Chcete mít zahradu podle svých představ? Díky pestré nabídce výrobců a prodejců si můžete pořídit kvalitní zahradní nábytek jako stoly, křesla, židle, lavice, dále houpačky, skluzavky, trampolíny, pískoviště, bazény, altánky, pergoly, dekorace, zahradní domky a také nářadí a zahradní techniku pro údržbu jako sekačky, křovinořezy, ruční nářadí atd.

Sezónní práce-zimní úklid sněhu, letní údržba trávníku, zeleně
Letní sezónní práce, jako údržba trávníku a zeleně i zimní úklid sněhu a posyp silnic zajistí firma Bednář UH Uherské Hradiště v regionu Zlínský kraj.
Prodej živých vánočních stromků Holešov-české, živé vánoční stromky
Prodej živých vánočních stromků v Holešově zajišťuje Květinářství Kamélie. Jde o živé vánoční stromky z české produkce.
Čerstvé květiny, kytice připraví Květinářství Fryšták-zajistíme rychlý rozvoz
V Květinářství Kamélie Fryšták pro Vás připravíme čerstvé květiny, kytice a zajistíme rychlý rozvoz v regionu Zlín. Doprava levně - 7Kč/km.
Interiérový, zahradní nábytek z exotického dřeva-v dekoru wenge, jatoba, teak
Stolařství Smetana vyrábí dýhovaný a masivní nábytek v dekoru wenge, jatoba, teak či dalších exotických dřevin-interiérový i zahradní nábytek. Působíme převážně v regionu Zlín, Uherské Hradiště.
Projekt a dodávka zahrady na míru-maximálně využijeme možnosti pozemku
Ve firmě GARD&N máme mnoho zkušeností s projekty i dodávkou zahrady na míru, proto maximálně využijeme možnosti Vašeho pozemku. Působíme v regionu Zlín, Uherské Hradiště.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Dušičková vazba z Květinářství Kamélie-aranžmá na hřbitov, ke Svátku zesnulých
Krásné aranžmá ke Svátku zesnulých zakoupíte v Květinářství Kamélie Holešov. Dušičková vazba na hřbitov - věnce, kytice, výrobky z chvojí.
Moderní i kamenné zahrady-projekt od zahradního architekta změní Váš sen ve skutečnost
Kvalitní projekt moderní či kamenné zahrady z pera zahradního architekta dokáže změnit Váš sen ve skutečnost. Odborníkem v oboru je Ing. Nagyová z firmy GARD&N - působí v okrese Zlín, Brno.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Potřeby pro ochranu rostlin, odpuzovače hlodavců a insekticidy
Zákazníci z okresu Uherské Hradiště mohou zakoupit potřeby pro ochranu rostlin, odpuzovače hlodavců, insekticidy a další zahrádkářské potřeby v prodejně Agro-centrum Uherský Brod.
agro-centrum Petr Trojan Zemědělská, zahradní, komunální technika
Podzimní akce na vřesy, chryzantémy, macešky-prodej v Garden Market
V Garden Market Bílovice se blíží prodej podzimního sortimentu rostlin - zákazníky z regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj zaujme akce na vřesy, chryzantémy, macešky.
Návrh, realizace přírodní zahrady inspirované přírodou
Realizací přírodní zahrady v posledních letech přibývá, firma GARD&N dodá návrhy zahrady inspirované přírodou, cílem je zachovat přirozený vzhled. Působíme v regionu Zlín, Brno
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Stavba dřevěného přístřešku, pergoly, altánu, výroba zahradního nábytku
Stavba dřevěného přístřešku není snadný úkol, v Truhlářství Zavadil Vám s realizací rádi pomohou. Dodáme pergoly, altány i sestavy zahradního nábytku v okr. Zlín, Kroměříž.
Eshop-zahradní altány, slunečníky s boční nohou, lehátka z ratanu, umělého bambusu
V eshopu firmy Z - ráj můžete zakoupit zahradní altány, slunečníky s boční nohou, lehátka a další nábytek. Kamenná prodejna je k dispozici klientům z okresu Zlín, Uherské Hradiště.
Akce na thuja plicata, borovice kleč, smrk - prodej
Pokud chcete oživit svou zahradu a pořídit si thuje, borovici či smrk za rozumnou cenu, pak navštivte společnost PROPLANT GROUP nedaleko Hranic, kde si nyní vyberete ze zajímavé slevové akce.
PROPLANT GROUP s.r.o. Lesní a okrasné školky Kelč
Květinové vazby, aranžmá, živé, suché, umělé květiny
Květinářství Kamélie Fryšták připraví na přání květinové vazby a aranžmá. Používáme živé, suché i umělé květiny. Naše ceny lehce konkurují Zlínu.
