o.s. se specializuje na prodej baterií, akumulátorů, napájecích zdrojů, audio-video a PC doplňků Hama na svém e-shopu www.baterieprodej.cz.
Řídicí, informační a pokladní systém UniPOS, podpora pro generování fakturačních podkladů
Řídicí, informační a pokladní systém UniPOS pro čerpací a plnící stanice v několika modulových variantách s různými funkcemi prodává společnost UNIDATAZ s.r.o.
Prodej elektroinstalačního materiálu, instalační lišty, kabely, rozvaděče, svítidla
Zajišťujeme velkoobchodní a maloobchodní prodej elektroinstalčního materiálu, v našem sortimentu najdete instalační lišty, kabely, rozvaděče, svítidla a další.
Multifunkční tiskárny - tisková řešení pro domácnost i firmy s kompletním servisem
Firma Samsontech sídlící nedaleko Brna poskytuje výkonné multifunkční tiskárny značek DEVELOP, KONICA-NIKOLTA, HP a dalších. Tiskárny jsou vhodné jak do domácností, tak do firem.
Výroba potrubí pro vzduchotechniku - kruhové, hranaté nebo spiro potrubí
Brněnská firma GIOMETAL s.r.o. poskytuje komponenty pro vzduchotechniku. Vyrábí, dodává a montuje kvalitní hranaté potrubí, kruhové potrubí a spiro potrubí.
GIOMETAL s.r.o.
Prodej náhradních náplní do tiskáren a jiných komponentů pro tiskárny
Náhradní náplně do tiskáren a jiné komponenty pro tiskárny, tiskárny HEWLETT PACKARD, BROTHER, EPSON, CANON v Jihlavě prodává firma M-SOFT, spol. s r.o.
Poplachový zabezpečovací a tísňový systém Praha  - PZTS, EZS
Poplachový zabezpečovací a tísňový systém - PZTS, EZS pro ochranu majetku a osob, rodinných a průmyslových objektů instaluje AKI PRO spol s.r.o., Praha.
AKI PRO spol. s r.o. Zabezpečení domácností a firem Praha
Montáž klimatizačních zařízení Most – komplexní služby včetně oprav
Víte o tom, že klimatizace je využitelná po celý rok? Konečně jste se rozhodli pro její koupi a nemá vám jí kdo profesionálně namontovat? S tím vám budeme rádi nápomocni.
Vzduchotechnika, klimatizace, vytápění, záruční a pozáruční servis, Nová zelená úsporám, Kotlíkové dotace
Společnost Good Climate s.r.o. se sídlem v Opavě se zabývá realizací, projekcí a facility managementem v oblasti vzduchotechniky, klimatizace a vytápění v rámci celé ČR.
Stropní, závěsná, nástěnná svítidla – prodej moderního osvětlení nejen do interiéru
Vhodná kombinace světel je nezbytná pro komfortní bydlení. Pestrou nabídku stropních, závěsných i nástěnných svítidel naleznete u ELMA z Frýdku-Místku - prodáváme moderní osvětlení nejen do interiéru.
Kancelářská technika renomovaných značek – tiskárny, dataprojektory, skartovačky
Kvalitní a spolehlivou kancelářskou techniku naleznete u společnosti Samsontech, působící v okolí Brna. Dodávky komplexních tiskových řešení, tiskáren, dataprojektorů, skartovaček a dalších.
Vysoce kvalitní odvětrávací potrubí pro šikmé i ploché střechy finské výroby
Prodej různých typů kvalitních odvětrávacích potrubí, které jsou vhodné pro šikmé i ploché střechy od finské značky VILPE zajistí společnost Jakub Kokeš CZ s.r.o. v Brně.
VILPE Brno
Řídící systémy pro energetiku a ochrany Teplice – prodej výrobků a pozáruční servis
Sháníte řídící systémy pro energetiku a ochrany? Tak to jste na správném místě firma VFSERVIS z Teplic se zabývá jejich prodejem, a to není vše poskytne i pozáruční servis.
VFSERVIS s.r.o. Přístroje a rozvaděče Teplice