Chladící technika a klimatizační jednotky do provozoven, průmyslu i pro rodinné domy
Společnost Chlazení STEFFEK z okresu Opava zajišťuje již přes třicet let prodej, montáž a servis chladící techniky a klimatizací do provozoven, průmyslových hal i rodinných domů.
Terminály Zebra - řešení pro čtení DotCode - identifikace tabákových výrobků
Kód DotCode je jednou z možností, jak zajistit povinnou identifikaci tabákových výrobků dle nové směrnice. Ke čtení DotCode slouží terminály Zebra od společnosti TFP universal.
Pronájem a prodej automatů na kávu a horké nápoje, svačiny, jídlo a vodu pro školy, úřady i kanceláře
Společnost Kafe Partner se zabývá prodejem a pronájmem nápojových i svačinových automatů.
Prodej, pronájem i servis kancelářské techniky-tiskárny, kopírky, faxy
O Prodej, pronájem a servis kvalitní kancelářské techniky, jako jsou tiskárny, kopírky a faxy různých druhů, zajistí pro menší i větší klienty z oblasti Brna a Vysočiny společnost SAMSONTECH.
Automat na kávu a teplé nápoje X2 E/7 COFFEE TO GO pronájem
Automat na kávu a teplé nápoje X2 E/7 COFFEE TO GO Vám do Vaší firmy přiveze společnost DELIKOMAT s.r.o. z Brna, která zajišťuje prodej a kompletní servis automatů v rámci celé ČR.
DELIKOMAT s.r.o.
Kamerové systémy pro karavany a dodávky Praha 9 – hlídací pes ve vašem automobilu
Už delší dobu přemýšlíte, že si pořídíte kameru do vašeho karavanu či dodávky? Mějte své auto pod kontrolou a podívejte se na naši nabídku.
TOP Servis - Holan s.r.o. Nezávislá přídavná topení Praha
Technické zajištění společenských a kulturních akcí
Společnost MUSIC PRO SERVICE, s.r.o. se zabývá technickým zajištěním společenských a kulturních akcí. Zajistí malé akce, plesy i velké městské slavnosti či firemní eventy.
Carling Technologies (jističe) určené pro náročné aplikace
Společnost VIENNA-COMPONENTS-TRADING s.r.o. nabízí jističe, tlačítka a spínače pro náročné aplikace od prověřeného výrobce Carling Technologies.
VIENNA-COMPONENTS-TRADING s.r.o. Elektromechanické a elektronické díly
Servis a montáže vzduchotechniky a klimatizačních jednotek - Martin Polák
Pan Martin Polák poskytuje v Jihomoravském kraji servis a montáže pro vzduchotechnická zařízení a klimatizační jednotky.
Automat na chlazená jídla – obědový automat Damian Food, prodej, dodávka, servis
Obědový automat Damian Food, automat na chlazená jídla, výběr tradičních jídel-svíčková, hovězí guláš, kuřecí řízek s kaší, rizoto a další z automatů firmy DELIKOMAT s.r.o., Brno.
DELIKOMAT s.r.o.
Záruční i pozáruční servis, prodej, pronájem tiskáren
Autorizovaný prodejce laserových i multifunkčních tiskáren značek DEVELOP, Konica Minolta, pronájem , servis tiskáren zajistí na Brněnsku firma Samsontech.
Potravinové, nápojové a prodejní automaty - prodej a distribuce
Prodej a distribuce nápojových, potravinových a prodejních automatů. Automaty na teplé a studené nápoje, na cukrovinky, na chlazená jídla od firmy DELIKOMAT s.r.o., z Brna.
DELIKOMAT s.r.o.
Transformátory Hradec Králové – pro další využití, k repasi či ke šrotaci
Zajistíme výkup použitých transformátorů, také nefunkčních, pro repasi nebo pro další využití, výkup transformátoru spojený s dodávkou nového nebo repasovaného stroje výměnným fondem.
TRAFO CZ, a.s. Transformátory Hradec Králové
Vzduchotechnika a klimatizace pro obchodní centra, kanceláře nebo průmyslové haly
Společnost Štec SVT, s.r.o., která sídlí ve Vsetíně se zaměřuje na projekční činnost, výrobu a montáže vzduchotechniky a klimatizací a provádí i revize a servis.
Prodej a montáž elektromateriálů, satelitní techniky a antén od Petr Vlačuha
Pan Petr Vlačuha poskytuje profesionální služby v oblasti montáže, instalací i prodeje elektromateriálů, satelitní techniky a antén.
Prodej elektroinstalačního materiálu, poradenství pro elektromontážní a elektroinstalační práce
Společnost TORAKA - ELEKTRO se zabývá prodejem elektroinstalačního materiálu v kamenné prodejně i na e-shopu. Poskytuje technické poradenství pro elektromontážní a elektroinstalační práce.
Průmyslové led osvětlení výrobních hal, skladů, dílen, sálů - montáž, instalace
Špičkové led osvětlení Vám zajistí firma Jiří Furch, která se zaměřuje na montáž i instalaci průmyslového led osvětlení velkých výrobních hal, sálů, skladů nebo dílen. Přijedeme do Opavy i Ostravy.
Ochrana soukromí – velkokapacitní skartovací stroje HMS do kanceláří
Skartovací stroje HMS k ochraně osobních a firemních údajů ve firmách i domácnostech zajistí společnost Samsontech, která působí v okolí Brna a Vysočiny.
Klimatizace vzduchové, vodní i kombinované - prodej, montáž a servis od Fareli
Společnost Fareli působí v celém Moravskoslezském kraji a poskytuje prodej, montáž a servis klimatizačních zařízení pro kulturní budovy ale i průmyslové společnosti.
Vestavné trouby do kuchyně s moderním designem a multifunkčností
Pořiďte si do vaší kuchyně stylové a elegantní vestavné trouby, které zaujmou nejen moderním designem, ale i multifunkčností. Vestavné trouby pořídíte na e-shopu akaelektroshop.cz.
Nápojový automat X1 na kávu a teplé nápoje, prodej, pronájem, kompletní servis
Prodej, pronájem, servis a opravy automatů, nápojový automat X1 na kávu a teplé nápoje. Kávový a nápojový servis zajišťuje firma DELIKOMAT s.r.o., z Modřic.
DELIKOMAT s.r.o.
Instalace a servis klimatizací pro kanceláře, obchody, sklady komerční prostory
Instalaci klimatizační techniky včetně záručního a pozáručního servisu pro kanceláře, obchody, sklady a další komerční prostory zajišťuje nejen v okolí Znojma firma Karel Kašpar LEDO servis.
Karel Kašpar LEDO servis
Instalace osvětlení v průmyslových provozech, areálech-vlastní divize elektro
Chropyňská strojírna instaluje osvětlení v průmyslových provozech. Vlastní divize elektro provádí instalace ve výrobních areálech, halách, skladovacích prostorách apod.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
Multifunkční výkonné laserové tiskárny pro barevný i černobílý tisk - formát A4 i A3
Firma Samsontech Josef Samson poskytuje kvalitní a výkonné laserové tiskárny INEO, které jsou vhodné do kanceláří a podniků. Tiskárny tisknou barevně i černobíle do maximálního formátu A3.
Elektromontážní práce, veřejné osvětlení výstavba, opravy | Ostrava
Společnost ELTOM, s.r.o. se postará o kompletní elektromontážní práce včetně elektroprojekce, o výstavbu a opravy veřejného osvětlení nejen v Ostravě, ale v celém Moravskoslezském kraji.
Eltom, s.r.o.