Chcete mít zahradu podle svých představ? Díky pestré nabídce výrobců a prodejců si můžete pořídit kvalitní zahradní nábytek jako stoly, křesla, židle, lavice, dále houpačky, skluzavky, trampolíny, pískoviště, bazény, altánky, pergoly, dekorace, zahradní domky a také nářadí a zahradní techniku pro údržbu jako sekačky, křovinořezy, ruční nářadí atd.

Kovové zahradní doplňky, altány, pergoly, konstrukce pro rostliny
Od firmy SEADD můžete pořídit kovové zahradní doplňky, altány i konstrukce pro rostliny. Klientelu máme převážně v regionu Uherské Hradiště.
Instalace zavlažovacích systémů na fotbalové, golfové hřiště, tenisové kurty
Firma KOTĚRA se postará o instalace zavlažovacích systémů na fotbalové, golfové hřiště i tenisové kurty. Závlahu lze automatizovat. Obraťte se na nás v regionu Zlín, Kroměříž.
Automatické zavlažovací systémy okrasných zahrad, sportovních ploch
Automatické zavlažovací systémy instaluje firma KOTĚRA do okrasných zahrad, sportovních ploch, hřišť. Působíme nejen v regionu Zlín, Kroměříž, ale po celé ČR
Sezónní práce, služby v letním období - sečení trávy, údržba zeleně, zpevněných ploch
O sezónní práce v letním období se postará firma BEDNÁŘ UH Uherské Hradiště. Poskytujeme tyto služby - sečení travnatých ploch, údržba zeleně, živých plotů, zpevněných ploch.
Zavlažovací systémy Rain Bird-automatické zavlažování zahrady, hřiště
Firma Kotěra dodává zavlažovací systémy Rain Bird. Automatické zavlažování je ideální pro regulaci závlahy na zahrady, hřiště i veřejnou zeleň. Působíme často v regionu Zlín, Brno.
Půjčovna zahradní techniky, stavební mechanizace
Půjčovna zahradní techniky a stavební techniky a mechanizace firmy TUFÍR je k dispozici zájemcům z regionu Zlín, Uherské Hradiště.
Projektování, instalace automatické zavlažovací systémy-včetně servisu
Automatické zavlažovací systémy od firmy KOTĚRA Kroměříž pomohou Vaší zahradě žít. Zajistíme projektování, instalace i následný servis zavlažovacích systémů.
Vyřízení dotace pro realizace parků, veřejné zeleně, zahrad pro města, obce
Společnost GARD&N se postará o vyřízení dotace pro obce a města, pro realizace zahrad, parků i veřejné zeleně. Působíme v regionu Zlínský kraj a Brno.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Závlaha, pravidelné zavlažování, zavlažovací systémy zahrad, veřejné zeleně
Používejte automatické zavlažovací systémy a pravidelné zavlažování zahrady či veřejné zeleně bude snadnější. Řízená závlaha se systémy od firmy KOTĚRA Kroměříž-Zlínský kraj.
Bazénový vysavač Aquabot Mouse Top - nejlevnější na trhu, čistí dno i stěny bazénu až po vodní linku
Pořiďte si kvalitní bazénový vysavač Mouse Top - Neptuno NEW u firmy Arobot. Tento skvělý vysavač bazénu nabízíme nejlevněji na trhu, vyčistí dno i stěny bazénu, a to až po vodní linku!
Robotická sekačka Robomow - rychlé a pohodlné sekání trávníků, tichý chod, mobilní ovládání
Robustní a spolehlivé robotické sekačky Robomow s možností mobilního ovládání seženete u Arobot. Tyto sekačky rychle, tiše a efektivně posečou Váš trávník, zatímco Vy se můžete věnovat jiným věcem.
Poradenství, zakládání bylinkových záhonů, přednášky o bylinách
Firma Zdravé zahrady Ambruz Otrokovice provádí zakládání bylinkových záhonů krok za krokem a poskytne poradenství při volbě bylin. Pokud jste z regionu Zlín, můžete přijít i na přednášky o bylinách.
