Chcete mít zahradu podle svých představ? Díky pestré nabídce výrobců a prodejců si můžete pořídit kvalitní zahradní nábytek jako stoly, křesla, židle, lavice, dále houpačky, skluzavky, trampolíny, pískoviště, bazény, altánky, pergoly, dekorace, zahradní domky a také nářadí a zahradní techniku pro údržbu jako sekačky, křovinořezy, ruční nářadí atd.

Prodej a pěstování lesních sazenic - buk lesní, smrk
Prodej a pěstování lesních sazenic provádí firma PROPLANT GROUP, kde si vyberete například buk lesní nebo smrk. Navštívit nás mohou zákazníci nejen Hranic, ale také z Lipníka nad Bečvou či Vsetína.
PROPLANT GROUP s.r.o. Lesní a okrasné školky Kelč
Realizace a instalace zelené stěny z živých rostlin - vertikální zahrada do interiéru bytu, kanceláře
Ing. Ladislava Nagyová GARD&N s.r.o. Uherské Hradiště patří k profesionálům i v oblasti verikálních zahrad. Realizujeme na míru zelené stěny z živých rostlin, které zútulní interiér bytu i kanceláře.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Projekty pro výsadby krajinné i sídelní zeleně, sadů, alejí, extenzivních trávníků
ARVITA P Zlín je projekční kancelář, která připraví návrhy a projekty pro výsadby krajinné zeleně, zakládání a obnovy sadů, alejí nebo extenzivních trávníků.
ARVITA P spol. s r.o. Projekty pro obnovu krajiny Zlín
Na prodej menší i extra vysoké vánoční stromky řezané i v květináči - velký výběr borovice, jedle, smrčky
U prodejce Dvořákovy stromky Hulín je snadné vybrat vánoční stromek. Máme živé stromky řezané i v květináči - smrčky, jedle, borovice. Zajištěn rozvoz v regionu Kroměříž, Přerov, Prostějov, Vyškov.
Zahradní architekt Ing. Ladislava Nagyová-realizace, údržba zahrady
Ing.Ladislava Nagyová působí jako zahradní architekt ve společnosti GARD&N. Obrátit se na nás můžete ohledně realizace i údržby zahrad v regionu Zlínský kraj, Brno.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Výsadba a obnova ovocných sadů - projekce, projekty pro dotace
Projekční a poradenská kancelář ARVITA se zaměřuje mimo jiné na oblast výsadby a obnovy ovocných sadů. Připraví návrhy, studie, projekty pro dotace. Působí v lokalitě Morava, převážně Zlínský kraj.
ARVITA P spol. s r.o. Projekty pro obnovu krajiny Zlín
Substráty a rašelina – bohatý výběr na pelargonie, pokojové a zahradní rostliny
Bohatý sortiment substrátů a rašeliny vhodné na pelargonie, pokojové a zahradní rostliny a další směsi má ve svém portfoliu společnost KERA GREEN s.r.o. společně s hnojivem a dekoračním materiálem.
KERA GREEN s.r.o. Zahradnické substráty a hnojiva
Zahradní, koupací jezírka-přírodní koupání na zahradě
Využijte možnost mít přírodní koupání u domu. Firma GARD&N dodá projekt i zrealizuje zahradní, koupací jezírko přímo u Vás na zahradě. Působíme v regionu Uherské Hradiště, Zlín, Brno.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Zahradní technika, traktory, sekačky-předváděcí modely v bazaru
Na prodejně Agro-centrum Uherský Brod jsou vybrané traktory, travní sekačky a další zahradní technika na prodej jako předváděcí modely - tedy za ceny jako v bazaru.
agro-centrum Petr Trojan Zemědělská, zahradní, komunální technika
Přírodní zahrady, krajinné parky - návrhy, realizace
Nechejte si připravit návrhy zahrady či parku od profesionálů. Společnost GARD&N dodá projekt a zajistí realizaci. V lokalitě Zlínský kraj a Brno má již úspěšně předáno mnoho zakázek.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Fóliové izolace bazénů - PVC bazénové fólie Alkorplan, Fatrafol
Společnost IZOLACE M Uherské Hradiště provádí v regionu Zlínský kraj fóliové izolace bazénů. Pro povrchovou izolaci bazénů používá PVC bazénové fólie Alkorplan či Fatrafol.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Výprodej-vertikutátory, mulčovače, zahradní sekačky, traktory, ridery
Využijte výprodej zahradní techniky u firmy Agro-centrum. Příležitost pro zákazníky z okresu Uherské Hradiště i Zlín pořídit za nižší ceny vertikutátory, mulčovače, zahradní sekačky, traktory, ridery.
