Elektronické zabezpečení pro Prahu a Berounsko, zabezpečení majetku, domů, kamerové systémy
Provádíme montáž a servis bezpečnostních technologií jako jsou bezpečnostní kamery, alarmy, smart dálkové ovládání, on-line vzdálený dohled, domovní a přístupové systémy ACS, pronájmy zabezpečení.
Číslicové indikace, periferie pro PC Praha, stolní provedení nebo pro zástavbu do panelu
Vyrábíme číslicové indikace a periferie pro PC vhodné pro využití nejen v oboru obráběcích strojů, měření délky, úhlu natočení či otáčky.
Chemikálie a elektronika pro automobilový a farmaceutický průmysl
Zpracování a vývoj chemikálií, léčiv, plastů, elektroniky a hybridních vozidel v divizi Chemikálií a elektroniky u společnosti Toyota Tsusho Europe SA Czech Republic Branch.
Toyota Tsusho Europe SA Czech Republic Branch trading, logistics
Kvalitní i ekologická LED svítidla a osvětlení od výrobců Philips, Kanlux
Pokud chcete Váš interiér vybavit tím nejlepším osvětlením, podívejte se na e-shop firmy ELMA nebo navštivte prodejnu ve Frýdku-Místku, kde naleznete LED svítidla, která jsou ekonomicky výhodnější.
Kancelářský kávový servis Rychnov nad Kněžnou, pronájem kávovarů v českém jazyce včetně servisu
Naše firma KAFE PARTNER Vám zajistí dostatečný počet kávových automatů v adekvátní velikosti pro Váš provoz v kanceláři.
Klimatizace do rodinných domů, kanceláří i průmyslových objektů, hal
Společnost VOTONA s.r.o. z Veselí nad Moravou dodává klimatizace do rodinných domů, kanceláří i průmyslových objektů. Zajistíme montáž, záruční i pozáruční servis v lokalitě Uherské Hradiště, Hodonín.
Systém generálního klíče, bezpečnostní klíčové systémy
Prodej a montáž speciálních klíčových systémů umožňujících přístup pouze určitým osobám zajistí společnost AD SECURITY s.r.o. sídlící v Brně.
Profesionální nahrávací studio pro zpěváky, hudební skupiny i symfonický orchestr na Hodonínsku
Nahrávací studio zajišťuje zpěvákům naprostou koncentraci na nahrávání vlastního CD a DVD.
Prodejní automaty na kávu a potraviny pro veřejné prostory - servis do 24 hodin
Prodejní automaty s vynikající kávou a potravinami, prodává v České republice naše společnost FOODEX s.r.o. z Brna. Dodáváme moderní přístroje pro veřejné prostory a poskytujeme servis do 24 hodin.
Elektrotechnika, vývoj, projekce, výroba jednoúčelových strojů Dvůr Králové nad Labem
Elektrotechnika, vývoj, projekce, výroba jednoúčelových strojů Dvůr Králové nad Labem, výroba ovládacích rozvaděčů, opravy elektronických zařízení a přístrojů.
UNIREG spol. s r.o. Výroba elektrických zařízení
Dětská závěsná, stropní, bodová svítidla - prodej, e-shop
Lampičky, lustry a jiná dětská svítidla s oblíbenými motivy jak pro kluka i holčičku můžete zakoupit ve společnosti Elma – Ing. Pavel Nováček, která se specializuje na prodej veškerého osvětlení.
Hadice na domácí a průmyslové vysavače Flexadur prodej Plzeň - koncovka LUX PVC
Hadice na vysavače Flexadur společně s koncovkami LUX PVC, které prodává společnost Karel Adrián – HADICEADRI z Plzně, garantují splnění požadavků na flexibilitu, estetiku a dlouhou životnost.
Instalace mechatronických prvků pro okna a dveře - elektronické zámky
Instalaci kvalitních mechatronických prvků pro okna a dveře pro Váš bezpečnější domov zprostředkuje společnost AD SECURITY s.r.o. sídlící v Brně.
Prodej gramofonů Pro-Ject, Rega, Denon včetně montáže přenosek - předzesilovače a příslušenství
Gramofony Pro-Ject, Rega, Denon, předzesilovače, zdroje a příslušenství včetně montáže přenosek pro zkušené hudebníky z Přerova i Prostějova zajistí firma Hifi Safír se sídlem v Olomouci.
Tipy na vánoční dárky pro muže - originální ale i praktické
Inspirujte se a nakupujte vánoční dárky pro muže, originální ale i praktické holící strojky, zastřihovače vousů a vlasů, příslušenství, vše značky Braun seženete v obchodě ELPEN – BRAUN, Praha.
Poskytovatel zaměstnání pro zdravotně postižené osoby a dodavatel montáží a kabeláží
Máte nějaké zdravotní omezení a nemůžete se uplatnit na pracovním trhu? Potřebujete dodavatele montáží a drobných prací na zakázku?
Elektro prodejna - elektroinstalační materiál, svítidla, LED osvětlení a další elektrozboží
Maloobchodní prodejna elekro Zlín - firma Elektro Klesný, má široký sortiment elektroinstalačního materiálu, svítidel, LED osvětlení, žárovek, měřících přístrojů a další elektrozboží.
Tipy na vánoční dárky pro ženy, pro úpravu a péči o zevnějšek
Tipy na praktické vánoční dárky pro všechny ženy, vše potřebné pro úpravu a péči o zevnějšek a především vlasy, fén a kulmu nakoupíte v obchodě ELPEN – BRAUN.
Chladící a klimatizační zařízení, čerpadla a vzduchotechnika Děčín
Firma Cool Technology s.r.o. nabízí prodej, montáž, opravy a servis chladících a klimatizačních zařízení, tepelných čerpadel a vzduchotechniky.
Tepelná čerpadla, klimatizace do domácností i firem, automatické kotle na uhlí, pelety - prodej, servis
Firma VOTONA s.r.o. již více než 15 let působí v oboru TZB. Nyní se zaměřuje na tepelná čerpadla, klimatizace do domácností i firem a dodá automatické kotle na uhlí, pelety. Zajistí i servis zařízení.
Vnitřní a venkovní osvětlení - oprava, montáže, poradenství
Společnost Furch Jiří Vám v Opavě a okolí poskytne kvalitní elektrikářské a elektroinstalační práce, mezí kterými naleznete také opravu a montáž venkovního i vnitřního osvětlení.
Ruční šlehač, ponorný mixer nebo kuchyňský robot  - ideální dárek pro hospodyňku, babičku či maminku
Lámete si hlavu s dárky k Vánocům? Nevíte co mamince, babičce či přítelkyni? Co takhle koupit pomocníka do kuchyně!
Kvalitní kopírovací stroje, kopírky Toshiba, Triumph Adler a Develop nejen do kanceláře
Vysokou kvalitu, rychlý tisk, kopírování i skenování vám zajistí kvalitní kopírky Toshiba, Triumph Adler a Develop. S výběrem kopírovacích strojů do kanceláře vám zajistí firma FBT - Bräuer Tomáš.
FBT - Bräuer Tomáš
Kávové kaple, kávové automaty na kapsle, káva cremoso, intenso, prezioso
Prodáváme nápojové automaty včetně kávových kapslí, najdete u nás druhy kávových jako cremoso, intenso, prezioso, káva bez kofeinu a jiné druhy.
Výroba komponentů a potrubí pro vzduchotechniku, podklady pro výrobu
Firma GIOMETAL s.r.o. se zabývá výrobou komponentů a potrubí pro vzduchotechniku, a rovněž zajistí i konzultaci a podklady pro výrobu.
GIOMETAL s.r.o.