Zahradní technika, náhradní díly, servis Briggs Stratton Zlín
Firma Zahradní technika Zdeněk Omelka Napajedla je zastoupení značky Briggs Stratton pro region Zlín, Uherské Hradiště. Poskytujeme servis, dodáme náhradní díly.
Strojní ořez stromů, keřů, dřevin, úklid sněhu-práce sněhovou frézou
Sezónní práce od Ekofarmy Zlín - strojní ořez stromů i keřů ořezávačem hrází, nebo strojní úklid sněhu sněhovou frézou.
Servis, opravy zahradní techniky Bosch Zlín, Uherské Hradiště
Servis a opravy zahradní techniky Bosch v okolí Zlína a Uherského Hradiště realizuje společnost BOSCH SERVIS CENTRUM Zlín. Jestliže jste jedním z těch, kdo rád pečuje o svou zahradu, jistě vlastníte nějakou kvalitní zahradní techniku značky Bosch a i o ni se musí pečovat. Proto využijte našich kvalitních služeb a nebudete litovat. ...
Domácí sauny a parní lázně, výroba na zakázku Zlín, Zlínský kraj
Dopřejte si i vy relax v pohodlí domova a pořiďte si vlastní domácí sanu, či parní lázeň, kterou Vám na zakázku vyrobí společnost WRAK Wellness Realizace Adam Koutný. Vaši saunu, či parní lázeň Vám vyrobíme na míru, podle Vašich představ, tak jak jste si ji vysnili. Sauna: suchá parní mokrá – pára Sauny pro Vás vyrobíme např.: prosklené ...
Prodej, rozvoz květin, kytic na objednávku-květinářství Zlín
Překvapte svoji partnerku kyticí čerstvých květin. Květinářství Květinka zajišťuje rozvoz květin, kytic na objednávku ve Zlíně a okolí. Pomůžeme Vám, pokud chcete potěšit netradičním narozeninovým dárkem. Máme dvě prodejny ve Zlíně: - 22. budova v areálu Svitu - 604636766 - v podchodu u hlavní brány Svitu - 733787615. Na prodej máme ...
Městský mobiliář Zlínský kraj-lavičky, stojany na kola, květináče
Jednou z hlavních činností společnosti SEADD s.r.o. Uherské Hradiště je výroba prvků městského mobiliáře. Vyrábíme na zakázku parkové lavičky, venkovní kovové či betonové květináče, odpadkové koše, stojany na kola a mříže kolem stromů. Městský mobiliář: -parkové lavičky s betonovým podstavcem či ukotvené do betonu. Při výrobě používáme ...
Plastové kompostéry pro odpady z kuchyně, zahrady Zlín, Hradiště
Řešení pro zpracování odpadů z kuchyně či zahrady nabízí firma Puruplast, a.s. z okresu Uherské Hradiště ! Vyrábíme plastové zahradní kompostéry. Tyto kompostery jsou ideálním pomocníkem pro kompostování a díky tomu odpady z kuchyně i zahrady později využijete - vyrobeny jsou z odolného a snadno udržovatelného materiálu. Pro kompostování ...
Dřevěné domky na nářadí, altány, pergoly, ploty Zlín,Kroměříž
Vytvořte si kolem rodinného domu příjemné prostředí pro posezení a odpočinek. Nábytek + čalounictví Králík s.r.o. nabízí v eshopu zahradní dřevěné altány a pergoly z masivu, domky pro hru Vašich dětí či na zahradní nářadí, ploty a branky ze dřeva i lavičky, stoly a sestavy pro posezení. V nabídce najdete: - altány - materiál borovice, ...
Online půjčovna nářadí, zahradní techniky, autodoplňků Zlínský kraj
Víte, že funguje online půjčovna stavebního nářadí, zahradní techniky, autodoplňků? Společnost Půjčovátor Staré Město poskytuje pronájem on-line. Máme klienty z celé ČR, nejen z regionu Zlínský kraj ! Potřebujete rychle půjčit sekačku, pilu, míchačku, řezačku, žebřík, nářadí, autochladničku, nosič kol, střešní box ? To vše u nás seženete ...
Prodej, půjčovna, zahradního, elektrického nářadí Zlín, Kroměříž
Instrumentum s.r.o. je půjčovna a maloobchodní prodejna elektrického ručního nářadí a zahradního nářadí. Firma patří pod společnost Paliva Holešov. Nabízíme i pronájem zahradnického a stavebního nářadí BOSCH. Půjčovna je k dispozici firmám i soukromým osobám, převážně z okolí Kroměříže a Zlína. Najdete na adrese:Palackého 1398 Holešov ...
Drobné stavební práce, výstavba komunikace, chodníky Kroměříž
O komunikace, chodníky a zpevněné plochy se stará v okrese Kroměříž Správa a údržba silnic Kroměřížska. Zajišťuje výstavbu komunikací a drobné stavební práce spojené s jejich údržbou.