agro-centrum Petr Trojan Zemědělská, zahradní, komunální technika
Výsadba ovocných stromů, alejí, přírodní zahrady pro obce, města
Pro města, obce je firma GARD&N spolehlivým partnerem při výsadbě ovocných stromů, alejí i realizaci přírodní zahrady. Působíme v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Demižony, plastové sudy, drtiče, lisy na ovoce, měřící potřeby-eshop, prodej
Navštivte eshop, nebo prodejnu Agro-centrum Uherský Brod a pořiďte vše potřebné pro zpracování ovoce - demižony, plastové sudy, drtiče, lisy na ovoce, měřící potřeby na kvas, mošt.
agro-centrum Petr Trojan Zemědělská, zahradní, komunální technika
Projekční činnost, projektování v oblasti obnovy, tvorby krajiny
Projekční kancelář ARVITA P Zlín se věnuje projektování v oblasti obnovy, tvorby krajiny v regionu Zlínský, Jihomoravský, Olomoucký a Moravskoslezský kraj.
ARVITA P spol. s r.o. Projekty pro obnovu krajiny Zlín
Výroba smontované skleníky z lexanu, z polykarbonátu-bez nutnosti podezdívky
Kompletně smontované skleníky z lexanu-z polykarbonátu dodá firma Skleníky Bureš Kroměříž. Mají snadné kotvení, bez nutností podezdívky. Zajistíme dopravu i v regionu Přerov, Olomoucký kraj.
Skleníky Bureš Ondřej Bureš
Údržba zeleně, soukromých zahrad, parků-arboristika
V oboru arboristika působí firma GARD&N Staré Město. Poskytuje služby jako údržba soukromých zahrad a veřejných parků, celoroční údržba zeleně - převážně v regionu Zlínský kraj a Brno.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Projekty pro obnovu krajiny, výsadbu krajinné zeleně, prvků ÚSES
Projekční kancelář ARVITA P Zlín připraví pro obce, města i firmy projekty pro obnovu krajiny, pro výsadbu krajinné zeleně, dřevin, trávníků. Působí převážně v regionu Zlínský kraj a celá Morava.
ARVITA P spol. s r.o. Projekty pro obnovu krajiny Zlín
Výroba, montáž skleníků z lexanu, atypických rozměrů
Montáž skleníků z lexanu zajišťuje společnost Skleníky Bureš Kroměříž. Dodáme skleníky standardních i atypických rozměrů.
Skleníky Bureš Ondřej Bureš
Vřesy, chryzantémy, rozchodníky i další podzimní květiny a trvalky v zahradnictví
V Talašově zahradnictví najdete již podzimní rostliny, které Vám rozveselí barvami exteriér - na naší prodejně v Tlumačově můžete nakoupit první vřesy, chryzantémy, rozchodníky i další rostliny.
TALAŠOVO ZAHRADNICTVÍ s.r.o. Dodavatel sazenic, zeleniny, ovoce, zelí
Zahradní vysavače listí elektrické, benzinové - prodej, servis Husqvarna, Dolmar, McCulloch
Vyřešte úklid zahrady rychle s vysavači listí. Na prodejně Zahradní technika - Robert Bílka Modrá u Uherského Hradiště pořídíte zahradní vysavače elektrické, benzinové zn. Husqvarna, McCulloch
Robert Bílka - Zahradní technika
Výroba montované skleníky z lexanu-včetně montáže, zajištěna doprava
Hlavní činností firmy Skleníky Bureš je výroba skleníků z lexanu-montované skleníky z čirého dutinkového polykarbonátu. Zajištěna montáž i doprava v regionu Ostrava, Moravskoslezský kraj.
Skleníky Bureš Ondřej Bureš
Krajinná a zahradní architektura, plány a projekty pro krajinu
Projekční kancelář ARVITA P Zlín působí v oboru krajinné i zahradní architektury. Připravíme pro Vás projekty a plány pro krajinu i sídlo pro získání dotací z MŽP, MZe nebo programů EU.
ARVITA P spol. s r.o. Projekty pro obnovu krajiny Zlín
Lehký, montovaný skleník z lexanu-výroba, doprava i kotvení skleníků
Firma Skleníky Bureš Kroměříž je výrobce skleníků, pořiďte si náš lehký, montovaný skleník z lexanu. Působíme v regionu Zlínský kraj, Vsetín. Doprava je zajištěna, kotvení je v ceně.
Skleníky Bureš Ondřej Bureš
Trvalky, skalničky, okrasné trávy, dřeviny i zahradnické potřeby na prodej v zahradnictví
V zahradnictví Horticentrum firmy ARBOREA Slušovice aktuálně pořídíte trvalky, skalničky, okrasné trávy, drobné vřesovištní rostliny i zahradnické potřeby. Zveme zákazníky z okolí Zlína i Vsetína.
ARBOREA Březová s.r.o. Zahradnictví Slušovice