Prodej zahradních strojů, komunální, lesní techniky a záruční, pozáruční servis
Firma Zdeněk Omelka poskytuje záruční i pozáruční servis zahradních strojů, komunální a lesní techniky v regionu Zlín. Prodejna zahradní techniky je v obci Napajedla.
Květinová, svatební výzdoba, aranžmá, kytice pro nevěstu
Květinářství Kamélie Holešov nabízí aranžování v regionu Zlínský kraj - květinová výzdoba interiéru, svatební aranžmá na slavnostní tabuli i kytice pro nevěstu, vždy vše ladí.
Zahradní úpravy, práce s kamenem, kamenné obklady
Společnost SANPROS Buchlovice přijímá zakázky na zahradní úpravy a práce s kamenem. Realizujeme kamenné obklady, zdi i kamenné prvky do zahrad. Působíme v regionu Zlínský, Jihomoravský kraj.
Mytí oken ve výškách, sezónní sečení trávy, údržba zeleně
Sezónní sečení trávy a údržba zeleně i mytí oken ve výškách, to jsou práce, které za Vás v regionu Uherské Hradiště profesionálně odvede firma Bednář UH.
Svatební kytky, květiny pro nevěstu, ženicha, výzdoba svatební tabule
Nechejte si navázat svatební kytky pro nevěstu i ženicha v Květinářství Kamélie Holešov nebo na druhé prodejně ve Fryštáku. Rádi připravíme květiny i výzdobu svatební tabule.
Kácení stromů ve výškách se stromolezeckým vybavením, frézování pařezů
Firma Jiří Petřík provádí kácení stromů se stromolezeckým vybavením, ve výškách. Zajistíme i frézování pařezů a odklizení dřeva. Působíme po celé ČR, často v regionu Uherské Hradiště, Zlín.
Rizikové kácení stromů včetně odklizení dřeva
Firma Rizikové kácení Jiří Petřík provádí kácení stromů pomocí stromolezeckého vybavení v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj. Práce provádíme včetně odklizení dřeva.
Zavlažování fotbalových hřišť, zahrad, parků, trávníků-instalace, servis
Firma KOTĚRA Kroměříž provádí dodávky zavlažování trávníků do zahrad, parků, fotbalových hřišť. Postaráme se i o celoroční servis. Působíme po celé ČR.
Bezpečnostní ořezy, vazby, kácení stromů pro obce, města
Pro obce a města v regionu Uherské Hradiště, Zlín, Hodonín zajistí kácení stromů a bezpečnostní ořezy stromů firma Rizikové kácení Jiří Petřík.
Nejlevnější květiny, kytice z květinářství Holešov-nižší ceny než Zlín
Neplaťte vysoké ceny za květiny. Odebírejte nejlevnější květiny a kytice z Květinářství Kamélie Holešov. Naše ceny jsou nižší než ve Zlíně.
Zimní údržba, posypy chodníku, parkoviště, přístupové cesty
Starosti o údržbu i posypy chodníku, parkoviště, přístupové cesty v zimním období je lepší nechat na profesionálech. Firma Bednář UH Uherské Hradiště je Vám k dispozici.
Květinářství s rozvozem květin Zlínský kraj, Holešov, Fryšták
Květinářství Kamélie se zabývá i rozvozem květin v regionu Zlínský kraj, připravíme kytice s řezaných květin. Rozvoz v Holešově zdarma, Fryšták a okolí 7Kč/km.
Zimní, vánoční, aranžmá, dekorace, věnce adventní či na dveře
Přijďte si vybrat zimní, vánoční aranžmá, dekorace i adventní věnce na prodejnu Květinářství Kamélie Holešov. Naše druhá prodejna ve Fryštáku je k dispozici klientům z regionu Zlín.